Daikin All Electric
Warmtepomp

Hieronder leest u alles over de Daikin All Electric Warmtepompen.

 

Daikin All Electric Warmtepomp.


Overweeg je een volledige overstap van gas in jouw goed geïsoleerde woning? Onze Daikin Altherma warmtepompen bieden milieuvriendelijke en efficiënte verwarmingsoplossingen. Met de Daikin Altherma Bluevolution warmtepomp, die hernieuwbare energie uit de buitenlucht omzet in warmte, kun je het hele jaar door genieten van een comfortabel huis zonder gas. Bovendien is het mogelijk om met deze all-electric warmtepomp optioneel je vloerverwarming te gebruiken voor koeling.

Heb je momenteel radiatoren in huis, maar wil je toch volledig van het gas af? Onze volledig elektrische Daikin Altherma 3H HT warmtepomp is de oplossing voor duurzame verwarming. Deze warmtepomp verwarmt het cv-water tot maximaal 70°C, waardoor het perfect is voor woningen met radiatoren. De Daikin Altherma 3H HT warmtepomp zet buitenlucht om in duurzame energie, waardoor je jouw huis op een milieuvriendelijke manier kunt verwarmen zonder gas.

Vanaf € 6.795 ,- incl. btw, montage & subsidie

Voordelen van Daikin Altherma Elektrisch Warmtepomp.


De Daikin Altherma Volledig Elektrisch biedt vele voordelen:

Snelle en eenvoudige installatie zonder ingrijpende verbouwingen.

Verbetering van het energielabel van je woning met 1 of 2 stappen, wat de waarde van je huis kan verhogen.

Geen gasverbruik meer Onze all-electric verwarmingssystemen elimineren de noodzaak van gasgebruik, zowel voor het verwarmen van je huis als voor het leveren van warm water.

Aanzienlijke ISDE subsidie van minimaal € 2.700: Bij aanschaf van een all-electric warmtepomp kom je in aanmerking voor een royale ISDE subsidie van minimaal € 2.700. Deze regeling geldt momenteel voor bestaande woningen en dekt groot deel van de investeringskosten. Vanaf 2023 geldt deze subsidie ook voor all-electric warmtepompen, en wij assisteren je in de subsidieaanvraag kosteloos.

Korte terugverdientijd van slechts 7 jaar: Met de huidige energieprijzen en een gemiddeld verbruik verdien je je investering in een all-electric warmtepomp al binnen 7 jaar terug. Als je al zonnepanelen hebt, gaat dit nog sneller! Als je nog geen zonnepanelen hebt, kunnen we je als duurzame installateur ook adviseren over deze milieuvriendelijke toevoeging voor nog meer besparingen.

Werking Daikin All Electric Warmtepomp.

De Daikin All Electric warmtepomp werkt via een proces waarbij een warmtewisselaar, ook wel verdamper genoemd, de warmte opneemt van de warmtebron en het vloeibare koudemiddel in de verdamper doet verdampen. Vervolgens wordt de damp door een compressor aangezogen en samengeperst, wat leidt tot een toename in zowel druk als temperatuur. In een tweede warmtewisselaar, de condensor, condenseert de damp weer tot vloeistof. Tijdens deze fase wordt de opgebouwde energie overgedragen aan het water voor ruimte- of tap-waterverwarming. Daarna wordt de druk van het koudemiddel verlaagd met behulp van een expansieventiel, waarna het hele proces opnieuw begint.

Wat kost een Daikin All Electric Warmtepomp?

Daikin All Electric Warmtepomp Subsidie.


Fantastisch nieuws voor iedereen die overweegt een Daikin warmtepomp aan te schaffen! De overheid biedt aantrekkelijke subsidies aan om de transitie naar milieuvriendelijke verwarmingssystemen aan te moedigen.

Voor de Daikin warmtepomp kom je in aanmerking voor royale subsidies vanaf €2.850. Deze subsidies lopen gauw op tot €3.900. Dit betekent dat je niet alleen kunt profiteren van de voordelen van de Daikin warmtepomp, zoals energie-efficiëntie en aanzienlijke kostenbesparingen, maar dat de overheid je ook financieel ondersteunt bij je investering in een duurzamere en comfortabelere verwarmingsoplossing.

Wacht niet langer en ontdek hoe de Daikin warmtepomp en de beschikbare subsidies je huis kunnen transformeren in een energiezuinige en milieuvriendelijke omgeving.

Daikin Warmtepomp Installateur.


Wij zijn jouw vertrouwde Daikin warmtepomp installateur in het zuiden en Limburg. Ons ervaren team van installateurs heeft uitgebreide kennis van Daikin warmtepompen en staat paraat om aan al jouw verwarmingsbehoeften te voldoen. Of je nu een deskundige installatie nodig hebt, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je Daikin warmtepomp optimaal presteert. Kies voor ons als jouw lokale Daikin warmtepomp installateur in Limburg en geniet van efficiënte, milieuvriendelijke verwarming in je woning.

Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


Combineer zonnepanelen met de Daikin All Electric warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de Daikin All Electric efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

Bekijk Onze Assortiment Warmtepompen.


Bekijk onze brede assortiment aan warmtepompen. Staat uw gewenste warmtepomp er niet tussen? Geen probleem! Wij staan u graag te woord. Interesse in een warmtepomp, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Warmtepomp Aanvragen.

  Kies je product(en).

   

  Bezoek onze Warmtepomp Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

   

  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.
  D WV
  D WV
  2024-01-29
  Het was ons eerste bedrijf waar we naar toe zijn gegaan en door het correcte en eerlijke advies niet verder meer gezocht. Ook de installatie van de warmtepomp perfect geregeld. Netjes afgewerkt en heel vriendelijke monteurs . Ook de hulp achteraf bij advies en vragen. Zeker een aanrader.
  Mart Aben
  Mart Aben
  2024-01-27
  Bedrijf om plezierig zaken mee te doen. De montage is soepel en vlug verlopen dankzij de positieve instelling van de montageploeg. Alles supper gemonteerd en opgeruimd. Zeer tevreden.
  Ger Sliwinski
  Ger Sliwinski
  2024-01-26
  Duidelijke informatie en goed advies waarbij de diverse aspecten welke van belang zijn voor de keuze van welke zonnepanelen te kiezen en hoe deze op het dak gelegd worden aan bod zijn gekomen. Afgerond met een scherpe offerte, gevolgd door goede communicatie. Een echte aanrader dus!!
  Theo Tegels
  Theo Tegels
  2024-01-23
  Heelgoed bedrijf goede uitleg en informatie duidelijk snelle levering en plaatsing Mooi en netjes gewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te raden
  peter jonkers
  peter jonkers
  2024-01-05
  zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.Plaatsing warmtepomp prima verlopen en keurig afgewerkt.
  Marius Timis
  Marius Timis
  2023-12-16
  Bij dit bedrijf heb ik zonnepanelen geplaatst. Ik had een heel goede ervaring
  Ferale Mauro
  Ferale Mauro
  2023-12-16
  Ik heb bij dit bedrijf zonnepanelen geplaatst, een hele goede ervaring. Ik vond ze de beste prijs in de omgeving. aanbevelen
  Maurice Hamers
  Maurice Hamers
  2023-12-11
  Warmtepomp en warmtepomp boiler. Via site solvari aan connect techniek gekomen. Door faillissement van één andere installatietechniek was ik dringend op zoek naar één bedrijf die warmtepompen levert en installeert wat blijkbaar een groot probleem is want andere doen alleen hybride pompen. Na 2 offertes ben ik daar even naar het bedrijf gereden om de puntjes op de i te zetten. Levertijd gemiddeld 8 weken op dat moment maar omdat ik in een koude situatie zat thuis door het faillissement van een ander wilde connect techniek proberen om mij binnen 5 weken van warmte te voorzien. Connect techniek krijgt van ons 10 sterren. Binnen 4 weken hebben ze de warmtepomp en de warmtepomp boiler geleverd en aangesloten. Vriendelijke mensen op kantoor en bedrijf, en bekwame medewerkers die de vriendelijkheid zelf zijn op lokatie bij ons thuis. Als wij straks voor zonnepanelen uitbreiding gaan zal ik mij beslist weer bij connect techniek Roermond melden. Top mensen en bedankt. Groetjes familie Hamers Heerlen