CONNECT TECHNIEK


Thuisbatterij
Heerlen

Hieronder leest u alles over de soorten en verschillende thuisbatterijen!

Thuisbatterij Heerlen installeren.


Als je zonnepanelen in Heerlen op je dak hebt, ben je goed bezig omdat je duurzame stroom opwekt voor je huishoudelijke apparaten. Echter, ‘s avonds wanneer de zon weg is, gebruik je nog steeds stroom van het elektriciteitsnet. Dit is jammer, want je gebruikt niet alles wat je hebt opgewekt. Gelukkig is er een efficiënte oplossing: een thuisbatterij. Met een thuisbatterij kan je optimaal gebruik maken van de zonne-energie die je opwekt, zelfs als de zon niet schijnt.

Accu voor Zonnepanelen Heerlen.


Het genereren van zonne-energie biedt een uitstekende mogelijkheid om een milieuvriendelijke en duurzame levensstijl te omarmen. Echter, realiseert u zich al dat u met de juiste technologie nog meer uit uw zonnepanelen kunt halen? Dit is waar zonne-energieopslagbatterijen, ook wel bekend als thuisaccu’s, in het spel komen. Door de installatie van een thuisaccu in Heerlen heeft u de mogelijkheid om de opgewekte zonne-energie op te slaan. Met behulp van een thuisbatterij kunt u ongeveer tweemaal zoveel van uw zelfgeproduceerde zonne-energie benutten, wat resulteert in een verminderde behoefte om elektriciteit van externe leveranciers af te nemen. Hierdoor vermindert u uw afhankelijkheid van energiebedrijven en minimaliseert u het risico op overbelasting van het elektriciteitsnet. Bovendien, wanneer de salderingsregeling afloopt (gepland voor 2025), kunt u zelfs geld besparen.
 ● VOORDELEN


Voordelen Thuisbatterij Heerlen.


Op dit moment kunnen eigenaren van zonnepanelen nog profiteren van salderen, waarbij het energieverbruik aan het einde van het jaar wordt weggestreept tegen het overschot aan zonne-energie dat terug wordt geleverd aan het net. Maar na 2025 wordt deze regeling in stappen afgebouwd, waardoor terug geleverde stroom minder waard wordt. Dit dwingt huishoudens om efficiënter om te gaan met opgewekte stroom. Gelukkig biedt Connect Techniek hiervoor een oplossing. Hoewel de thuisbatterij nog nieuw is in Nederland, wordt het in onze omringende landen steeds populairder. Het is belangrijk om onze afhankelijkheid van het stroomnet te verminderen, zodat we efficiënter kunnen omgaan met het opslaan van zonne energie in Heerlen.


 • Energieonafhankelijkheid: Met een thuisaccu kunt u uw eigen opgeslagen zonne-energie gebruiken wanneer u dat wilt, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw elektriciteitsleverancier
 • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van opgeslagen zonne-energie kunt u uw elektriciteitsrekening verder verlagen en profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.
 • Milieuvriendelijk: Het maximaliseren van uw zelfgegenereerde zonne-energie vermindert uw CO2-voetafdruk en draagt bij aan een schonere planeet.
 • Betrouwbaarheid: Thuisaccu’s bieden ook een vorm van energieback-up in geval van stroomuitval, wat extra gemoedsrust biedt.
Kortom, met batterijen in Heerlen voor zonnepanelen kunt u optimaal profiteren van uw zonne-energiesysteem en uw duurzame levensstijl naar een hoger niveau tillen. Het investeren in een thuisaccu is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Neem vandaag nog de stap naar een groenere toekomst in Heerlen met zonne-energieopslag.

Welke Thuisbatterij past bij mij?


Indien u overweegt een thuisbatterij te kopen in Heerlen, is het van groot belang om te achterhalen welke batterij het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Er zijn namelijk diverse factoren die hierbij een rol spelen, zoals het aantal zonnepanelen, uw energieverbruik en de gewenste opslagcapaciteit. Wij werken samen met gerenommeerde merken, waaronder GoodWe, Huawei en Enphase batterijen.
Om te bepalen welke thuisbatterij het beste bij u past, kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een op maat gemaakte berekening. Hierdoor verkrijgt u een helder inzicht in de hoeveelheid energie die u opwekt en verbruikt, en welke batterij het meest geschikt is voor uw behoeften. Tevens kunnen wij u adviseren over de optimale locatie voor de installatie van de thuisaccu.
Het is van groot belang om een opslagcapaciteit te selecteren die naadloos aansluit op uw zonnesysteem. Daarnaast is het raadzaam om toekomstige duurzame investeringen, zoals het installeren van een eigen laadpaal thuis, in overweging te nemen bij de keuze van de juiste thuisbatterij. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Thuisbatterij Subsidie Heerlen.


Om de klimaatdoelstellingen van de Rijksoverheid te bereiken, moeten we in Heerlen sterk inzetten op duurzame technologieën voor de opwekking en bewaring van zonne-energie. Thuisbatterijen die gekoppeld zijn aan zonnepanelen spelen hierbij een cruciale rol. Interessant genoeg is er momenteel in Heerlen geen specifieke subsidie beschikbaar voor particulieren die overwegen te investeren in zo’n thuisaccu. Dit brengt de vraag of het nog steeds interessant is om te investeren in een thuisaccu voor zonnepanelen.

Investeren in Thuisaccu’s: Interessant, ook zonder Subsidie.


Hoewel het verkrijgen van subsidies altijd aantrekkelijk is, betekent het ontbreken van subsidie niet per se dat investeren in thuisaccu’s voor zonnepanelen geen zin heeft. In feite kunnen deze investeringen nog steeds zeer lonend zijn, en we zullen u laten zien waarom, met een kort rekenvoorbeeld. Stel dat u zonnepanelen op uw dak heeft, en overdag wekt u meer zonne-energie op dan u op dat moment verbruikt. Zonder een thuisaccu zou deze overtollige energie naar het elektriciteitsnet gaan en zou u daarvoor een bescheiden vergoeding voor krijgen of zelfs voor moeten betalen om de energie te mogen terugleveren.
Laten we aannemen dat u jaarlijks €500 aan terugleververgoeding ontvangt zonder een thuisaccu. Maar wat als u die extra zonne-energie zou kunnen opslaan in een thuisaccu en deze zou kunnen gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt of op bewolkte dagen? Een gemiddelde thuisaccu van 5 kWh kan u ongeveer €0,25 per opgeslagen kWh opleveren (afhankelijk van de energieprijzen en andere factoren). Als u bijvoorbeeld gedurende het jaar 5.000 kWh zou opslaan en gebruiken, zou dit resulteren in een besparing van €1.250. Dit betekent dat, zelfs zonder subsidie, een thuisaccu zichzelf na verloop van tijd kan terugverdienen door u te helpen uw energierekening te verlagen. Bovendien vermindert het uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en versterkt het uw energieonafhankelijkheid. 
Dus, hoewel subsidies zeker een extra stimulans kunnen zijn, blijven thuisaccu's een verstandige investering om uw energie-efficiëntie te verbeteren en uw milieu-impact te verminderen. Overweeg de langetermijnvoordelen en bereken uw potentiële besparingen om te bepalen of een thuisaccu de juiste keuze is voor uw situatie.

Wat kost Thuisbatterij Heerlen?


De kosten voor het installeren van een thuisbatterij in Heerlen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de gewenste capaciteit, het type batterij en de installatievereisten. Bij Connect Techniek realiseren we ons dat helderheid en openheid van groot belang zijn wanneer u overweegt om thuisbatterijen aan te schaffen. Daarom bieden wij kosteloos en zonder verplichtingen een offerte aan, waarin alle kosten, met inbegrip van de installatie en eventuele bijkomende uitgaven, overzichtelijk worden gepresenteerd.

Thuisbatterij Kopen Heerlen.


Overweeg je om een thuisbatterij te kopen in Heerlen? Bij Connect Techniek staan we klaar om je te helpen. We begrijpen dat het belangrijk is om alle details te kennen voordat je deze duurzame stap zet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin we alle kosten duidelijk uiteenzetten.
Wil je liever persoonlijk advies en de mogelijkheid om de thuisbatterijen te bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roermond. Ons team staat voor je klaar om je alle informatie te verstrekken en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw energiebehoeften.

Thuisbatterij installateur Heerlen.


Bij Connect Techniek zijn we gepassioneerd over duurzame energieoplossingen. Als jouw betrouwbare thuisbatterij installateur in Heerlen staan we klaar om je te helpen met de installatie van thuisbatterijen die perfect aansluiten bij je zonnepanelen. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij thuisbatterij installeren in Heerlen. We installeren thuisbatterijen in geheel Limburg.
CONTACT


Offerte Thuisbatterij Aanvragen? 


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Thuisbatterij  Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

  +0475 475 999

  contact@connect-techniek.nl