Thuisbatterij Heerlen

Als je zonnepanelen  in Heerlen op je dak hebt, ben je goed bezig omdat je duurzame stroom opwekt voor je huishoudelijke apparaten. Echter, ‘s avonds wanneer de zon weg is, gebruik je nog steeds stroom van het elektriciteitsnet. Dit is jammer, want je gebruikt niet alles wat je hebt opgewekt. Gelukkig is er een efficiënte oplossing: een thuisbatterij. Met een thuisbatterij kan je optimaal gebruik maken van de zonne-energie die je opwekt, zelfs als de zon niet schijnt.

Thuisbatterij Heerlen

Accu voor zonnepanelen Heerlen

Het genereren van zonne-energie biedt een uitstekende mogelijkheid om een milieuvriendelijke en duurzame levensstijl te omarmen. Echter, realiseert u zich al dat u met de juiste technologie nog meer uit uw zonnepanelen kunt halen? Dit is waar zonne-energieopslagbatterijen, ook wel bekend als thuisaccu’s, in het spel komen. Door de installatie van een thuisaccu in Heerlen heeft u de mogelijkheid om de opgewekte zonne-energie op te slaan. Met behulp van een thuisbatterij kunt u ongeveer tweemaal zoveel van uw zelfgeproduceerde zonne-energie benutten, wat resulteert in een verminderde behoefte om elektriciteit van externe leveranciers af te nemen. Hierdoor vermindert u uw afhankelijkheid van energiebedrijven en minimaliseert u het risico op overbelasting van het elektriciteitsnet. Bovendien, wanneer de salderingsregeling afloopt (gepland voor 2025), kunt u zelfs geld besparen.

Voordelen thuisbatterij

Op dit moment kunnen eigenaren van zonnepanelen nog profiteren van salderen, waarbij het energieverbruik aan het einde van het jaar wordt weggestreept tegen het overschot aan zonne-energie dat terug wordt geleverd aan het net. Maar na 2025 wordt deze regeling in stappen afgebouwd, waardoor terug geleverde stroom minder waard wordt. Dit dwingt huishoudens om efficiënter om te gaan met opgewekte stroom. Gelukkig biedt Connect Techniek hiervoor een oplossing. Hoewel de thuisbatterij nog nieuw is in Nederland, wordt het in onze omringende landen steeds populairder. Het is belangrijk om onze afhankelijkheid van het stroomnet te verminderen, zodat we efficiënter kunnen omgaan met het opslaan van zonne energie in Heerlen.

  1. Energieonafhankelijkheid: Met een thuisaccu kunt u uw eigen opgeslagen zonne-energie gebruiken wanneer u dat wilt, waardoor u minder afhankelijk wordt van uw elektriciteitsleverancier
  2. Kostenbesparing: Door gebruik te maken van opgeslagen zonne-energie kunt u uw elektriciteitsrekening verder verlagen en profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.
  3. Milieuvriendelijk: Het maximaliseren van uw zelfgegenereerde zonne-energie vermindert uw CO2-voetafdruk en draagt bij aan een schonere planeet.
  4. Betrouwbaarheid: Thuisaccu’s bieden ook een vorm van energieback-up in geval van stroomuitval, wat extra gemoedsrust biedt.

Kortom, met batterijen in Heerlen voor zonnepanelen kunt u optimaal profiteren van uw zonne-energiesysteem en uw duurzame levensstijl naar een hoger niveau tillen. Het investeren in een thuisaccu is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Neem vandaag nog de stap naar een groenere toekomst in Heerlen met zonne-energieopslag.

Welke thuisbatterij past bij mij?

Indien u overweegt een thuisbatterij te kopen in Heerlen, is het van groot belang om te achterhalen welke batterij het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Er zijn namelijk diverse factoren die hierbij een rol spelen, zoals het aantal zonnepanelen, uw energieverbruik en de gewenste opslagcapaciteit. Wij werken samen met gerenommeerde merken, waaronder GoodWe, Huawei en Enphase batterijen.

Om te bepalen welke thuisbatterij het beste bij u past, kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een op maat gemaakte berekening. Hierdoor verkrijgt u een helder inzicht in de hoeveelheid energie die u opwekt en verbruikt, en welke batterij het meest geschikt is voor uw behoeften. Tevens kunnen wij u adviseren over de optimale locatie voor de installatie van de thuisaccu.

Het is van groot belang om een opslagcapaciteit te selecteren die naadloos aansluit op uw zonnesysteem. Daarnaast is het raadzaam om toekomstige duurzame investeringen, zoals het installeren van een eigen laadpaal thuis, in overweging te nemen bij de keuze van de juiste thuisbatterij. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Thuisaccu Heerlen

Wat kan u van ons verwachten:

  • Professionele Thuisbatterijen
  • Vakkundig installatie
  • We hanteren heldere prijzen

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Thuisbatterij Subsidie

Om de klimaatdoelstellingen van de Rijksoverheid te bereiken, moeten we in Heerlen sterk inzetten op duurzame technologieën voor de opwekking en bewaring van zonne-energie. Thuisbatterijen die gekoppeld zijn aan zonnepanelen spelen hierbij een cruciale rol. Interessant genoeg is er momenteel in Heerlen geen specifieke subsidie beschikbaar voor particulieren die overwegen te investeren in zo’n thuisaccu. Dit brengt de vraag of het nog steeds interessant is om te investeren in een thuisaccu voor zonnepanelen.

Investeren in Thuisaccu’s: Interessant, ook zonder Subsidie

Hoewel het verkrijgen van subsidies altijd aantrekkelijk is, betekent het ontbreken van subsidie niet per se dat investeren in thuisaccu’s voor zonnepanelen geen zin heeft. In feite kunnen deze investeringen nog steeds zeer lonend zijn, en we zullen u laten zien waarom, met een kort rekenvoorbeeld. Stel dat u zonnepanelen op uw dak heeft, en overdag wekt u meer zonne-energie op dan u op dat moment verbruikt. Zonder een thuisaccu zou deze overtollige energie naar het elektriciteitsnet gaan en zou u daarvoor een bescheiden vergoeding voor krijgen of zelfs voor moeten betalen om de energie te mogen terugleveren.

Laten we zeggen dat u per jaar €500 aan terugleververgoeding ontvangt zonder thuisaccu. Maar wat als u die overtollige zonne-energie nu zou kunnen opslaan in een thuisaccu en ‘s avonds of op bewolkte dagen zou kunnen gebruiken?Een gemiddelde thuisaccu van 5 kWh kan u ongeveer €0,25 per opgeslagen kWh opleveren (afhankelijk van de energieprijzen en andere factoren). Als u gedurende het jaar bijvoorbeeld 5.000 kWh zou opslaan en gebruiken, zou dat neerkomen op een besparing van €1.250. Dit betekent dat, zelfs zonder subsidie, een thuisaccu zichzelf na verloop van tijd kan terugverdienen door u te helpen besparen op uw energierekening. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en versterkt het uw energieonafhankelijkheid.

Dus, terwijl subsidies zeker een extra stimulans kunnen zijn, kunnen thuisaccu’s nog steeds een verstandige investering zijn om uw energie-efficiëntie te verbeteren en uw impact op het milieu te verminderen. Overweeg de voordelen op de lange termijn en bereken uw potentiële besparingen om te bepalen of een thuisaccu de juiste keuze is voor uw situatie.

Wat kost thuisbatterij Heerlen?

De kosten voor het installeren van een thuisbatterij in Heerlen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de gewenste capaciteit, het type batterij en de installatievereisten. Bij Connect Techniek realiseren we ons dat helderheid en openheid van groot belang zijn wanneer u overweegt om thuisbatterijen aan te schaffen. Daarom bieden wij kosteloos en zonder verplichtingen een offerte aan, waarin alle kosten, met inbegrip van de installatie en eventuele bijkomende uitgaven, overzichtelijk worden gepresenteerd.

Thuisbatterij kopen Heerlen

Overweeg je om een thuisbatterij te kopen in Heerlen? Bij Connect Techniek staan we klaar om je te helpen. We begrijpen dat het belangrijk is om alle details te kennen voordat je deze duurzame stap zet. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen, waarin we alle kosten duidelijk uiteenzetten.

Wil je liever persoonlijk advies en de mogelijkheid om de thuisbatterijen te bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roermond. Ons team staat voor je klaar om je alle informatie te verstrekken en je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw energiebehoeften.

Thuisbatterij installeren Heerlen

Bij Connect Techniek zijn we gepassioneerd over duurzame energieoplossingen. Als jouw betrouwbare thuisbatterij installateur in Heerlen staan we klaar om je te helpen met de installatie van thuisbatterijen die perfect aansluiten bij je zonnepanelen. Ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij thuisbatterij installeren in Heerlen. We installeren thuisbatterijen in geheel Limburg.

Petra Golsteijn
Petra Golsteijn
2023-08-01
Goede uitleg zonnepanelen, nieuwe meterkast en airco. Snel geholpen en zeer vakkundig. Vriendelijk personeel.
Wim Lemmens
Wim Lemmens
2023-07-26
Zeer snelle levering van de zonnepanelen, de mannen hebben zeer keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afval meegenomen. dit bedrijf is zeker een aanbeveling .
Jef Cuijpers
Jef Cuijpers
2023-07-17
Prof. personeel, afspraken worden na gekomen, meerwerk is geen probleem. En zeker niet de duurste. Een echte aanrader.👍👍👍
Stephan Giesbers - Scheulen
Stephan Giesbers - Scheulen
2023-07-10
Goede communicatie Prima vakkennis Vriendelijke medewerkers Goed en duidelijk advies van kantoor medewerkers
Katertje1970
Katertje1970
2023-07-07
We zijn prettig, snel en vakkundig geholpen. Een verademing. Dank jullie wel!
Hans Mouw
Hans Mouw
2023-07-04
Succes komt niet gewoon aanwaaien, dat moet je verdienen. Connect techniek heeft met zijn mensen snel en vakkundig mijn installatie zonnepanelen gelegd. Goed degelijk en snel werk volgens afspraak. Dank jullie wel!!
Rob Jejanan
Rob Jejanan
2023-07-01
Bijzonder tevreden met begeleiding en installatie van zonnepanelen waren met drie man bij ons bezig , eenieder bracht zijn taak naar tevredenheid uit . snel en toch zeer accuraat. ga zo door .
Nies
Nies
2023-06-30
Meerdere offertes aangevraagd voor zonnepanelen en het installeren van een nieuwe meterkast. Connect had bij lange na de beste prijs. Zouden de meterkast en zonnepanelen komen installeren, toen de monteurs op het dak stonden bleek de staat van onze dakpannen echt slecht. Blij dat ze ons toen zeiden dat we het niet op ons huidige dak konden leggen, want dat was zeker misgegaan anders. Ze hebben de meterkast geïnstalleerd en geduldig gewacht tot we er een nieuw dak op hadden liggen. Toen dit eenmaal klaar was zijn ze binnen 2 weken de panelen komen installeren. Ze liggen er netjes kaarsrecht op, alle rommel opgeruimd en vriendelijke mensen. Ik ben ook tweemaal bij het kantoor zelf geweest met vragen en uitleg. Daar ook goed geholpen, goede uitleg en advies gehad.
Erline Janssen
Erline Janssen
2023-06-23
harde werkers, vriendelijk personeel. communicatief goed. komen hun afspraken na. zeker aan te raden
maurice valkenburg
maurice valkenburg
2023-06-12
Heb door dit bedrijf zonnepanelen laten plaatsen via een online offerte aanvraag. Daarna contact gehad en dit verliep prima. Goede communicatie en uitleg over de installatie, snelle uitvoering van de werkzaamheden. Kort gezegd zeer tevreden over dit bedrijf en de medewerkers

Bezoek onze thuisbatterij showroom.

Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een check ter plaatsen is ook mogelijk. In onze showroom kun je gerust een kijkje nemen en deskundige advies krijgen. We beantwoorden graag je vragen en brengen een vrijblijvende offerte uit. Wij verzorgen complete installaties in de provincies Limburg en Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt, Parkstad en Panningen.

thuisbatterij showroom

Vul het formulier in en krijg direct advies en offerte.

Vul je gegevens in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Je krijgt direct inzicht in de kosten voor je zonnepanelen installatie, met terugverdientijd.