Warmtepomp
Zonder Buitenunit

Hieronder leest u alles over de warmtepomp zonder buitenunit!

 

Warmtepomp Zonder Buitenunit.


Een warmtepomp zonder buitenunit biedt een innovatieve oplossing voor wie op zoek is naar efficiënte verwarming en koeling zonder concessies te doen aan het esthetische aspect van de buitenruimte. In tegenstelling tot traditionele warmtepompen met externe units, is dit systeem compact en discreet, waardoor het perfect is voor woningen met beperkte buitenruimte of esthetische overwegingen.

De afwezigheid van een buitenunit zorgt niet alleen voor een strakke en moderne uitstraling, maar minimaliseert ook geluidsoverlast, wat bijdraagt aan een rustige en comfortabele leefomgeving. Dankzij geavanceerde technologieën biedt een warmtepomp zonder buitenunit efficiënte verwarming in de winter en verfrissende koeling in de zomer, en dat alles met behoud van een harmonieus uiterlijk van zowel de binnen- als buitenruimte van je woning. Ontdek de perfecte combinatie van comfort en esthetiek met onze warmtepompen zonder buitenunit.

Hybride Warmtepompzonder buitenunit.


Ontdek de beste ervaringen met de hybride warmtepomp zonder buitenunit. Dit geavanceerde systeem combineert moeiteloos met je huidige cv-ketel en ventilatiesysteem, waardoor je profiteert van de efficiëntie van duurzame warmtepomptechnologie zonder concessies te doen aan het vertrouwde comfort van je cv-ketel. De hybride warmtepomp werkt in harmonie met je bestaande ventilatiesysteem, wat zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Geniet van de warmte die je gewend bent, maar dan met een groen tintje en lagere energiekosten. Upgrade je comfort en verduurzaam je woning met onze hybride warmtepomp.

Hoe werkt de Warmtepomp Zonder buitenunit?


Een hybride warmtepomp is een geavanceerd systeem dat een condensatieketel en een lucht-water warmtepomp combineert. Dit intelligente systeem selecteert continu de meest voordelige energiebron op elk moment, waarbij de voorkeur vaak uitgaat naar de buitenlucht. Moderne modellen van hybride warmtepompen hebben bovendien geen externe buitenunit meer nodig om warmte uit de buitenlucht te halen. In het geval van een hybride cv-ketel zonder buitenunit zijn slechts twee openingen in de gevel nodig, vergelijkbaar met gewone lucht-water warmtepompen zonder buitenunit. Hierdoor wordt de installatie eenvoudiger en blijft de esthetiek van je woning behouden.

Ineventum Spaarpomp.


De Inventum Spaarpomp ventilatiewarmtepomp is een hybride warmtepomp die in samenwerking met de cv-ketel opereert. Deze Spaarpomp benut de afgevoerde ventilatielucht uit de woning.

De warmte uit de afgezogen, verwarmde lucht wordt gerecycled om het cv-water te verwarmen, waardoor deze waardevolle warmte niet verloren gaat. Op dagen met extreem lage temperaturen ondersteunt de cv-ketel de Spaarpomp om de efficiëntie te handhaven. In de overige, mildere maanden heeft de Spaarpomp geen assistentie van de cv-ketel nodig en voorziet deze zelfstandig in de verwarming van de woning.

Warmtepomp Besparing.


De Inventum Spaarpomp, een ventilatie-unit met warmtepomp, recyclet warmte uit ventilatielucht om de woning te verwarmen. Hierdoor realiseer je moeiteloos tot wel 50% besparing op je gasverbruik, wat neerkomt op een potentiële reductie van 750 m3 aardgas per jaar. Door aanzienlijke subsidie op de Spaarpomp, is de terugverdientijd vaak slechts 7 jaar. Met een financieel rendement van gemiddeld 20% is deze investering buitengewoon voordelig.

Voordelen Inventum Spaarpomp.


 • Compact en veelzijdig, geschikt voor elke ruimte en compatibel met bijna elke cv-ketel
 • Gezond binnenklimaat bevorderd door natuurlijke ventilatie
 • Eenvoudige installatie en beheer
 • Compatibel met verschillende thermostaten voor gebruiksgemak
 • Aanzienlijke gasbesparingen voor zowel milieubewustheid als kostenefficiëntie
 • Subsidievoordeel: bewoners ontvangen in 2023 € 2.250 subsidie (meldcode RVO: KA11861)

Offerte Warmtepomp Aanvragen? 


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Bezoek onze Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


  Combineer zonnepanelen met warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de de warmtepomp efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

   

  Gizela Mikova
  Gizela Mikova
  2024-04-26
  Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf Connect Techniek. Bij mij thuis hebben ze onlangs een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Ze zijn professioneel, deskundig, zeer vriendelijk, klantgericht, werken netjes en hard! Ze namen altijd de tijd om uit te leggen wat voor mij onduidelijk was en moedigden mij aan om indien nodig verdere vragen te stellen. Alles is goed gegaan vanaf de dag van het eerste contact, via woninginspectie, technische ondersteuning in de showroom van het bedrijf, installatie tot en met de hulp bij de subsidie aanvragen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  Lutz Engel
  Lutz Engel
  2024-04-24
  Het montageteam van Connect-Techniek heeft in 2 dagen een nieuwe electrische warmtepomp en 12 zonnepanelen geinstalleerd. Het resultaat in perfect! Vakkundig en goed geinformeerd bij het complete traject. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
  Frans Palmen
  Frans Palmen
  2024-04-05
  Super goed bedrijf, reageren accuraat en komen afspraken na. Werkzaamheden goed en zeer netjes gedaan, aardige installateurs die goede uitleg geven. Al met al een aanrader.
  Hans Raafs
  Hans Raafs
  2024-03-31
  Zeer prettige ervaring. Van het bestellen t/m het plaatsen goede en duidelijke communicatie. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag. En zeer kundige en aardige monteurs in de buitendienst. Kan het iedereen aanbevelen. Hans - Venray
  Bas Tegels
  Bas Tegels
  2024-03-08
  Zonnepanelen laten plaatsen door Connect Techniek, Zeer tevreden! Snel en zeer netjes geplaatst!
  Wil den hollander
  Wil den hollander
  2024-03-06
  Installatie van de Daikin warmtepomp is zeer vakkundig geplaatst door Connect Techniek. Heel vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten!
  Bart Florian
  Bart Florian
  2024-02-24
  Na een deskundige en uitvoerige ontmoeting bij Connect Techniek in Roermond hebben we levering en montage ervan direct aanbesteed. De montage, uitleg en in werking stelling werd zeer prettig uitgevoerd door hardwerkende, deskundige en zeer nette personen. Ook de interne contacten met Connect Techniek verliep zeer prettig. Een aanrader is op zijn plaats.
  A.Ph. de Haze
  A.Ph. de Haze
  2024-02-18
  Goede ervaring met dit bedrijf, zowel in de advisering/meedenken als de plaatsing van de warmtepomp en warmtepompboiler en de zonnepanelen.
  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.