Alles over
Laadpaal

Hieronder leest u alles over laadpalen en de installatie ervan!

 

Laadpaal installeren.


Een laadpaal is een complexe apparaat, waar krachtstroom door heen wordt geleverd. Aangezien er een groot vermogen op staat en veelal buitenshuis wordt gezet is het belangrijk dat deze correct en veilig wordt aangesloten. Laat het daarom door een erkende monteur installeren. We werken alleen met kwaliteitsmerken. Duurzaam rijden begint met het opladen van je elektrische auto, en daarbij is een goede laadpaal essentieel. Bij ons kun je terecht voor laadpalen van topkwaliteit inclusief professionele installatie. Wij bieden verschillende soorten laadpalen aan, geschikt voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie op de door jou gewenste locatie. Zo kun je zonder zorgen en met een gerust hart je elektrische auto opladen.

Laadpaal Thuis.


Een laadpaal aan huis werkt eigenlijk heel eenvoudig. De laadpaal wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van jouw woning en kan vervolgens gebruikt worden om jouw elektrische auto op te laden. Je sluit simpelweg de laadkabel aan op de auto en de laadpaal en het opladen begint automatisch. Onze laadpalen bieden ook de mogelijkheid om het opladen te starten en stoppen met behulp van een app op je smartphone. Zo heb je altijd volledige controle over het oplaadproces en kun je bijvoorbeeld de laadsnelheid aanpassen of de laadkosten bijhouden.

Waarom uw laadpaal door ons laten Installeren.


 • Erkende installateurs die een nette en veilige installatie verzorgen
 • We hanteren heldere prijzen
 • We gebruiken altijd een aparte aardlekautomaat
 • U kan gelijk gebruik maken van uw laadpaal

Voordelen Laadpaal.


Een laadpaal thuis biedt talloze voordelen voor bezitters van een elektrische auto. Ten eerste is het gemakkelijk en handig om thuis te kunnen opladen. Je hoeft niet meer naar een openbaar laadpunt te rijden en eventueel in de rij te staan om te kunnen laden. Met een laadpaal thuis kun je altijd jouw auto opladen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bovendien bespaar je hiermee op de laadkosten, omdat je vaak minder betaalt dan bij openbare laadpunten. Daarnaast draag je met een laadpaal thuis ook bij aan een duurzame leefomgeving (mits je zonnepanelen hebt natuurlijk), omdat je jouw auto oplaadt met groene stroom van jouw zonnepanelen. Kortom, een laadpaal thuis biedt gemak, kostenbesparing en duurzaamheid in één.


Wat kost laden met een Laadpaal.


Het hebben van een eigen laadpaal voor je elektrische auto heeft verschillende voordelen. Ten eerste ben je verzekerd van een volledig opgeladen accu wanneer je ‘s ochtends de weg op gaat. Bovendien zorgen de zonnepanelen op je dak voor de benodigde energie, waardoor je geen last hebt van hogere tarieven bij openbare laadstations. Als je thuis een overschot aan opgewekte stroom hebt, kan dit vaak (vrijwel) kosteloos worden gebruikt om je auto op te laden. De laadtarieven thuis of op kantoor zijn doorgaans lager, variërend van 0,20 tot 0,25 euro per kWh, terwijl je bij een publieke laadpaal al snel rond de 0,35 euro per kWh betaalt. Dit is uiteraard afhankelijk van de geldende energieprijzen. Met de huidige prijzen is het extra interessant om (extra) zonnepanelen te installeren, wat elektrisch rijden nog voordeliger maakt. Bovendien bespaar je kostbare tijd door je elektrische auto thuis op te laden.

Gratis Laadpaal Offerte Ontvangen?


We installeren laadpalen voor:

 • Particulieren

 • Bedrijven of kantoren

 • Winkelcentra

 • Nieuwbouwprojecten

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van een Laadpaal.

Laadpaal installeren Limburg

Wij verzorgen laadpaal installaties in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Offerte Laadpaal  Aanvragen?


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Laadpaal Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

   

  Bart Florian
  Bart Florian
  2024-02-24
  Na een deskundige en uitvoerige ontmoeting bij Connect Techniek in Roermond hebben we levering en montage ervan direct aanbesteed. De montage, uitleg en in werking stelling werd zeer prettig uitgevoerd door hardwerkende, deskundige en zeer nette personen. Ook de interne contacten met Connect Techniek verliep zeer prettig. Een aanrader is op zijn plaats.
  A.Ph. de Haze
  A.Ph. de Haze
  2024-02-18
  Goede ervaring met dit bedrijf, zowel in de advisering/meedenken als de plaatsing van de warmtepomp en warmtepompboiler en de zonnepanelen.
  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.
  D WV
  D WV
  2024-01-29
  Het was ons eerste bedrijf waar we naar toe zijn gegaan en door het correcte en eerlijke advies niet verder meer gezocht. Ook de installatie van de warmtepomp perfect geregeld. Netjes afgewerkt en heel vriendelijke monteurs . Ook de hulp achteraf bij advies en vragen. Zeker een aanrader.
  Mart Aben
  Mart Aben
  2024-01-27
  Bedrijf om plezierig zaken mee te doen. De montage is soepel en vlug verlopen dankzij de positieve instelling van de montageploeg. Alles supper gemonteerd en opgeruimd. Zeer tevreden.
  Ger Sliwinski
  Ger Sliwinski
  2024-01-26
  Duidelijke informatie en goed advies waarbij de diverse aspecten welke van belang zijn voor de keuze van welke zonnepanelen te kiezen en hoe deze op het dak gelegd worden aan bod zijn gekomen. Afgerond met een scherpe offerte, gevolgd door goede communicatie. Een echte aanrader dus!!
  Theo Tegels
  Theo Tegels
  2024-01-23
  Heelgoed bedrijf goede uitleg en informatie duidelijk snelle levering en plaatsing Mooi en netjes gewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te raden
  peter jonkers
  peter jonkers
  2024-01-05
  zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.Plaatsing warmtepomp prima verlopen en keurig afgewerkt.