CONNECT TECHNIEK


Installatiebedrijf
Roermond

Hieronder leest u alles over onze diensten.

Installatiebedrijf Roermond.


Welkom bij Connect Techniek! Wij zijn een toegewijd installatie- en leerbedrijf dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van woningen en bedrijven. Onze focus ligt volledig op duurzaamheid en het bevorderen van groene energieoplossingen. Bij ons ben je verzekerd van oplossingen die je vele jaren vooruit helpen. Onze oplossingen zijn niet alleen praktisch, maar voldoen ook aan de geldende wetgeving. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en we denken graag met je mee om tot de beste oplossingen te komen. Geen enkel vraagstuk blijft onbeantwoord. Lees hier onder meer over onze diensten.

Installatiebedrijf  Roermond Warmtepomp.


Een efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw verwarming en warmwatervoorziening te regelen, is essentieel. Een uitstekend voorbeeld van zo'n systeem is de warmtepomp. Of u nu streeft naar zelfvoorziening, kostenbesparing op uw energierekening, verbetering van het energielabel van uw woning of een bewustere omgang met onze planeet's hulpbronnen, de keuze voor een warmtepomp in Roermond kan het verschil maken. Het is echter van cruciaal belang om de juiste keuze warmtepomp voor uw situatie te kiezen.

Installatiebedrijf Roermond Zonnepanelen.


Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in het opwekken van schone zonne-energie, en dit is in Nederland goed te zien doordat we per persoon het hoogste aantal zonnepanelen op de daken hebben liggen. Dit geeft aan dat we ons steeds bewuster worden van de voordelen die zonnepanelen kunnen bieden. Het plaatsen van zonnepanelen in Roermond neemt een heleboel voordelen met zich mee.

Installatiebedrijf Roermond Thuisbatterij.


Als je zonnepanelen op je dak hebt, ben je goed bezig omdat je duurzame stroom opwekt voor je huishoudelijke apparaten. Echter, ‘s avonds wanneer de zon weg is, gebruik je nog steeds stroom van het elektriciteitsnet. Dit is jammer, want je gebruikt niet alles wat je hebt opgewekt. Gelukkig is er een efficiënte oplossing: een thuisbatterij. Met een thuisbatterij in Roermond kan je optimaal gebruik maken van de zonne-energie die je opwekt, zelfs als de zon niet schijnt.

Installatiebedrijf Roermond Airco.


De zomer in Nederland wordt steeds warmer. Op die dagen is het prettig om de temperatuur naar een aangename niveau te brengen. Een goede airconditioning brengt betere nachtrust tijdens zomernachten en draagt bij aan betere prestaties in een werkomgeving. Met de Airco kunt u ook in de winter periode verwarmen. Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie. Wilt u een airco in Roermond, neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom voor vrijblijvende advies.

Erkend installatiebedrijf  en Erkend leerbedrijf.


Wij zijn erkend installateur van veel merken, zodat u alle vrijheid hebt in uw keuze. Of we kunnen u bijstaan met een goed en gedegen advies voor uw specifieke situatie. Zo kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een betrouwbare (en veilige!) duurzame oplossing.

Offerte Aanvragen.

    Kies je product(en).

     

    Bezoek onze Showroom.


    Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

    Deze Famillies waren u voor.