Zakelijk
Airco

Hieronder leest u alles over zakelijk airco's, klimaattechniek en de installatie ervan!

 

Airco zakelijk Installeren.


Onze zakelijke airco's zijn praktisch, duurzaam en fluisterstil. Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel grote als kleine projecten, kunnen we verschillende ruimtes koelen en verwarmen. Dit geldt voor complete kantoren, hotels, restaurants, winkels, scholen, sportscholen en bedrijfshallen. Ook voor een enkele kantoorruimte of serverruimte kun je bij Connect Techniek terecht. We staan klaar om je te helpen met je airconditioningbehoeften.

Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie. Wilt u een airco zakelijk installeren, neem contact met ons op, of kom langs in onze airco Showroom in Roermond voor vrijblijvend advies.

Klimaattechniek Airco.


Onze airco-oplossingen voor bedrijven zorgen voor een comfortabele en gezonde werkomgeving. Of het nu gaat om het koelen van kantoren, verwarmen van productiehallen, of het creëren van een aangenaam klimaat in commerciële ruimtes zoals winkels en restaurants, wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

Onze diensten omvatten installatie, onderhoud en optimalisatie van diverse aircosystemen, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Met ruime ervaring in verschillende projecten, van kantoren en hotels tot scholen en sportscholen, garanderen we een duurzaam en optimaal binnenklimaat. Investeer in de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van je medewerkers en klanten met onze professionele airco-oplossingen.

STEK en F-Gassen Airco Certificering.


Onze monteurs bij de Connect Techniek zijn F-gassen en STEK gecertificeerd. Dit betekent dat ze koeltechnische installaties op de juiste manier kunnen aansluiten, onderhouden en ontmantelen. Deze certificeringen zijn verplicht voor het installeren en onderhouden van airconditioning. Bij de Connect Techniek ben je daardoor verzekerd van een professionele en vakkundige installatie.


Duurzaam verwarmen met een Airco.


Een airco die kan verwarmen is eigenlijk een lucht-lucht warmtepomp. Een relatief kleine warmtepomp die tot ver beneden het vriespunt warmte uit de omgeving onttrekt en verplaatst. De zogenaamde split-unit installatie bestaat uit een binnen- en een buitendeel. Om te koelen wordt warmte uit de binnenlucht onttrokken en via de buitenunit afgevoerd naar buiten. Bij verwarmen werkt dit andersom. Dan wordt er door het buitendeel warmte uit de buitenlucht onttrokken. Dit wordt vervolgens naar het binnendeel vervoerd die er vervolgens voor zorgt dat de warme lucht verspreidt wordt in de ruimte. Dit kan zelfs bij heled koude buitentemperaturen. De installatie gebruikt dus de  warmte uit de omgevingslucht om de woning mee te verwarmen. Hierbij worden geen fossiele brandstoffen gebruikt, maar duurzame energie. Dit maakt het een milieuvriendelijk apparaat.


Verwarmen met Airco Goedkoper dan gas.


Een airco verwarmt uw huis goedkoper dan uw cv-ketel, vooral nu met de stijgende gasprijzen. Door uw huis (deels) te verwarmen met een airco verbruikt u minder gas. Hoeveel u kunt besparen op gas hangt af van meerdere factoren, zoals de COP waarde, de prijs voor gas en elektra, het type airco en het vermogen van de airco. Onze adviseurs kunnen u in onze showroom vertellen wat de besparing is. Indien u wilt verwarmen met een airco is het zeer aan te raden om te kijken naar een van de A-merken (bijv. Daikin). Deze hebben over het algemeen een hogere COP en zijn dus aanzienlijk efficiënter. Verder is de regeling van deze merken voor verwarmen vaak beter, wat een rustigere binnen- en buitenunit tot gevolg heeft.

Airco & Zonnepanelen Combineren.


De airco werkt op elektriciteit. Hoeveel dat precies is, hangt af van een aantal factoren. Maar door het verwarmen met een airco zal uw energieverbruik (iets) stijgen, maar uw gasverbruik daalt. Gelukkig is er een mogelijkheid om het extra stroomverbruik te compenseren, namelijk met zonnepanelen. Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u de extra stroom die de airco verbruikt (deels) zelf opwekken. Hierdoor heeft u minder of geen last van een stijgende energierekening.

Gratis Airco Offerte Ontvangen?


Bent u benieuwd wat het kopen en plaatsen van een airconditioning kost? Heeft u vragen over onderhoud of een onderhoudscontract? U kan hieronder uw gratis offerte aanvraag indienen. U zult zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen.

Offerte Airco Aanvragen?


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Airco Showroom Roermond.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Laat je inspireren.

   

  Gizela Mikova
  Gizela Mikova
  2024-04-26
  Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf Connect Techniek. Bij mij thuis hebben ze onlangs een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Ze zijn professioneel, deskundig, zeer vriendelijk, klantgericht, werken netjes en hard! Ze namen altijd de tijd om uit te leggen wat voor mij onduidelijk was en moedigden mij aan om indien nodig verdere vragen te stellen. Alles is goed gegaan vanaf de dag van het eerste contact, via woninginspectie, technische ondersteuning in de showroom van het bedrijf, installatie tot en met de hulp bij de subsidie aanvragen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  Lutz Engel
  Lutz Engel
  2024-04-24
  Het montageteam van Connect-Techniek heeft in 2 dagen een nieuwe electrische warmtepomp en 12 zonnepanelen geinstalleerd. Het resultaat in perfect! Vakkundig en goed geinformeerd bij het complete traject. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
  Frans Palmen
  Frans Palmen
  2024-04-05
  Super goed bedrijf, reageren accuraat en komen afspraken na. Werkzaamheden goed en zeer netjes gedaan, aardige installateurs die goede uitleg geven. Al met al een aanrader.
  Hans Raafs
  Hans Raafs
  2024-03-31
  Zeer prettige ervaring. Van het bestellen t/m het plaatsen goede en duidelijke communicatie. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag. En zeer kundige en aardige monteurs in de buitendienst. Kan het iedereen aanbevelen. Hans - Venray
  Bas Tegels
  Bas Tegels
  2024-03-08
  Zonnepanelen laten plaatsen door Connect Techniek, Zeer tevreden! Snel en zeer netjes geplaatst!
  Wil den hollander
  Wil den hollander
  2024-03-06
  Installatie van de Daikin warmtepomp is zeer vakkundig geplaatst door Connect Techniek. Heel vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten!
  Bart Florian
  Bart Florian
  2024-02-24
  Na een deskundige en uitvoerige ontmoeting bij Connect Techniek in Roermond hebben we levering en montage ervan direct aanbesteed. De montage, uitleg en in werking stelling werd zeer prettig uitgevoerd door hardwerkende, deskundige en zeer nette personen. Ook de interne contacten met Connect Techniek verliep zeer prettig. Een aanrader is op zijn plaats.
  A.Ph. de Haze
  A.Ph. de Haze
  2024-02-18
  Goede ervaring met dit bedrijf, zowel in de advisering/meedenken als de plaatsing van de warmtepomp en warmtepompboiler en de zonnepanelen.
  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.