Alles over
Airco

Hieronder leest u alles over airco's en de installatie ervan!

 

Airco Limburg of Brabant Installeren.


De zomer in Nederland wordt steeds warmer. Op die dagen is het prettig om de temperatuur naar een aangename niveau te brengen.  Een goede airconditioning brengt betere nachtrust tijdens zomernachten en draagt bij aan betere prestaties in een werkomgeving. Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie.Wilt u een airco installeren in limburg, neem contact met ons op, of kom langs in onze airco roermond showroom voor vrijblijvende advies.

Airco Installeren.


Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten als geen andere hoe ze een airco moeten installeren. Of het nu in uw woning of bedrijf is, onze installateurs beantwoorden al uw vragen en geven u uitleg over de werking. We installeren airco’s door heel limburg en brabant. Vraag naar de mogelijkheden. We werken met A+ merken zodat u jaren van uw installatie kan genieten.

Wat kost een Airco Airconditioning.


De prijs van een een aircosysteem hangt af van het merk en model wat u kiest. Hoeveel ruimtes wilt u koelen? Er zijn single split en multi split oplossingen die andere installatiekosten met zich meebrengen. We adviseren u graag in het  maken van de juiste keuzen.

Airco voor woning of Kantoor?


Wij verzorgen voor elke situatie een passende oplossing. Of u op zoekt bent om heel uw woning te koelen, slaapkamer,  kantoorgebouw of bedrijfshal. Connect Techniek adviseert ue graag naar de juiste keuze. Wij werken alleen met top kwaliteit producten. We verzorgen ook zelf de elektra door onze eigen elektromonteurs. U hebt daardoor een aanspreekpunt voor uw complete airco installatie.


Duurzaam verwarmen met een Airco.


Een airco die kan verwarmen is eigenlijk een lucht-lucht warmtepomp. Een relatief kleine warmtepomp die tot ver beneden het vriespunt warmte uit de omgeving onttrekt en verplaatst. De zogenaamde split-unit installatie bestaat uit een binnen- en een buitendeel. Om te koelen wordt warmte uit de binnenlucht onttrokken en via de buitenunit afgevoerd naar buiten. Bij verwarmen werkt dit andersom. Dan wordt er door het buitendeel warmte uit de buitenlucht onttrokken. Dit wordt vervolgens naar het binnendeel vervoerd die er vervolgens voor zorgt dat de warme lucht verspreidt wordt in de ruimte. Dit kan zelfs bij heled koude buitentemperaturen. De installatie gebruikt dus de  warmte uit de omgevingslucht om de woning mee te verwarmen. Hierbij worden geen fossiele brandstoffen gebruikt, maar duurzame energie. Dit maakt het een milieuvriendelijk apparaat.


Verwarmen met Airco Goedkoper dan gas.


Een airco verwarmt uw huis goedkoper dan uw cv-ketel, vooral nu met de stijgende gasprijzen. Door uw huis (deels) te verwarmen met een airco verbruikt u minder gas. Hoeveel u kunt besparen op gas hangt af van meerdere factoren, zoals de COP waarde, de prijs voor gas en elektra, het type airco en het vermogen van de airco. Onze adviseurs kunnen u in onze showroom vertellen wat de besparing is. Indien u wilt verwarmen met een airco is het zeer aan te raden om te kijken naar een van de A-merken (bijv. Daikin). Deze hebben over het algemeen een hogere COP en zijn dus aanzienlijk efficiënter. Verder is de regeling van deze merken voor verwarmen vaak beter, wat een rustigere binnen- en buitenunit tot gevolg heeft.

Airco & Zonnepanelen Combineren.


De airco werkt op elektriciteit. Hoeveel dat precies is, hangt af van een aantal factoren. Maar door het verwarmen met een airco zal uw energieverbruik (iets) stijgen, maar uw gasverbruik daalt. Gelukkig is er een mogelijkheid om het extra stroomverbruik te compenseren, namelijk met zonnepanelen. Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u de extra stroom die de airco verbruikt (deels) zelf opwekken. Hierdoor heeft u minder of geen last van een stijgende energierekening.

Gratis Airco Offerte Ontvangen?


Bent u benieuwd wat het kopen en plaatsen van een airconditioning kost? Heeft u vragen over onderhoud of een onderhoudscontract? U kan hieronder uw gratis offerte aanvraag indienen. U zult zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen.

Offerte Airco Aanvragen?


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

    Airco Showroom Roermond.


    Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

    Deze Famillies waren u voor.