CONNECT TECHNIEK


Over Ons

 

Connect Techniek. Wie zijn wij


Wij stellen ons graag aan je voor , wij de duurzame installateur van het zuiden. Een erkend en gemotiveerde installatiebedrijf dat werkzaamheden verzorgd voor zowel particulieren, bedrijven als bouwkundige aannemers. Heb je vakkundige hulp nodig op het gebied van elektrotechniek, duurzame energie en energie managment?
Wij zorgen voor oplossingen waar je nog jaren mee vooruit kunt. Deze oplossingen zijn natuurlijk praktisch en voldoen aan de geldende wetgeving.
Met ruime ervaring in innovatieve installaties, een enorme betrokkenheid bij onze klanten en slimme geïntegreerde dienstverlening, vervullen we een unieke positie in de regio Limburg en Noord-Brabant.
We hebben een dynamische team aangesterkt met elektromonteurs, loodgieters en ingenieurs. Het werkgebied is voornamelijk het zuiden van Nederland maar ook buiten dit gebied is het mogelijk om je te helpen. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en denken graag in oplossingen. Geen enkele vraagstuk blijft onbeantwoord. Bij ons kun je rekenen op uitgebreide service tegen de beste tarieven.

Erkend installatiebedrijf  en Erkend leerbedrijf.


Wij zijn erkend installateur van veel merken, zodat u alle vrijheid hebt in uw keuze. Of we kunnen u bijstaan met een goed en gedegen advies voor uw specifieke situatie. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een betrouwbare (en veilige!) duurzame oplossing.

Showroom Zonnepanelen & Warmtepompen.


Bezoek onze zonnepanelen en duurzame technieken showroom in Roermond. Hier kan je terecht voor persoonlijke gesprek en advies over zonnepanelen, omvormers, thuisaccu en warmtepompen. Neem gerust een kijkje rond en kijk naar de mogelijkheden. We kunnen ook gelijk een dak check voor je doen, om te kijken of  je dak geschikt is voor zonnepanelen.
CONTACT


Openingstijden.


In onze showroom krijg je vrijblijvend advies en kan je met al je vragen terecht op gebied van Zonnepanelen, duurzame energie en airco’s. We open zijn van maandag t/m vrijdag .
Openingstijden zijn van 9:00 tot 17:00. Zaterdag eventueel op afspraak. Je kan ook contact met ons opnemen via het contact formulier of onderstaande telefoon nummers.
Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoek aan onze showroom? Laat uw gegevens achter, en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen.

CONTACT

    LOCATIE

    Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

    +0475 475 999

    contact@connect-techniek.nl