Profiteer van de
Acties

Neem een kijkje in onze lopende acties!

Maak nu gebruik van onze vrienden korting!


Als iemand in je vrienden- of familiekring ook geïnteresseerd is in het installeren van een zonnepanelen, warmtepomp of thuisbatterij installatie, kun je hen aanbevelen bij ons. Als ze daadwerkelijk klant worden, ontvang jij een beloning van €100,-. Des te meer je opdraagt, des te meer je verdient. Dat is mooi meegenomen, nietwaar? 

Zonnepanelen & Warmtepomp Combinatiekorting!


Bij afname van een zonnepanelen en warmtepomp installatie ontvangt u €250,- korting op uw installatie voor de warmtepomp. De actie geldt voor alle type warmtepompen. Heeft u al eerde Zonnepanelen afgenomen bij ons? Geen probleem! Ook u ontvangt de combinatiekorting op uw warmtepomp installatie. 

Groepenkast  Combinatiekorting!


Bij afname van zonnepanelen of warmtepomp ontvangt u €100,- korting op uw installatie voor de  groepenkast. De actie geldt voor alle type groepenkasten.

Bij de installatie van zonnepanelen of warmtepomp is het belangrijk om uw groepenkast te evalueren en mogelijk te upgraden. Door de installatie van zonnepanelen of warmtepomp wordt er extra belasting aan uw elektrische systeem toegevoegd. Het is belangrijk om te controleren of uw groepenkast geschikt is om deze extra belasting te verwerken. Een onjuiste of verouderde groepenkast kan leiden tot oververhitting, brandgevaar en andere veiligheidsrisico's. Het upgraden van uw groepenkast zorgt voor een veilige en betrouwbare werking van uw zonnepanelensysteem.

Laadpaal Combinatiekorting!


Bij afname van zonnepanelen of warmtepomp ontvangt u €100,-
korting op uw offerte voor de laadpaal. Wilt u hier graag gebruik
van maken of meer informatie. Meldt dit bij ons aan. De actie
geldt voor alle type laadpalen. Graag weten welke laadpaal voor
uw situatie schikt? Neem contact met ons op en ontvang een
gratis vrijblijvende offerte.