Over Ons.

 

Connect Techniek. Wie zijn wij


Wij stellen ons graag aan je voor , wij de duurzame installateur van het zuiden. Een erkend en gemotiveerde installatiebedrijf dat werkzaamheden verzorgd voor zowel particulieren, bedrijven als bouwkundige aannemers. Heb je vakkundige hulp nodig op het gebied van elektrotechniek, duurzame energie en energie managment?

Wij zorgen voor oplossingen waar je nog jaren mee vooruit kunt. Deze oplossingen zijn natuurlijk praktisch en voldoen aan de geldende wetgeving.

Met ruime ervaring in innovatieve installaties, een enorme betrokkenheid bij onze klanten en slimme geïntegreerde dienstverlening, vervullen we een unieke positie in de regio Limburg en Noord-Brabant.

We hebben een dynamische team aangesterkt met elektromonteurs, loodgieters en ingenieurs. Het werkgebied is voornamelijk het zuiden van Nederland maar ook buiten dit gebied is het mogelijk om je te helpen. Wij streven naar de tevredenheid van onze klanten en denken graag in oplossingen. Geen enkele vraagstuk blijft onbeantwoord. Bij ons kun je rekenen op uitgebreide service tegen de beste tarieven.

Erkend installatiebedrijf  en Erkend leerbedrijf.


Wij zijn erkend installateur van veel merken, zodat u alle vrijheid hebt in uw keuze. Of we kunnen u bijstaan met een goed en gedegen advies voor uw specifieke situatie. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een betrouwbare (en veilige!) duurzame oplossing.

Showroom Zonnepanelen & Warmtepompen.


Bezoek onze zonnepanelen en duurzame technieken showroom in Roermond. Hier kan je terecht voor persoonlijke gesprek en advies over zonnepanelen, omvormers, thuisaccu en warmtepompen. Neem gerust een kijkje rond en kijk naar de mogelijkheden. We kunnen ook gelijk een dak check voor je doen, om te kijken of  je dak geschikt is voor zonnepanelen.

Openingstijden.


In onze showroom krijg je vrijblijvend advies en kan je met al je vragen terecht op gebied van verduurzaming. We zijn open van maandag t/m vrijdag .

Openingstijden zijn van 9:00 tot 17:00. Zaterdag eventueel op afspraak. Je kan ook contact met ons opnemen via het contact formulier of onderstaande telefoon nummers.

Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoek aan onze showroom? Laat uw gegevens achter, en een van onze medewerkers zal contact met u opnemen.

CONTACT

  LOCATIE

   

  Gizela Mikova
  Gizela Mikova
  2024-04-26
  Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf Connect Techniek. Bij mij thuis hebben ze onlangs een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Ze zijn professioneel, deskundig, zeer vriendelijk, klantgericht, werken netjes en hard! Ze namen altijd de tijd om uit te leggen wat voor mij onduidelijk was en moedigden mij aan om indien nodig verdere vragen te stellen. Alles is goed gegaan vanaf de dag van het eerste contact, via woninginspectie, technische ondersteuning in de showroom van het bedrijf, installatie tot en met de hulp bij de subsidie aanvragen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  Lutz Engel
  Lutz Engel
  2024-04-24
  Het montageteam van Connect-Techniek heeft in 2 dagen een nieuwe electrische warmtepomp en 12 zonnepanelen geinstalleerd. Het resultaat in perfect! Vakkundig en goed geinformeerd bij het complete traject. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
  Frans Palmen
  Frans Palmen
  2024-04-05
  Super goed bedrijf, reageren accuraat en komen afspraken na. Werkzaamheden goed en zeer netjes gedaan, aardige installateurs die goede uitleg geven. Al met al een aanrader.
  Hans Raafs
  Hans Raafs
  2024-03-31
  Zeer prettige ervaring. Van het bestellen t/m het plaatsen goede en duidelijke communicatie. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag. En zeer kundige en aardige monteurs in de buitendienst. Kan het iedereen aanbevelen. Hans - Venray
  Bas Tegels
  Bas Tegels
  2024-03-08
  Zonnepanelen laten plaatsen door Connect Techniek, Zeer tevreden! Snel en zeer netjes geplaatst!
  Wil den hollander
  Wil den hollander
  2024-03-06
  Installatie van de Daikin warmtepomp is zeer vakkundig geplaatst door Connect Techniek. Heel vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten!
  Bart Florian
  Bart Florian
  2024-02-24
  Na een deskundige en uitvoerige ontmoeting bij Connect Techniek in Roermond hebben we levering en montage ervan direct aanbesteed. De montage, uitleg en in werking stelling werd zeer prettig uitgevoerd door hardwerkende, deskundige en zeer nette personen. Ook de interne contacten met Connect Techniek verliep zeer prettig. Een aanrader is op zijn plaats.
  A.Ph. de Haze
  A.Ph. de Haze
  2024-02-18
  Goede ervaring met dit bedrijf, zowel in de advisering/meedenken als de plaatsing van de warmtepomp en warmtepompboiler en de zonnepanelen.
  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.