Zakelijk
Laadpaal

Hieronder leest u alles over zakelijke laadpalen en de installatie ervan!

 

Laadpaal installeren zakelijk.


Een laadpaal is een complexe apparaat, waar krachtstroom door heen wordt geleverd. Aangezien er een groot vermogen op staat en veelal buitenshuis wordt gezet is het belangrijk dat deze correct en veilig wordt aangesloten. Laat het daarom door een erkende monteur installeren. We werken alleen met kwaliteitsmerken. Duurzaam rijden begint met het opladen van je elektrische auto, en daarbij is een goede laadpaal essentieel. Bij ons kun je terecht voor laadpalen van topkwaliteit inclusief professionele installatie. Wij bieden verschillende soorten laadpalen aan, geschikt voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie op de door jou gewenste locatie. Zo kun je zonder zorgen en met een gerust hart je elektrische auto opladen.

Laadpaal Zakelijk.


Steeds meer werknemers en klanten kiezen voor elektrisch rijden. Het percentage verkochte elektrische auto's stijgt al jaren gestaag en er is een duidelijke verschuiving in het leasebeleid van werkgevers naar elektrische voertuigen. Elektrisch rijden is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook economisch voordelig. Maar al deze elektrische auto's moeten natuurlijk opgeladen worden. Connect Techniek biedt gespecialiseerde laadoplossingen voor zakelijke rijders, zowel thuis als op de werkplek.

Onze Laadoplossingen:

 • Enkel of Dubbel Laadpunt: Kies voor een enkele of dubbele laadpaal, afhankelijk van je behoeften.
 • Eén of Meerdere Laadpalen: Of je nu één laadpaal nodig hebt of een netwerk van laadpunten wilt opzetten, wij hebben de juiste oplossing.
 • Montage aan de Wand of op een Losse Paal: Flexibele installatiemogelijkheden voor elke locatie.
 • Zakelijke Verrekening van Laadsessies: Verreken laadsessies eenvoudig via onze geavanceerde backoffice-systemen.
 • Installatie door Ervaren en Gecertificeerde Monteurs: Onze monteurs zijn deskundig en gecertificeerd, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare installatie.

Bij Connect Techniek streven we naar duurzame en efficiënte laadoplossingen die aansluiten bij de behoeften van moderne bedrijven. Onze laadpalen zijn ontworpen voor intensief gebruik en bieden slimme functies voor optimaal gebruiksgemak. Of het nu gaat om een enkele laadpaal voor thuisgebruik of een uitgebreid laadsysteem voor een bedrijfsparking, wij zorgen voor een complete en professionele installatie. Met onze laadoplossingen ben je klaar voor de toekomst van elektrisch rijden.

Waarom uw laadpaal door ons laten Installeren.


 • Erkende installateurs die een nette en veilige installatie verzorgen
 • We hanteren heldere prijzen
 • We gebruiken altijd een aparte aardlekautomaat
 • U kan gelijk gebruik maken van uw laadpaal

Voordelen Laadpaal zakelijk.


Een zakelijke laadpaal biedt veel voordelen. Werknemers kunnen hun auto's tijdens werktijd opladen, wat tijd bespaart en zorgt voor altijd beschikbare voertuigen. De laadkosten zijn vaak lager dan bij openbare laadpunten, wat kostenbesparingen oplevert voor zowel bedrijf als werknemers. Bovendien draagt een laadpaal bij aan een duurzame bedrijfsvoering, zeker als je groene stroom gebruikt, bijvoorbeeld van zonnepanelen. Dit verhoogt ook de werktevredenheid en maakt je bedrijf aantrekkelijker voor talent. Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele en betrouwbare installatie, aangepast aan de behoeften van je bedrijf.


Subsidie zakelijk Laadpaal.


Als ondernemer kun je bij de investering in een laadpaal voor je bedrijf profiteren van diverse subsidies. Bij een investering van minimaal €2.500 kom je in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Ook bij lagere investeringen kun je gebruikmaken van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Deze fiscale voordelen kunnen aanzienlijke besparingen opleveren. Voor meer informatie over alle subsidieregelingen kun je terecht op de website van de RVO. 

Gratis Laadpaal Offerte Ontvangen?


We installeren laadpalen voor:

 • Particulieren

 • Bedrijven of kantoren

 • Winkelcentra

 • Nieuwbouwprojecten

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van een Laadpaal.

Wij verzorgen laadpaal installaties in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Offerte Laadpaal  Aanvragen?


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Laadpaal Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Laat je inspireren.

   

  Gizela Mikova
  Gizela Mikova
  2024-04-26
  Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf Connect Techniek. Bij mij thuis hebben ze onlangs een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Ze zijn professioneel, deskundig, zeer vriendelijk, klantgericht, werken netjes en hard! Ze namen altijd de tijd om uit te leggen wat voor mij onduidelijk was en moedigden mij aan om indien nodig verdere vragen te stellen. Alles is goed gegaan vanaf de dag van het eerste contact, via woninginspectie, technische ondersteuning in de showroom van het bedrijf, installatie tot en met de hulp bij de subsidie aanvragen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  Lutz Engel
  Lutz Engel
  2024-04-24
  Het montageteam van Connect-Techniek heeft in 2 dagen een nieuwe electrische warmtepomp en 12 zonnepanelen geinstalleerd. Het resultaat in perfect! Vakkundig en goed geinformeerd bij het complete traject. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
  Frans Palmen
  Frans Palmen
  2024-04-05
  Super goed bedrijf, reageren accuraat en komen afspraken na. Werkzaamheden goed en zeer netjes gedaan, aardige installateurs die goede uitleg geven. Al met al een aanrader.
  Hans Raafs
  Hans Raafs
  2024-03-31
  Zeer prettige ervaring. Van het bestellen t/m het plaatsen goede en duidelijke communicatie. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag. En zeer kundige en aardige monteurs in de buitendienst. Kan het iedereen aanbevelen. Hans - Venray
  Bas Tegels
  Bas Tegels
  2024-03-08
  Zonnepanelen laten plaatsen door Connect Techniek, Zeer tevreden! Snel en zeer netjes geplaatst!
  Wil den hollander
  Wil den hollander
  2024-03-06
  Installatie van de Daikin warmtepomp is zeer vakkundig geplaatst door Connect Techniek. Heel vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten!
  Bart Florian
  Bart Florian
  2024-02-24
  Na een deskundige en uitvoerige ontmoeting bij Connect Techniek in Roermond hebben we levering en montage ervan direct aanbesteed. De montage, uitleg en in werking stelling werd zeer prettig uitgevoerd door hardwerkende, deskundige en zeer nette personen. Ook de interne contacten met Connect Techniek verliep zeer prettig. Een aanrader is op zijn plaats.
  A.Ph. de Haze
  A.Ph. de Haze
  2024-02-18
  Goede ervaring met dit bedrijf, zowel in de advisering/meedenken als de plaatsing van de warmtepomp en warmtepompboiler en de zonnepanelen.
  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.