CONNECT TECHNIEK


Thuisbatterij
Parkstad

Hieronder leest u alles over de soorten en verschillende thuisbatterijen!

Thuisbatterij Parkstad installeren.


Als je zonnepanelen in Parkstad op je dak hebt geïnstalleerd, lever je een actieve bijdrage aan duurzame energieproductie voor je huishoudelijke apparaten. Toch ben je ‘s avonds, wanneer de zon ondergaat, nog steeds afhankelijk van het elektriciteitsnet voor stroom, wat betekent dat je niet alles gebruikt wat je gedurende de dag hebt opgewekt. Gelukkig bestaat er een doeltreffende oplossing: een thuisbatterij, ook bekend als thuisaccu. Met een thuisbatterij kun je optimaal gebruikmaken van de zonne-energie die je opwekt, zelfs wanneer de zon niet schijnt.

Accu voor Zonnepanelen Parkstad.


Het opwekken van zonne-energie biedt een geweldige mogelijkheid om een groen en duurzaam leven te leiden. Maar wist je dat je met geavanceerde technologie nog meer voordelen kunt halen uit je zonnepanelen? Dit is waar batterijopslag voor zonnepanelen, ook bekend als thuisaccu’s, van pas komt. Door het plaatsen van een thuisaccu in Parkstad kun je de energie die je zonnepanelen opwekken opslaan. Met een thuisbatterij kun je ongeveer twee keer zoveel van je eigen opgewekte zonne-energie gebruiken, waardoor je minder afhankelijk wordt van externe energieleveranciers. Dit resulteert in minder druk op het elektriciteitsnet en minder risico op overbelasting. Bovendien, wanneer de salderingsregeling in 2025 afloopt, kun je zelfs geld besparen door je eigen opgewekte energie te gebruiken in plaats van deze terug te leveren aan het net. Met een thuisaccu maak je dus niet alleen optimaal gebruik van je zonnepanelen, maar investeer je ook in een duurzamere en kosteneffectievere energiehuishouding.
 ● VOORDELEN


Voordelen Thuisbatterij Parkstad.


Momenteel genieten eigenaren van zonnepanelen nog van het voordeel van saldering, waarbij aan het einde van het jaar het energieverbruik wordt verrekend met het surplus aan zonne-energie dat aan het net wordt geleverd. Echter, na 2025 zal deze regeling geleidelijk worden afgebouwd, waardoor de waarde van teruggeleverde stroom afneemt. Dit dwingt huishoudens om zuiniger om te gaan met de energie die ze opwekken. Gelukkig heeft Connect Techniek hiervoor een oplossing.
Hoewel thuisbatterijen in Nederland nog relatief nieuw zijn, winnen ze aan populariteit in onze buurlanden. Het is van essentieel belang om onze afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen, zodat we efficiënter kunnen omgaan met de opslag van zonne-energie in Parkstad. Connect Techniek biedt een oplossing om huishoudens te helpen bij deze overgang naar een meer zelfvoorzienende en duurzame energievoorziening.


 • Energieonafhankelijkheid: Met een thuisaccu kunt u uw eigen opgeslagen zonne-energie gebruiken wanneer u dat wilt, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw elektriciteitsleverancier
 • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van opgeslagen zonne-energie kunt u uw elektriciteitsrekening verder verlagen en profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.
 • Milieuvriendelijk: Het maximaliseren van uw zelfgegenereerde zonne-energie vermindert uw CO2-voetafdruk en draagt bij aan een schonere planeet.
 • Betrouwbaarheid: Thuisaccu’s bieden ook een vorm van energieback-up in geval van stroomuitval, wat extra gemoedsrust biedt.
Kortom, met batterijen in Parkstad voor zonnepanelen kunt u optimaal profiteren van uw zonne-energiesysteem en uw duurzame levensstijl naar een hoger niveau tillen. Het investeren in een thuisaccu is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Neem vandaag nog de stap naar een groenere toekomst in Parkstad met zonne-energieopslag.

Welke Thuisbatterij past bij mij?


Als u overweegt om een thuisbatterij te kopen in Parkstad, is het belangrijk om te weten welke batterij geschikt is voor uw situatie. Er zijn namelijk verschillende factoren die meespelen, zoals het aantal zonnepanelen, het energieverbruik en de gewenste opslagcapaciteit. Erkende merken waar mee we werken zijn onder andere GoodWe, Huawei en Enphase batterij.
Om te bepalen welke thuisbatterij u nodig heeft, kunnen wij u helpen met het maken van een berekening op maat. Zo krijgt u een goed beeld van de hoeveelheid energie die u opwekt, verbruikt en welke batterij daar het beste bij past. Op basis hiervan kunnen wij u ook adviseren over de beste locatie voor de installatie van de thuisaccu.
Het is belangrijk om de opslagcapaciteit te kiezen die past bij jouw zonnesysteem. Ook is het belangrijk om toekomstige investeringen in duurzaamheid, zoals een eigen laadpaal aan huis, in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste thuisbatterij. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Thuisbatterij Subsidie Parkstad.


Om de klimaatdoelstellingen van de Rijksoverheid te bereiken, moeten we in Parkstad sterk inzetten op duurzame technologieën voor de opwekking en bewaring van zonne energie. Thuisbatterijen die gekoppeld zijn aan zonnepanelen spelen hierbij een cruciale rol. Interessant genoeg is er momenteel in Parkstad geen specifieke subsidie beschikbaar voor particulieren die overwegen te investeren in zo’n thuisaccu. Dit brengt de vraag of het nog steeds interessant is om te investeren in een thuisaccu voor zonnepanelen.

Investeren in Thuisaccu’s: Interessant, ook zonder Subsidie.


Hoewel het verkrijgen van subsidies altijd aantrekkelijk is, betekent het ontbreken van subsidie niet per se dat investeren in thuisaccu’s voor zonnepanelen geen zin heeft. In feite kunnen deze investeringen nog steeds zeer lonend zijn, en we zullen u laten zien waarom, met een kort rekenvoorbeeld. Stel dat u zonnepanelen op uw dak heeft, en overdag wekt u meer zonne-energie op dan u op dat moment verbruikt. Zonder een thuisaccu zou deze overtollige energie naar het elektriciteitsnet gaan en zou u daarvoor een bescheiden vergoeding voor krijgen of zelfs voor moeten betalen om de energie te mogen terugleveren.
Laten we aannemen dat u jaarlijks €500 aan terugleververgoeding ontvangt zonder een thuisaccu. Maar wat als u die extra zonne-energie zou kunnen opslaan in een thuisaccu en deze zou kunnen gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt of op bewolkte dagen? Een gemiddelde thuisaccu van 5 kWh kan u ongeveer €0,25 per opgeslagen kWh opleveren (afhankelijk van de energieprijzen en andere factoren). Als u bijvoorbeeld gedurende het jaar 5.000 kWh zou opslaan en gebruiken, zou dit resulteren in een besparing van €1.250. Dit betekent dat, zelfs zonder subsidie, een thuisaccu zichzelf na verloop van tijd kan terugverdienen door u te helpen uw energierekening te verlagen. Bovendien vermindert het uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en versterkt het uw energieonafhankelijkheid. 
Dus, hoewel subsidies zeker een extra stimulans kunnen zijn, blijven thuisaccu's een verstandige investering om uw energie-efficiëntie te verbeteren en uw milieu-impact te verminderen. Overweeg de langetermijnvoordelen en bereken uw potentiële besparingen om te bepalen of een thuisaccu de juiste keuze is voor uw situatie.

Wat kost Thuisbatterij Parkstad?


De kosten voor het plaatsen van een thuisbatterij in Parkstad kunnen variëren, afhankelijk van diverse factoren zoals de gewenste capaciteit, het type batterij, en de installatievereisten. Bij Connect Techniek begrijpen we het belang van helderheid en transparantie wanneer je overweegt om een thuisbatterij aan te schaffen. Daarom bieden we kosteloos en vrijblijvend een offerte aan waarin we alle kosten overzichtelijk presenteren, inclusief de installatiekosten en eventuele bijkomende uitgaven.

Thuisbatterij Kopen Parkstad.


Overweeg je om een thuisbatterij te kopen in Parkstad? Bij Connect Techniek staan we klaar om je te helpen. We begrijpen dat het belangrijk is om alle details te kennen voordat je deze duurzame stap zet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin we alle kosten duidelijk uiteenzetten.
Wil je liever persoonlijk advies en de mogelijkheid om de thuisbatterijen te bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roermond. Ons team staat voor je klaar om je alle informatie te verstrekken en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw energiebehoeften.

Thuisbatterij installateur Parkstad.


Bij Connect Techniek zijn we gepassioneerd over duurzame energieoplossingen. Als jouw betrouwbare thuisbatterij installateur in Parkstad staan we klaar om je te helpen met de installatie van thuisbatterijen die perfect aansluiten bij je zonnepanelen. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij thuisbatterij installeren in Parkstad. We installeren thuisbatterijen in geheel Limburg.
CONTACT


Offerte Thuisbatterij Aanvragen? 


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Thuisbatterij  Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

  +0475 475 999

  contact@connect-techniek.nl