CONNECT TECHNIEK


Thuisbatterij
Venray

Hieronder leest u alles over de soorten en verschillende thuisbatterijen!

Thuisbatterij Venray installeren.


Wanneer je zonnepanelen op je dak in Venray hebt, ben je actief bezig met het opwekken van duurzame stroom voor je huishoudelijke apparaten. Niettemin, in de avonduren wanneer de zon onder is, blijf je afhankelijk van stroom van het elektriciteitsnet. Dit is zonde, aangezien je niet volledig profiteert van wat je hebt gegenereerd. Gelukkig biedt een thuisbatterij een doeltreffende oplossing. Met een thuisbatterij kun je maximaal profiteren van de zonne-energie die je opwekt, zelfs als de zon niet schijnt.

Accu voor Zonnepanelen Venray.


Het opwekken van zonne-energie vormt een uitstekende manier om een milieubewuste en duurzame levensstijl te omarmen. Maar wist u dat u met geavanceerde technologie nog meer rendement kunt halen uit uw zonnepanelen? Dit is waar zonne-energieopslagbatterijen, ook wel bekend als thuisaccu’s, in het spel komen. Door een thuisaccu in Venray te installeren, kunt u de opgewekte zonne-energie opslaan. Met behulp van een thuisbatterij kunt u ongeveer tweemaal zoveel van uw eigen geproduceerde zonne-energie benutten, wat resulteert in minder behoefte aan de aanschaf van elektriciteit. Hierdoor vermindert u uw afhankelijkheid van energiebedrijven en minimaliseert u het risico op overbelasting van het elektriciteitsnet. Bovendien, wanneer de salderingsregeling eindigt (gepland voor 2025), kunt u zelfs geld besparen.
 ● VOORDELEN


Voordelen Thuisbatterij Venray.


Op dit moment kunnen eigenaren van zonnepanelen nog profiteren van salderen, waarbij het energieverbruik aan het einde van het jaar wordt weggestreept tegen het overschot aan zonne-energie dat terug wordt geleverd aan het net. Maar na 2025 wordt deze regeling in stappen afgebouwd, waardoor terug geleverde stroom minder waard wordt. Dit dwingt huishoudens om efficiënter om te gaan met opgewekte stroom. Gelukkig biedt Connect Techniek hiervoor een oplossing. Hoewel de thuisbatterij nog nieuw is in Nederland, wordt het in onze omringende landen steeds populairder. Het is belangrijk om onze afhankelijkheid van het stroomnet te verminderen, zodat we efficiënter kunnen omgaan met het opslaan van zonne energie in Venray.


 • Energieonafhankelijkheid: Met een thuisaccu kunt u uw eigen opgeslagen zonne-energie gebruiken wanneer u dat wilt, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw elektriciteitsleverancier
 • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van opgeslagen zonne-energie kunt u uw elektriciteitsrekening verder verlagen en profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.
 • Milieuvriendelijk: Het maximaliseren van uw zelfgegenereerde zonne-energie vermindert uw CO2-voetafdruk en draagt bij aan een schonere planeet.
 • Betrouwbaarheid: Thuisaccu’s bieden ook een vorm van energieback-up in geval van stroomuitval, wat extra gemoedsrust biedt.
Kortom, met batterijen in Venray voor zonnepanelen kunt u optimaal profiteren van uw zonne-energiesysteem en uw duurzame levensstijl naar een hoger niveau tillen. Het investeren in een thuisaccu is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Neem vandaag nog de stap naar een groenere toekomst in Venray met zonne-energieopslag.

Welke Thuisbatterij past bij mij?


Indien u overweegt een thuisbatterij te kopen in Venray, is het van essentieel belang om te bepalen welke batterij het beste aansluit op uw specifieke situatie. Er zijn namelijk diverse variabelen die meespelen, zoals het aantal zonnepanelen, uw energieverbruik en de gewenste opslagcapaciteit. Onder de gerespecteerde merken waarmee wij samenwerken, vallen onder andere GoodWe, Huawei en Enphase batterijen.
Wij staan klaar om u te assisteren bij het vaststellen van de meest geschikte thuisbatterij. Door een op maat gemaakte berekening te maken, krijgt u inzicht in de hoeveelheid energie die u opwekt en verbruikt, zodat wij u kunnen adviseren welke batterij het beste bij uw behoeften past. Tevens kunnen wij u informeren over de optimale locatie voor de installatie van de thuisaccu.
Het is van groot belang om de opslagcapaciteit te kiezen die naadloos aansluit op uw zonnesysteem. Hierbij is het tevens verstandig om toekomstige duurzame investeringen, zoals het installeren van een eigen laadpaal thuis, in overweging te nemen bij de keuze van de juiste thuisbatterij. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het maken van de juiste beslissing.

Thuisbatterij Subsidie Venray.


Om de klimaatdoelstellingen van de Rijksoverheid te bereiken, moeten we in Venray sterk inzetten op duurzame technologieën voor de opwekking en bewaring van zonne energie. Thuisbatterijen die gekoppeld zijn aan zonnepanelen spelen hierbij een cruciale rol. Interessant genoeg is er momenteel in Venray geen specifieke subsidie beschikbaar voor particulieren die overwegen te investeren in zo’n thuisaccu. Dit brengt de vraag of het nog steeds interessant is om te investeren in een thuisaccu voor zonnepanelen.

Investeren in Thuisaccu’s: Interessant, ook zonder Subsidie.


Hoewel het verkrijgen van subsidies altijd aantrekkelijk is, betekent het ontbreken van subsidie niet per se dat investeren in thuisaccu’s voor zonnepanelen geen zin heeft. In feite kunnen deze investeringen nog steeds zeer lonend zijn, en we zullen u laten zien waarom, met een kort rekenvoorbeeld. Stel dat u zonnepanelen op uw dak heeft, en overdag wekt u meer zonne-energie op dan u op dat moment verbruikt. Zonder een thuisaccu zou deze overtollige energie naar het elektriciteitsnet gaan en zou u daarvoor een bescheiden vergoeding voor krijgen of zelfs voor moeten betalen om de energie te mogen terugleveren.
Laten we aannemen dat u jaarlijks €500 aan terugleververgoeding ontvangt zonder een thuisaccu. Maar wat als u die extra zonne-energie zou kunnen opslaan in een thuisaccu en deze zou kunnen gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt of op bewolkte dagen? Een gemiddelde thuisaccu van 5 kWh kan u ongeveer €0,25 per opgeslagen kWh opleveren (afhankelijk van de energieprijzen en andere factoren). Als u bijvoorbeeld gedurende het jaar 5.000 kWh zou opslaan en gebruiken, zou dit resulteren in een besparing van €1.250. Dit betekent dat, zelfs zonder subsidie, een thuisaccu zichzelf na verloop van tijd kan terugverdienen door u te helpen uw energierekening te verlagen. Bovendien vermindert het uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en versterkt het uw energieonafhankelijkheid. 
Dus, hoewel subsidies zeker een extra stimulans kunnen zijn, blijven thuisaccu's een verstandige investering om uw energie-efficiëntie te verbeteren en uw milieu-impact te verminderen. Overweeg de langetermijnvoordelen en bereken uw potentiële besparingen om te bepalen of een thuisaccu de juiste keuze is voor uw situatie.

Wat kost Thuisbatterij Venray?


De kosten voor het installeren van thuisbatterij in Venray kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de gewenste capaciteit, het type batterij en de installatievereisten. Bij Connect Techniek realiseren we ons dat duidelijkheid en transparantie essentieel zijn wanneer je overweegt thuisbatterijen aan te schaffen. Daarom bieden we een gratis en vrijblijvende offerte aan, waarin we alle kosten duidelijk op een rijtje zetten, inclusief de installatie en eventuele extra kosten.

Thuisbatterij Kopen Venray.


Overweeg je om een thuisbatterij te kopen in Venray? Bij Connect Techniek staan we klaar om je te helpen. We begrijpen dat het belangrijk is om alle details te kennen voordat je deze duurzame stap zet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin we alle kosten duidelijk uiteenzetten.
Wil je liever persoonlijk advies en de mogelijkheid om de thuisbatterijen te bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roermond. Ons team staat voor je klaar om je alle informatie te verstrekken en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw energiebehoeften.

Thuisbatterij installateur Venray.


Bij Connect Techniek zijn we gepassioneerd over duurzame energieoplossingen. Als jouw betrouwbare thuisbatterij installateur in Venray staan we klaar om je te helpen met de installatie van thuisbatterijen die perfect aansluiten bij je zonnepanelen. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij thuisbatterij installeren in Venray. We installeren thuisbatterijen in geheel Limburg.
CONTACT


Offerte Thuisbatterij Aanvragen? 


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Thuisbatterij  Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

  +0475 475 999

  contact@connect-techniek.nl