CONNECT TECHNIEK


Alles over
Laadpaal

Hieronder leest u alles over laadpalen en de installatie ervan!

Laadpaal installeren.


Een laadpaal is een complexe apparaat, waar krachtstroom door heen wordt geleverd. Aangezien er een groot vermogen op staat en veelal buitenshuis wordt gezet is het belangrijk dat deze correct en veilig wordt aangesloten. Laat het daarom door een erkende monteur installeren. We werken alleen met kwaliteitsmerken. Duurzaam rijden begint met het opladen van je elektrische auto, en daarbij is een goede laadpaal essentieel. Bij ons kun je terecht voor laadpalen van topkwaliteit inclusief professionele installatie. Wij bieden verschillende soorten laadpalen aan, geschikt voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie op de door jou gewenste locatie. Zo kun je zonder zorgen en met een gerust hart je elektrische auto opladen.

Laadpaal Thuis.


Een laadpaal aan huis werkt eigenlijk heel eenvoudig. De laadpaal wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van jouw woning en kan vervolgens gebruikt worden om jouw elektrische auto op te laden. Je sluit simpelweg de laadkabel aan op de auto en de laadpaal en het opladen begint automatisch. Onze laadpalen bieden ook de mogelijkheid om het opladen te starten en stoppen met behulp van een app op je smartphone. Zo heb je altijd volledige controle over het oplaadproces en kun je bijvoorbeeld de laadsnelheid aanpassen of de laadkosten bijhouden.

Waarom uw laadpaal door ons laten Installeren.


 • Erkende installateurs die een nette en veilige installatie verzorgen
 • We hanteren heldere prijzen
 • We gebruiken altijd een aparte aardlekautomaat
 • U kan gelijk gebruik maken van uw laadpaal

Voordelen Laadpaal.


Een laadpaal thuis biedt talloze voordelen voor bezitters van een elektrische auto. Ten eerste is het gemakkelijk en handig om thuis te kunnen opladen. Je hoeft niet meer naar een openbaar laadpunt te rijden en eventueel in de rij te staan om te kunnen laden. Met een laadpaal thuis kun je altijd jouw auto opladen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bovendien bespaar je hiermee op de laadkosten, omdat je vaak minder betaalt dan bij openbare laadpunten. Daarnaast draag je met een laadpaal thuis ook bij aan een duurzame leefomgeving (mits je zonnepanelen hebt natuurlijk), omdat je jouw auto oplaadt met groene stroom van jouw zonnepanelen. Kortom, een laadpaal thuis biedt gemak, kostenbesparing en duurzaamheid in één.

Wat kost laden met een Laadpaal.


Het hebben van een eigen laadpaal voor je elektrische auto heeft verschillende voordelen. Ten eerste ben je verzekerd van een volledig opgeladen accu wanneer je ‘s ochtends de weg op gaat. Bovendien zorgen de zonnepanelen op je dak voor de benodigde energie, waardoor je geen last hebt van hogere tarieven bij openbare laadstations. Als je thuis een overschot aan opgewekte stroom hebt, kan dit vaak (vrijwel) kosteloos worden gebruikt om je auto op te laden. De laadtarieven thuis of op kantoor zijn doorgaans lager, variërend van 0,20 tot 0,25 euro per kWh, terwijl je bij een publieke laadpaal al snel rond de 0,35 euro per kWh betaalt. Dit is uiteraard afhankelijk van de geldende energieprijzen. Met de huidige prijzen is het extra interessant om (extra) zonnepanelen te installeren, wat elektrisch rijden nog voordeliger maakt. Bovendien bespaar je kostbare tijd door je elektrische auto thuis op te laden.

Gratis Laadpaal Offerte Ontvangen?


We installeren laadpalen voor:
 • Particulieren
 • Bedrijven of kantoren
 • Winkelcentra
 • Nieuwbouwprojecten
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van een Laadpaal.
Laadpaal installeren Limburg
Wij verzorgen laadpaal installaties in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen
CONTACT


Offerte Laadpaal  Aanvragen?


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Laadpaal Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

   

  hans guns
  hans guns
  2023-10-12
  Warmtepomp en warmptepomp boiler netjes geinstalleerd volgens afspraak en in goed overleg: Warmtepompboiler bleek helaas kapot, deze is binnen 2 dagen zonder problemen meteen vervangen door een nieuwe! prima service!
  Jacques Van Dongen
  Jacques Van Dongen
  2023-09-29
  In November 2022 Zonnepanelen geplaatst in Oost/West opstelling. De afspraken met Connect zijn heel plezierig en snel besproken. Installatie in 4 weken na geven opdracht. Installatie snel en netjes uitgevoerd. Absoluut aan aanrader.
  Har Wolters
  Har Wolters
  2023-09-23
  Zeer tevreden over Connect Techniek, binnen 3 weken na aanvragen offerte zijn de zonnepanelen al geplaatst. Vriendelijke monteurs hebben keurig werk geleverd.
  Angelique van den Heuvel
  Angelique van den Heuvel
  2023-09-10
  Top
  Ton Peeters
  Ton Peeters
  2023-08-31
  Medewerker Marvin en zijn collega, van Connecttechniek Roermond, hebben 30 aug. 2023, airco installatie aangebracht. Super werk geleverd. Tot in alle details netjes afgewerkt!
  Petra Golsteijn
  Petra Golsteijn
  2023-08-01
  Goede uitleg zonnepanelen, nieuwe meterkast en airco. Snel geholpen en zeer vakkundig. Vriendelijk personeel.
  Wim Lemmens
  Wim Lemmens
  2023-07-26
  Zeer snelle levering van de zonnepanelen, de mannen hebben zeer keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afval meegenomen. dit bedrijf is zeker een aanbeveling .
  Jef Cuijpers
  Jef Cuijpers
  2023-07-17
  Prof. personeel, afspraken worden na gekomen, meerwerk is geen probleem. En zeker niet de duurste. Een echte aanrader.👍👍👍
  Stephan Giesbers - Scheulen
  Stephan Giesbers - Scheulen
  2023-07-10
  Goede communicatie Prima vakkennis Vriendelijke medewerkers Goed en duidelijk advies van kantoor medewerkers

  Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

  +0475 475 999

  contact@connect-techniek.nl