Remeha Hybride 

Warmtepomp

Hieronder leest u alles over de Remeha Elga Ace Warmtepomp.

 

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp.


Ontdek de slimme en kostenefficiënte oplossing voor je verwarmingsbehoeften met de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp. Deze innovatieve warmtepomp is compatibel met alle cv-ketels en past perfect bij de meeste woningen. Als je momenteel een goede cv-ketel hebt en toch wilt besparen op je gaskosten, biedt de Remeha Elga Ace add-on warmtepomp de ideale oplossing. Door deze hybride warmtepomp aan je cv-ketel te koppelen, kun je profiteren van aanzienlijke besparingen tot wel 70% op je gaskosten. Wil je ontdekken of de Remeha Elga Ace geschikt is voor jouw situatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vanaf € 4.045 ,- incl. btw, montage & subsidie

Voordelen van Remeha Elga Ace Warmtepomp.


Maak kennis met de compacte en energie-efficiënte Remeha Elga Ace hybride warmtepomp, een apparaat dat hernieuwbare energie uit de lucht omzet in warmte. Zelfs op de koudste winterdagen, wanneer de warmtepomp mogelijk niet voldoende warmte levert, springt je cv-ketel bij. Dankzij het feit dat de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp geen gas verbruikt voor verwarming, kun je aanzienlijk besparen op je gaskosten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere planeet. Als je ook zonnepanelen hebt, zijn je kosten voor centrale verwarming bijna verwaarloosbaar!

De Remeha Elga Ace werkt naadloos samen met je bestaande cv-ketel en is dé oplossing als jouw cv-ketel jonger is dan 7/10 jaar, met potentiële gasbesparingen tot wel 70%. Dit betekent niet alleen een lagere gasrekening, maar ook een groenere toekomst.

Daarnaast biedt de Remeha Elga Ace nog meer voordelen:

Snelle en eenvoudige installatie zonder ingrijpende verbouwingen, vaak binnen één dag.

Verbetering van het energielabel van je woning met 1 of 2 stappen, wat de waarde van je huis kan verhogen.

Hoog rendement door slimme verwarming; automatisch overschakelen naar de cv-ketel bij lage buitentemperaturen.

Comfortabele en stille werking, met een buiteneenheid die een gemiddeld geluidsniveau vergelijkbaar met dat van een koelkast of vaatwasser produceert.

Dankzij de Remeha Elga Ace geniet je van warmte en comfort terwijl je geld bespaart en een positieve impact hebt op het milieu. Een win-winsituatie!

Werking Remeha Hybride Warmtepomp.


Met de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp maak je optimaal gebruik van warmte dankzij een slimme werking. Het proces begint wanneer de warmtebron warmte afgeeft aan een warmtewisselaar, de verdamper. In deze fase neemt het vloeibare koudemiddel in de verdamper de warmte op en verandert in damp. Vervolgens wordt deze damp aangezogen door een compressor, waar hij wordt samengeperst, waardoor zowel de druk als de temperatuur toenemen.

In een tweede warmtewisselaar, de condensor, condenseert de damp terug tot vloeistof. Tijdens dit proces levert de warmtepomp energie aan het water, dat gebruikt wordt voor ruimteverwarming of tapwaterverwarming. Nadat dit is voltooid, wordt de druk van het koudemiddel verlaagd met behulp van een expansieventiel, en begint de kringloop opnieuw.

 

Wat deze technologie zo slim maakt, is dat de Remeha Elga Ace automatisch de energiebron kiest met de laagste energiekosten. Als de buitentemperatuur 4 graden Celsius of lager is, of als er warm kraanwater nodig is, schakelt de warmtepomp naadloos over op de cv-ketel. Hierdoor wordt je cv-ketel nooit meer gebruikt dan strikt noodzakelijk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je gasverbruik voor verwarming. Bekijk alle specificaties van de Elga Ace en ontdek hoe deze hybride warmtepomp jouw comfort en kostenbesparingen kan verbeteren.

Wat kost een Remeha Hybride Warmtepomp?

 

Remeha Hybride Warmtepomp Subsidie.


Goed nieuws voor iedereen die overweegt om een Remeha Elga Ace warmtepomp aan te schaffen! De overheid biedt royale subsidies aan om de overstap naar milieuvriendelijke verwarmingssystemen te stimuleren.

Voor de Remeha Elga Ace met een capaciteit van 4 kW kun je een subsidie van maar liefst €2.500 ontvangen. Als je kiest voor een krachtigere variant met 6 kW capaciteit, kom je zelfs in aanmerking voor een subsidie van €2.700. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de vele voordelen van de Elga Ace, zoals energie-efficiëntie en kostenbesparingen, maar dat de overheid je ook financieel ondersteunt bij de aanschaf. Dit maakt de investering in een duurzame en comfortabele verwarmingsoplossing nog aantrekkelijker.

Wacht niet langer en ontdek hoe de Remeha Elga Ace warmtepomp en de beschikbare subsidies jouw huis kunnen transformeren.

Remeha Warmtepomp Installateur.


Wij zijn jouw betrouwbare Remeha warmtepomp installateur in het Zuiden. Ons gespecialiseerde team van installateurs heeft ruime ervaring met Remeha warmtepompen en staat klaar om jouw verwarmingsbehoeften te vervullen, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je Remeha warmtepomp optimaal presteert. Kies voor ons als jouw lokale Remeha warmtepomp installateur in Limburg en omstreken en geniet van efficiënte, milieuvriendelijke verwarming in je huis.

Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


Combineer zonnepanelen met de Remeha Elga Ace warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de Elga Ace efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

Bekijk Onze Assortiment Warmtepompen.


Bekijk onze brede assortiment aan warmtepompen. Staat uw gewenste warmtepomp er niet tussen? Geen probleem! Wij staan u graag te woord. Interesse in een warmtepomp, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Warmtepomp Aanvragen.

  Kies je product(en).

   

  Bezoek onze Warmtepomp Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Warmtepomp installateur Limburg en Brabant.


  Connect Techniek installeert Warmtepompen in heel Limburg en Brabant:

   

  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.
  D WV
  D WV
  2024-01-29
  Het was ons eerste bedrijf waar we naar toe zijn gegaan en door het correcte en eerlijke advies niet verder meer gezocht. Ook de installatie van de warmtepomp perfect geregeld. Netjes afgewerkt en heel vriendelijke monteurs . Ook de hulp achteraf bij advies en vragen. Zeker een aanrader.
  Mart Aben
  Mart Aben
  2024-01-27
  Bedrijf om plezierig zaken mee te doen. De montage is soepel en vlug verlopen dankzij de positieve instelling van de montageploeg. Alles supper gemonteerd en opgeruimd. Zeer tevreden.
  Ger Sliwinski
  Ger Sliwinski
  2024-01-26
  Duidelijke informatie en goed advies waarbij de diverse aspecten welke van belang zijn voor de keuze van welke zonnepanelen te kiezen en hoe deze op het dak gelegd worden aan bod zijn gekomen. Afgerond met een scherpe offerte, gevolgd door goede communicatie. Een echte aanrader dus!!
  Theo Tegels
  Theo Tegels
  2024-01-23
  Heelgoed bedrijf goede uitleg en informatie duidelijk snelle levering en plaatsing Mooi en netjes gewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te raden
  peter jonkers
  peter jonkers
  2024-01-05
  zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.Plaatsing warmtepomp prima verlopen en keurig afgewerkt.
  Marius Timis
  Marius Timis
  2023-12-16
  Bij dit bedrijf heb ik zonnepanelen geplaatst. Ik had een heel goede ervaring
  Ferale Mauro
  Ferale Mauro
  2023-12-16
  Ik heb bij dit bedrijf zonnepanelen geplaatst, een hele goede ervaring. Ik vond ze de beste prijs in de omgeving. aanbevelen
  Maurice Hamers
  Maurice Hamers
  2023-12-11
  Warmtepomp en warmtepomp boiler. Via site solvari aan connect techniek gekomen. Door faillissement van één andere installatietechniek was ik dringend op zoek naar één bedrijf die warmtepompen levert en installeert wat blijkbaar een groot probleem is want andere doen alleen hybride pompen. Na 2 offertes ben ik daar even naar het bedrijf gereden om de puntjes op de i te zetten. Levertijd gemiddeld 8 weken op dat moment maar omdat ik in een koude situatie zat thuis door het faillissement van een ander wilde connect techniek proberen om mij binnen 5 weken van warmte te voorzien. Connect techniek krijgt van ons 10 sterren. Binnen 4 weken hebben ze de warmtepomp en de warmtepomp boiler geleverd en aangesloten. Vriendelijke mensen op kantoor en bedrijf, en bekwame medewerkers die de vriendelijkheid zelf zijn op lokatie bij ons thuis. Als wij straks voor zonnepanelen uitbreiding gaan zal ik mij beslist weer bij connect techniek Roermond melden. Top mensen en bedankt. Groetjes familie Hamers Heerlen