Thuisbatterij Parkstad

Als je zonnepanelen in Parkstad op je dak hebt geïnstalleerd, lever je een actieve bijdrage aan duurzame energieproductie voor je huishoudelijke apparaten. Toch ben je ‘s avonds, wanneer de zon ondergaat, nog steeds afhankelijk van het elektriciteitsnet voor stroom, wat betekent dat je niet alles gebruikt wat je gedurende de dag hebt opgewekt. Gelukkig bestaat er een doeltreffende oplossing: een thuisbatterij, ook bekend als thuisaccu. Met een thuisbatterij kun je optimaal gebruikmaken van de zonne-energie die je opwekt, zelfs wanneer de zon niet schijnt.

Thuisbatterij Parkstad

Accu voor zonnepanelen Parkstad

Het opwekken van zonne-energie biedt een geweldige mogelijkheid om een groen en duurzaam leven te leiden. Maar wist je dat je met geavanceerde technologie nog meer voordelen kunt halen uit je zonnepanelen? Dit is waar batterijopslag voor zonnepanelen, ook bekend als thuisaccu’s, van pas komt. Door het plaatsen van een thuisaccu in Parkstad kun je de energie die je zonnepanelen opwekken opslaan. Met een thuisbatterij kun je ongeveer twee keer zoveel van je eigen opgewekte zonne-energie gebruiken, waardoor je minder afhankelijk wordt van externe energieleveranciers. Dit resulteert in minder druk op het elektriciteitsnet en minder risico op overbelasting. Bovendien, wanneer de salderingsregeling in 2025 afloopt, kun je zelfs geld besparen door je eigen opgewekte energie te gebruiken in plaats van deze terug te leveren aan het net. Met een thuisaccu maak je dus niet alleen optimaal gebruik van je zonnepanelen, maar investeer je ook in een duurzamere en kosteneffectievere energiehuishouding.

Voordelen thuisbatterij Parkstad

Momenteel genieten eigenaren van zonnepanelen nog van het voordeel van saldering, waarbij aan het einde van het jaar het energieverbruik wordt verrekend met het surplus aan zonne-energie dat aan het net wordt geleverd. Echter, na 2025 zal deze regeling geleidelijk worden afgebouwd, waardoor de waarde van teruggeleverde stroom afneemt. Dit dwingt huishoudens om zuiniger om te gaan met de energie die ze opwekken. Gelukkig heeft Connect Techniek hiervoor een oplossing.

Hoewel thuisbatterijen in Nederland nog relatief nieuw zijn, winnen ze aan populariteit in onze buurlanden. Het is van essentieel belang om onze afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen, zodat we efficiënter kunnen omgaan met de opslag van zonne-energie in Parkstad. Connect Techniek biedt een oplossing om huishoudens te helpen bij deze overgang naar een meer zelfvoorzienende en duurzame energievoorziening.

  1. Energieonafhankelijkheid: Met een thuisaccu kunt u uw eigen opgeslagen zonne-energie gebruiken wanneer u dat wilt, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw elektriciteitsleverancier
  2. Kostenbesparing: Door gebruik te maken van opgeslagen zonne-energie kunt u uw elektriciteitsrekening verder verlagen en profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.
  3. Milieuvriendelijk: Het maximaliseren van uw zelfgegenereerde zonne-energie vermindert uw CO2-voetafdruk en draagt bij aan een schonere planeet.
  4. Betrouwbaarheid: Thuisaccu’s bieden ook een vorm van energieback-up in geval van stroomuitval, wat extra gemoedsrust biedt.

Kortom, met batterijen in Parkstad voor zonnepanelen kunt u optimaal profiteren van uw zonne-energiesysteem en uw duurzame levensstijl naar een hoger niveau tillen. Het investeren in een thuisaccu is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Neem vandaag nog de stap naar een groenere toekomst in Parkstad met zonne-energieopslag.

Welke thuisbatterij past bij mij?

Als u overweegt om een thuisbatterij te kopen in Parkstad, is het belangrijk om te weten welke batterij geschikt is voor uw situatie. Er zijn namelijk verschillende factoren die meespelen, zoals het aantal zonnepanelen, het energieverbruik en de gewenste opslagcapaciteit. Erkende merken waar mee we werken zijn onder andere GoodWe, Huawei en Enphase batterij.

Om te bepalen welke thuisbatterij u nodig heeft, kunnen wij u helpen met het maken van een berekening op maat. Zo krijgt u een goed beeld van de hoeveelheid energie die u opwekt, verbruikt en welke batterij daar het beste bij past. Op basis hiervan kunnen wij u ook adviseren over de beste locatie voor de installatie van de thuisaccu.

Het is belangrijk om de opslagcapaciteit te kiezen die past bij jouw zonnesysteem. Ook is het belangrijk om toekomstige investeringen in duurzaamheid, zoals een eigen laadpaal aan huis, in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste thuisbatterij. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Thuisaccu Parkstad

Wat kan u van ons verwachten:

  • Professionele Thuisbatterijen
  • Vakkundig installatie
  • We hanteren heldere prijzen

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Thuisbatterij Subsidie Parkstad

Om de klimaatdoelstellingen van de Rijksoverheid te bereiken, moeten we in Parkstad sterk inzetten op duurzame technologieën voor de opwekking en bewaring van zonne energie. Thuisbatterijen die gekoppeld zijn aan zonnepanelen spelen hierbij een cruciale rol. Interessant genoeg is er momenteel in Parkstad geen specifieke subsidie beschikbaar voor particulieren die overwegen te investeren in zo’n thuisaccu. Dit brengt de vraag of het nog steeds interessant is om te investeren in een thuisaccu voor zonnepanelen.

Investeren in Thuisaccu’s: Interessant, ook zonder Subsidie

Hoewel het verkrijgen van subsidies altijd aantrekkelijk is, betekent het ontbreken van subsidie niet per se dat investeren in thuisaccu’s voor zonnepanelen geen zin heeft. In feite kunnen deze investeringen nog steeds zeer lonend zijn, en we zullen u laten zien waarom, met een kort rekenvoorbeeld. Stel dat u zonnepanelen op uw dak heeft, en overdag wekt u meer zonne-energie op dan u op dat moment verbruikt. Zonder een thuisaccu zou deze overtollige energie naar het elektriciteitsnet gaan en zou u daarvoor een bescheiden vergoeding voor krijgen of zelfs voor moeten betalen om de energie te mogen terugleveren.

Laten we zeggen dat u per jaar €500 aan terugleververgoeding ontvangt zonder thuisaccu. Maar wat als u die overtollige zonne-energie nu zou kunnen opslaan in een thuisaccu en ‘s avonds of op bewolkte dagen zou kunnen gebruiken?Een gemiddelde thuisaccu van 5 kWh kan u ongeveer €0,25 per opgeslagen kWh opleveren (afhankelijk van de energieprijzen en andere factoren). Als u gedurende het jaar bijvoorbeeld 5.000 kWh zou opslaan en gebruiken, zou dat neerkomen op een besparing van €1.250. Dit betekent dat, zelfs zonder subsidie, een thuisaccu zichzelf na verloop van tijd kan terugverdienen door u te helpen besparen op uw energierekening. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en versterkt het uw energieonafhankelijkheid.

Dus, terwijl subsidies zeker een extra stimulans kunnen zijn, kunnen thuisaccu’s nog steeds een verstandige investering zijn om uw energie-efficiëntie te verbeteren en uw impact op het milieu te verminderen. Overweeg de voordelen op de lange termijn en bereken uw potentiële besparingen om te bepalen of een thuisaccu de juiste keuze is voor uw situatie.

Wat kost thuisbatterij Parkstad?

De kosten voor het plaatsen van een thuisbatterij in Parkstad kunnen variëren, afhankelijk van diverse factoren zoals de gewenste capaciteit, het type batterij, en de installatievereisten. Bij Connect Techniek begrijpen we het belang van helderheid en transparantie wanneer je overweegt om een thuisbatterij aan te schaffen. Daarom bieden we kosteloos en vrijblijvend een offerte aan waarin we alle kosten overzichtelijk presenteren, inclusief de installatiekosten en eventuele bijkomende uitgaven.

Thuisbatterij kopen Parkstad

Overweeg je om een thuisbatterij te kopen in Parkstad? Bij Connect Techniek staan we klaar om je te helpen. We begrijpen dat het belangrijk is om alle details te kennen voordat je deze duurzame stap zet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin we alle kosten duidelijk uiteenzetten.

Wil je liever persoonlijk advies en de mogelijkheid om de thuisbatterijen te bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roermond. Ons team staat voor je klaar om je alle informatie te verstrekken en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw energiebehoeften.

Thuisbatterij installateur Parkstad

Bij Connect Techniek zijn we gepassioneerd over duurzame energieoplossingen. Als jouw betrouwbare thuisbatterij installateur in Parkstad staan we klaar om je te helpen met de installatie van thuisbatterijen die perfect aansluiten bij je zonnepanelen. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij thuisbatterij installeren in Parkstad. We installeren thuisbatterijen in geheel Limburg.

Petra Golsteijn
Petra Golsteijn
2023-08-01
Goede uitleg zonnepanelen, nieuwe meterkast en airco. Snel geholpen en zeer vakkundig. Vriendelijk personeel.
Wim Lemmens
Wim Lemmens
2023-07-26
Zeer snelle levering van de zonnepanelen, de mannen hebben zeer keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afval meegenomen. dit bedrijf is zeker een aanbeveling .
Jef Cuijpers
Jef Cuijpers
2023-07-17
Prof. personeel, afspraken worden na gekomen, meerwerk is geen probleem. En zeker niet de duurste. Een echte aanrader.👍👍👍
Stephan Giesbers - Scheulen
Stephan Giesbers - Scheulen
2023-07-10
Goede communicatie Prima vakkennis Vriendelijke medewerkers Goed en duidelijk advies van kantoor medewerkers
Katertje1970
Katertje1970
2023-07-07
We zijn prettig, snel en vakkundig geholpen. Een verademing. Dank jullie wel!
Hans Mouw
Hans Mouw
2023-07-04
Succes komt niet gewoon aanwaaien, dat moet je verdienen. Connect techniek heeft met zijn mensen snel en vakkundig mijn installatie zonnepanelen gelegd. Goed degelijk en snel werk volgens afspraak. Dank jullie wel!!
Rob Jejanan
Rob Jejanan
2023-07-01
Bijzonder tevreden met begeleiding en installatie van zonnepanelen waren met drie man bij ons bezig , eenieder bracht zijn taak naar tevredenheid uit . snel en toch zeer accuraat. ga zo door .
Nies
Nies
2023-06-30
Meerdere offertes aangevraagd voor zonnepanelen en het installeren van een nieuwe meterkast. Connect had bij lange na de beste prijs. Zouden de meterkast en zonnepanelen komen installeren, toen de monteurs op het dak stonden bleek de staat van onze dakpannen echt slecht. Blij dat ze ons toen zeiden dat we het niet op ons huidige dak konden leggen, want dat was zeker misgegaan anders. Ze hebben de meterkast geïnstalleerd en geduldig gewacht tot we er een nieuw dak op hadden liggen. Toen dit eenmaal klaar was zijn ze binnen 2 weken de panelen komen installeren. Ze liggen er netjes kaarsrecht op, alle rommel opgeruimd en vriendelijke mensen. Ik ben ook tweemaal bij het kantoor zelf geweest met vragen en uitleg. Daar ook goed geholpen, goede uitleg en advies gehad.
Erline Janssen
Erline Janssen
2023-06-23
harde werkers, vriendelijk personeel. communicatief goed. komen hun afspraken na. zeker aan te raden
maurice valkenburg
maurice valkenburg
2023-06-12
Heb door dit bedrijf zonnepanelen laten plaatsen via een online offerte aanvraag. Daarna contact gehad en dit verliep prima. Goede communicatie en uitleg over de installatie, snelle uitvoering van de werkzaamheden. Kort gezegd zeer tevreden over dit bedrijf en de medewerkers

Bezoek onze thuisbatterij showroom.

Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een check ter plaatsen is ook mogelijk. In onze showroom kun je gerust een kijkje nemen en deskundige advies krijgen. We beantwoorden graag je vragen en brengen een vrijblijvende offerte uit. Wij verzorgen complete installaties in de provincies Limburg en Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt, Parkstad en Panningen.

thuisbatterij showroom

Vul het formulier in en krijg direct advies en offerte.

Vul je gegevens in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Je krijgt direct inzicht in de kosten voor je zonnepanelen installatie, met terugverdientijd.