Laadpaal installeren

Een laadpaal is een complexe apparaat, waar krachtstroom door heen wordt geleverd. Aangezien er een groot vermogen op staat en veelal buitenshuis wordt gezet is het belangrijk dat deze correct en veilig wordt aangesloten. Laat het daarom door een erkende monteur installeren. We werken alleen met kwaliteitsmerken. Duurzaam rijden begint met het opladen van je elektrische auto, en daarbij is een goede laadpaal essentieel. Bij ons kun je terecht voor laadpalen van topkwaliteit inclusief professionele installatie. Wij bieden verschillende soorten laadpalen aan, geschikt voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie op de door jou gewenste locatie. Zo kun je zonder zorgen en met een gerust hart je elektrische auto opladen.

laadpaal-roermond

 

Laadpaal thuis

Een laadpaal aan huis werkt eigenlijk heel eenvoudig. De laadpaal wordt aangesloten op het elektriciteitsnetwerk van jouw woning en kan vervolgens gebruikt worden om jouw elektrische auto op te laden. Je sluit simpelweg de laadkabel aan op de auto en de laadpaal en het opladen begint automatisch. Onze laadpalen bieden ook de mogelijkheid om het opladen te starten en stoppen met behulp van een app op je smartphone. Zo heb je altijd volledige controle over het oplaadproces en kun je bijvoorbeeld de laadsnelheid aanpassen of de laadkosten bijhouden.

Waarom uw laadpaal door ons laten installeren?

  • Erkende installateurs die een nette en veilige installatie verzorgen
  • We hanteren heldere prijzen
  • We gebruiken altijd een aparte aardlekautomaat
  • U kan gelijk gebruik maken van uw laadpaal

Voordelen laadpaal

Een laadpaal thuis biedt talloze voordelen voor bezitters van een elektrische auto. Ten eerste is het gemakkelijk en handig om thuis te kunnen opladen. Je hoeft niet meer naar een openbaar laadpunt te rijden en eventueel in de rij te staan om te kunnen laden. Met een laadpaal thuis kun je altijd jouw auto opladen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bovendien bespaar je hiermee op de laadkosten, omdat je vaak minder betaalt dan bij openbare laadpunten. Daarnaast draag je met een laadpaal thuis ook bij aan een duurzame leefomgeving (mits je zonnepanelen hebt natuurlijk), omdat je jouw auto oplaadt met groene stroom van jouw zonnepanelen. Kortom, een laadpaal thuis biedt gemak, kostenbesparing en duurzaamheid in één.

 

Wat kost laden met een laadpaal?

Het hebben van een eigen laadpaal voor je elektrische auto heeft verschillende voordelen. Ten eerste ben je verzekerd van een volledig opgeladen accu wanneer je ‘s ochtends de weg op gaat. Bovendien zorgen de zonnepanelen op je dak voor de benodigde energie, waardoor je geen last hebt van hogere tarieven bij openbare laadstations. Als je thuis een overschot aan opgewekte stroom hebt, kan dit vaak (vrijwel) kosteloos worden gebruikt om je auto op te laden. De laadtarieven thuis of op kantoor zijn doorgaans lager, variërend van 0,20 tot 0,25 euro per kWh, terwijl je bij een publieke laadpaal al snel rond de 0,35 euro per kWh betaalt. Dit is uiteraard afhankelijk van de geldende energieprijzen. Met de huidige prijzen is het extra interessant om (extra) zonnepanelen te installeren, wat elektrisch rijden nog voordeliger maakt. Bovendien bespaar je kostbare tijd door je elektrische auto thuis op te laden.

 

We installeren laadpalen voor:

  • Particulieren
  • Bedrijven of kantoren
  • Winkelcentra
  • Nieuwbouwprojecten

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van een Laadpaal.

Laadpaal installeren Limburg

Wij verzorgen laadpaal installaties in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Petra Golsteijn
Petra Golsteijn
2023-08-01
Goede uitleg zonnepanelen, nieuwe meterkast en airco. Snel geholpen en zeer vakkundig. Vriendelijk personeel.
Wim Lemmens
Wim Lemmens
2023-07-26
Zeer snelle levering van de zonnepanelen, de mannen hebben zeer keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afval meegenomen. dit bedrijf is zeker een aanbeveling .
Jef Cuijpers
Jef Cuijpers
2023-07-17
Prof. personeel, afspraken worden na gekomen, meerwerk is geen probleem. En zeker niet de duurste. Een echte aanrader.👍👍👍
Stephan Giesbers - Scheulen
Stephan Giesbers - Scheulen
2023-07-10
Goede communicatie Prima vakkennis Vriendelijke medewerkers Goed en duidelijk advies van kantoor medewerkers
Katertje1970
Katertje1970
2023-07-07
We zijn prettig, snel en vakkundig geholpen. Een verademing. Dank jullie wel!
Hans Mouw
Hans Mouw
2023-07-04
Succes komt niet gewoon aanwaaien, dat moet je verdienen. Connect techniek heeft met zijn mensen snel en vakkundig mijn installatie zonnepanelen gelegd. Goed degelijk en snel werk volgens afspraak. Dank jullie wel!!
Rob Jejanan
Rob Jejanan
2023-07-01
Bijzonder tevreden met begeleiding en installatie van zonnepanelen waren met drie man bij ons bezig , eenieder bracht zijn taak naar tevredenheid uit . snel en toch zeer accuraat. ga zo door .
Nies
Nies
2023-06-30
Meerdere offertes aangevraagd voor zonnepanelen en het installeren van een nieuwe meterkast. Connect had bij lange na de beste prijs. Zouden de meterkast en zonnepanelen komen installeren, toen de monteurs op het dak stonden bleek de staat van onze dakpannen echt slecht. Blij dat ze ons toen zeiden dat we het niet op ons huidige dak konden leggen, want dat was zeker misgegaan anders. Ze hebben de meterkast geïnstalleerd en geduldig gewacht tot we er een nieuw dak op hadden liggen. Toen dit eenmaal klaar was zijn ze binnen 2 weken de panelen komen installeren. Ze liggen er netjes kaarsrecht op, alle rommel opgeruimd en vriendelijke mensen. Ik ben ook tweemaal bij het kantoor zelf geweest met vragen en uitleg. Daar ook goed geholpen, goede uitleg en advies gehad.
Erline Janssen
Erline Janssen
2023-06-23
harde werkers, vriendelijk personeel. communicatief goed. komen hun afspraken na. zeker aan te raden
maurice valkenburg
maurice valkenburg
2023-06-12
Heb door dit bedrijf zonnepanelen laten plaatsen via een online offerte aanvraag. Daarna contact gehad en dit verliep prima. Goede communicatie en uitleg over de installatie, snelle uitvoering van de werkzaamheden. Kort gezegd zeer tevreden over dit bedrijf en de medewerkers

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken