CONNECT TECHNIEK


WiFi-netwerk versterken

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

WiFi-netwerk versterken Klantenstop.


Beste klant! I.v.m. de vele aanvragen heerst er op dit moment een klantenstop op dit product/dienst. Bekijk onze home pagina voor de mogelijkheden. Op dit moment heeft connect techniek de capaciteit voor het realizeren van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, laadpaal en thuisbatterij.

Professioneel WiFi-netwerk voor kantoren en bedrijven


Mobiele apparaten zoals smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Medewerkers maken gebruik van bedrijfsnetwerken middels deze apparaten en daarom is een goed beveiligd wifi netwerk essentieel voor je bedrijf.
Wij ontzorgen je graag met het upgraden van je wifi netwerk. We brengen je wifi eisen in beeld en beginnen met het uitdenken, plannen, monteren & configureren van een professioneel bedrijfsnetwerk voor je organisatie. Wij verzorgen de gehele implementatie, van het uitrollen tot support.
Wij beschikken over alle kennis om je netwerk optimaal en veilig in te richten en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van wifi netwerken.

Wifi netwerken voor particulieren


Wij zijn gespecialiseerd in Wifi oplossingen voor bedrijven en particulieren. Heb je een zwak wifi signaal in huis, op je werkkamer of in je aanbouw. Wij komen bij je langs om een wifi check uit te voeren en je WiFi te versterken.

Als gecertificeerd netwerk installateurs ben je altijd zeker van topkwaliteit data en Wifi oplossingen. Bij ons staat service hoog, en we komen snel langs om storingen op te lossen.

Wij onderscheiden ons graag met onze persoonlijke aanpak. Dat begint al bij de aanvraag, waarna wij altijd persoonlijk langskomen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Gebruiksvriendelijkheid en optimale beveiliging


Bij Connect Techniek ben je altijd zeker van de nieuwste wifi oplossingen en super service. We werken alleen met kwaliteitsmerken. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt bieden wij allerlei oplossingen op gebied van wifi en data verbetering. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.
Als gecertificeerd installateur garanderen wij een strakke, professionele maar vooral doeltreffende montage; geen slordige kabels, alles wordt netjes weggewerkt. Voor ons is een installatie pas afgerond zodra de klant 100% tevreden is!

Wil je ook de WiFi versterken in huis of op kantoor?


Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende Wifi Scan op locatie! Of loop onze showroom binnen in Roermond voor een persoonlijke advies.
Wat kan u van ons verwachten:
  • Heldere prijzen.
  • Hoge kwaliteit producten.
  • Professionele installatie.
  • Storing support.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl