Wie is Connect Techniek B.V. Roermond?

Wij stellen ons graag aan je voor , wij zijn installatie bureau Connect Techniek. Een jong en gemotiveerde BV dat werkzaamheden verzorgd voor zowel particulieren, bedrijven als bouwkundige aannemers. Heb je vakkundige hulp nodig op het gebied van elektrotechniek, duurzame energie, beveiliging, data, w-installaties en/of service & onderhoud?

Showroom zonnepanelen

Wij zorgen voor oplossingen waar je nog jaren mee vooruit kunt. Deze oplossingen zijn natuurlijk praktisch en voldoen aan de geldende wetgeving.

Met ruime ervaring in innovatieve installaties, een enorme betrokkenheid bij onze klanten en slimme geïntegreerde dienstverlening, vervullen we een unieke positie in de regio Limburg en Noord-Brabant.

We hebben een dynamische team aangesterkt met elektromonteurs, loodgieters en ingenieurs. Het werkgebied is voornamelijk het zuiden van Nederland maar ook buiten dit gebied is het mogelijk om je te helpen. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en denken graag in oplossingen. Geen enkele vraagstuk blijft onbeantwoord. Bij ons kun je rekenen op uitgebreide service tegen de beste tarieven.

Showroom Zonnepanelen Roermond

Bezoek onze zonnepanelen showroom in Roermond. Hier kan je terecht voor persoonlijke gesprek en advies over zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Neem gerust een kijkje rond en kijk naar de mogelijkheden. We kunnen ook gelijk een dak check voor je doen, om te kijken of  je dak geschikt is voor zonnepanelen.

showroom zonnepanelen

Showroom Camera en inbraakbeveiliging Roermond

Onze showroom bevat ook beveiliginscameras van Dahua en Hikvision. Je kan zelf interactief de camera’s testen en beeldkwaliteit zelf ervaren. Evenals alarmsystemen van Ajax en Hikvision. Klasse 2 beveiliging systemen die je volledige controle geven over je eigendommen, waar je ook bent.

showroom beveiliging

Showroom openingstijden en locatie

In onze showroom krijg je vrijblijvend advies en kan je met al je vragen terecht op gebied van Zonnepanelen, beveiliging, verlichting en airco’s. Je vindt onze showroom aan de Molengriendweg 1 te Roermond. We zijn van maandag t/m zaterdag geopend.  Openingstijden zijn 10:00 tot 18:00. Je kan ook contact met ons opnemen via het contact formulier of onderstaande telefoon nummers.

Connect techniek