Zonnepanelen Roermond

Kies verstandig en milieubewust als meest betrouwbare zonnepanelen installateur van Roermond en omstreken. Bij Connect Techniek kun je niet alleen geld besparen op je energierekening, maar ook een duurzamere toekomst creëren. Bovendien verhoogt het direct de waarde van uw huis. Zonnepanelen kopen in Roermond is een flinke investering en dat weten wij maar al te goed. Wij garanderen echter

schuindak zonnepanelen

dat u deze investering met onze zonnepanelen na circa 4 jaar heeft terugverdiend. Wij handelen alleen in A-merk montagematerialen, onderconstructies, zonnepanelen en omvormers. Hierdoor gaan de zonnepanelen installaties langer mee en bespaart u uiteindelijk meer.

Zonnepanelen kopen Roermond

De gemeente streeft ernaar om Roermond in 2050 klimaatneutraal te maken. Er zijn al veel initiatieven binnen de gemeente. Verder is duurzaamheid een van de speerpunten van de gemeente Roermond. Veel inwoners van Roermond zijn al bezig met deze veranderingen. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Roermond. Het is erg interessant omdat je vanaf de eerste dag geld kunt besparen. Wil jij zonnepanelen kopen in Roermond? Doe dan een gratis dakcheck en ontdek direct de mogelijkheden van de zonnepanelen van Roermond.

Zodra u besluit om zonnepanelen aan te schaffen bij Connect Techniek in Roermond, volgt het proces een stappenplan. Stap 1 is de oriëntatie. In de meeste gevallen rijzen er belangrijke vragen vóór de aankoop zoals: ‘Wat kost zo een installatie?’, ‘Hoeveel ga ik eigenlijk besparen?’ etc. Natuurlijk berekenen wij dit voor u. De volgende stap is overleg. Wij vinden het erg belangrijk om samen de duurzaamheidsopties te schetsen die relevant zijn voor uw woonsituatie. Afspraken die op dat moment gemaakt worden, komen terug in uw persoonlijk duurzaamheidsplan. Onze specialist komt bij u langs en bespreekt de mogelijke kabelgeleidingen bij uw situatie. Ook zal de meterkast en het dak een inspectie-beurt krijgen. Als de voorbereidingsfase volledig is afgerond, kunnen de zonnepanelen in Roermond worden geplaatst. Uiteraard blijven wij uw zonnepanelen nauwlettend in de gaten houden zodat wij u direct kunnen laten weten of uw panelen onderhoud nodig hebben. U kunt bij ons dus rekenen op een betrouwbare service.

Subsidie zonnepanelen Roermond

Op dit moment is er in Roermond geen subsidie bekend voor zonnepanelen. Wel is er op dit moment geen btw op uw zonnepanelen. Dat betekent dat u 0 procent btw over het totale aankoopbedrag, ook over de mogelijk elektra aanpassingen die nodig zijn.

Duurzaamheidslening Roermond

Omdat gemeentes duurzaamheid in uw woning en het aanschaffen van zonnepanelen willen stimuleren, kunt u bij uw gemeente een stimuleringslening ‘Duurzaam thuis’ aanvragen. Let op! U kunt de ‘Duurzaam thuis’ stimuleringslening alleen aanvragen als u minimaal twee energiebesparende (isolerende) maatregelen op uw woning uitvoert.

Vergunning Zonnepanelen Roermond

Voor het plaatsen van zonnepanelen is over het algemeen geen vergunning nodig in Roermond. Op monumenten en beschermd stads- en dorpsgezicht zijn hier echter wel regels aan verbonden. Doe de vergunningencheck om te controleren of er voor het plaatsen van zonnepanelen een vergunning vereist is.

Mocht het na de check nog steeds onduidelijk zijn, kunt u altijd contact opnemen met uw gemeente voor meer informatie. Na het contact weet u direct of u wel of geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepaneleninstallateur in Roermond

Bij elke installatie letten we op elk detail. Wij hebben een missie om uit te blinken op het gebied van zonnepanelen installatie en daarmee onze bijdrage aan de samenleving uniek te maken. Wij garanderen dat onze zonnepanelen installateurs met een glimlach hun gezicht in Roermond uw installatie uitvoeren. Waarom? Want wij zijn tevreden als onze klanten tevreden zijn. Uiteraard gaan wij voor geen enkele uitdaging uit de weg en lossen het probleem direct op. Wij maken het verschil door ons te richten op wat er voor ons echt toe doet: superieure service en kwaliteit bieden.

Zonnepanelen Showroom Roermond

Bezoek onze zonnepanelen showroom in Roermond. Hier kan je terecht voor persoonlijke gesprek en advies over zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. Neem gerust een kijkje rond en kijk naar de mogelijkheden. We kunnen ook gelijk een dak check voor je doen, om te kijken of je dak geschikt is voor zonnepanelen.zonnepanelen-showroom

Open WhatsApp
1
Hulp nodig?
Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Start een gesprek via de onderstaande knop en wij zullen zo snel mogelijk reageren.