Warmtepomp
Zonder Buitenunit

Hieronder leest u alles over de warmtepomp zonder buitenunit!

 

Warmtepomp Zonder Buitenunit.


Een warmtepomp zonder buitenunit biedt een innovatieve oplossing voor wie op zoek is naar efficiënte verwarming en koeling zonder concessies te doen aan het esthetische aspect van de buitenruimte. In tegenstelling tot traditionele warmtepompen met externe units, is dit systeem compact en discreet, waardoor het perfect is voor woningen met beperkte buitenruimte of esthetische overwegingen.

De afwezigheid van een buitenunit zorgt niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling, maar minimaliseert ook geluidsoverlast, wat bijdraagt aan een rustige en comfortabele leefomgeving. Dankzij geavanceerde technologieën biedt een warmtepomp zonder buitenunit efficiënte verwarming in de winter en verfrissende koeling in de zomer, en dat alles met behoud van een harmonieus uiterlijk van zowel de binnen- als buitenruimte van je woning. Ontdek de perfecte combinatie van comfort en esthetiek met onze warmtepompen zonder buitenunit.

Hybride Warmtepompzonder buitenunit.


Ontdek de beste ervaringen met de hybride warmtepomp zonder buitenunit. Dit geavanceerde systeem combineert moeiteloos met je huidige cv-ketel en ventilatiesysteem, waardoor je profiteert van de efficiëntie van duurzame warmtepomptechnologie zonder concessies te doen aan het vertrouwde comfort van je cv-ketel. De hybride warmtepomp werkt in harmonie met je bestaande ventilatiesysteem, wat zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Geniet van de warmte die je gewend bent, maar dan met een groen tintje en lagere energiekosten. Upgrade je comfort en verduurzaam je woning met onze hybride warmtepomp.

Hoe werkt de Warmtepomp Zonder buitenunit?


Een hybride warmtepomp is een geavanceerd systeem dat een condensatieketel en een lucht-water warmtepomp combineert. Dit intelligente systeem selecteert continu de meest voordelige energiebron op elk moment, waarbij de voorkeur vaak uitgaat naar de buitenlucht. Moderne modellen van hybride warmtepompen hebben bovendien geen externe buitenunit meer nodig om warmte uit de buitenlucht te halen. In het geval van een hybride cv-ketel zonder buitenunit zijn slechts twee openingen in de gevel nodig, vergelijkbaar met gewone lucht-water warmtepompen zonder buitenunit. Hierdoor wordt de installatie eenvoudiger en blijft de esthetiek van je woning behouden.

Ineventum Spaarpomp.


De Inventum Spaarpomp ventilatiewarmtepomp is een hybride warmtepomp die in samenwerking met de cv-ketel opereert. Deze Spaarpomp benut de afgevoerde ventilatielucht uit de woning.

De warmte uit de afgezogen, verwarmde lucht wordt gerecycled om het cv-water te verwarmen, waardoor deze waardevolle warmte niet verloren gaat. Op dagen met extreem lage temperaturen ondersteunt de cv-ketel de Spaarpomp om de efficiëntie te handhaven. In de overige, mildere maanden heeft de Spaarpomp geen assistentie van de cv-ketel nodig en voorziet deze zelfstandig in de verwarming van de woning.

Warmtepomp Besparing.


De Inventum Spaarpomp, een ventilatie-unit met warmtepomp, recyclet warmte uit ventilatielucht om de woning te verwarmen. Hierdoor realiseer je moeiteloos tot wel 50% besparing op je gasverbruik, wat neerkomt op een potentiële reductie van 750 m3 aardgas per jaar. Door aanzienlijke subsidie op de Spaarpomp, is de terugverdientijd vaak slechts 7 jaar. Met een financieel rendement van gemiddeld 20% is deze investering buitengewoon voordelig.

Voordelen Inventum Spaarpomp.


 • Compact en veelzijdig, geschikt voor elke ruimte en compatibel met bijna elke cv-ketel
 • Gezond binnenklimaat bevorderd door natuurlijke ventilatie
 • Eenvoudige installatie en beheer
 • Compatibel met verschillende thermostaten voor gebruiksgemak
 • Aanzienlijke gasbesparingen voor zowel milieubewustheid als kostenefficiëntie
 • Subsidievoordeel: bewoners ontvangen in 2023 € 2.250 subsidie (meldcode RVO: KA11861)

Offerte Warmtepomp Aanvragen? 


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Bezoek onze Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


  Combineer zonnepanelen met warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de de warmtepomp efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

   

  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.
  D WV
  D WV
  2024-01-29
  Het was ons eerste bedrijf waar we naar toe zijn gegaan en door het correcte en eerlijke advies niet verder meer gezocht. Ook de installatie van de warmtepomp perfect geregeld. Netjes afgewerkt en heel vriendelijke monteurs . Ook de hulp achteraf bij advies en vragen. Zeker een aanrader.
  Mart Aben
  Mart Aben
  2024-01-27
  Bedrijf om plezierig zaken mee te doen. De montage is soepel en vlug verlopen dankzij de positieve instelling van de montageploeg. Alles supper gemonteerd en opgeruimd. Zeer tevreden.
  Ger Sliwinski
  Ger Sliwinski
  2024-01-26
  Duidelijke informatie en goed advies waarbij de diverse aspecten welke van belang zijn voor de keuze van welke zonnepanelen te kiezen en hoe deze op het dak gelegd worden aan bod zijn gekomen. Afgerond met een scherpe offerte, gevolgd door goede communicatie. Een echte aanrader dus!!
  Theo Tegels
  Theo Tegels
  2024-01-23
  Heelgoed bedrijf goede uitleg en informatie duidelijk snelle levering en plaatsing Mooi en netjes gewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te raden
  peter jonkers
  peter jonkers
  2024-01-05
  zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.Plaatsing warmtepomp prima verlopen en keurig afgewerkt.
  Marius Timis
  Marius Timis
  2023-12-16
  Bij dit bedrijf heb ik zonnepanelen geplaatst. Ik had een heel goede ervaring
  Ferale Mauro
  Ferale Mauro
  2023-12-16
  Ik heb bij dit bedrijf zonnepanelen geplaatst, een hele goede ervaring. Ik vond ze de beste prijs in de omgeving. aanbevelen
  Maurice Hamers
  Maurice Hamers
  2023-12-11
  Warmtepomp en warmtepomp boiler. Via site solvari aan connect techniek gekomen. Door faillissement van één andere installatietechniek was ik dringend op zoek naar één bedrijf die warmtepompen levert en installeert wat blijkbaar een groot probleem is want andere doen alleen hybride pompen. Na 2 offertes ben ik daar even naar het bedrijf gereden om de puntjes op de i te zetten. Levertijd gemiddeld 8 weken op dat moment maar omdat ik in een koude situatie zat thuis door het faillissement van een ander wilde connect techniek proberen om mij binnen 5 weken van warmte te voorzien. Connect techniek krijgt van ons 10 sterren. Binnen 4 weken hebben ze de warmtepomp en de warmtepomp boiler geleverd en aangesloten. Vriendelijke mensen op kantoor en bedrijf, en bekwame medewerkers die de vriendelijkheid zelf zijn op lokatie bij ons thuis. Als wij straks voor zonnepanelen uitbreiding gaan zal ik mij beslist weer bij connect techniek Roermond melden. Top mensen en bedankt. Groetjes familie Hamers Heerlen