CONNECT TECHNIEK

Remeha
Warmtepomp

Hieronder leest u alles over de Remeha Elga Ace Warmtepomp.

Remeha Warmtepomp Elga Ace.


Ontdek de slimme en kostenefficiënte oplossing voor je verwarmingsbehoeften met de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp. Deze innovatieve warmtepomp is compatibel met alle cv-ketels en past perfect bij de meeste woningen. Als je momenteel een goede cv-ketel hebt en toch wilt besparen op je gaskosten, biedt de Remeha Elga Ace add-on warmtepomp de ideale oplossing. Door deze hybride warmtepomp aan je cv-ketel te koppelen, kun je profiteren van aanzienlijke besparingen tot wel 70% op je gaskosten. Wil je ontdekken of de Remeha Elga Ace geschikt is voor jouw situatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
Vanaf € 4.045 ,- incl. btw, montage & subsidie
VOORDELEN


Voordelen van Remeha Elga Ace Warmtepomp.


Maak kennis met de compacte en energie-efficiënte Remeha Elga Ace hybride warmtepomp, een apparaat dat hernieuwbare energie uit de lucht omzet in warmte. Zelfs op de koudste winterdagen, wanneer de warmtepomp mogelijk niet voldoende warmte levert, springt je cv-ketel bij. Dankzij het feit dat de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp geen gas verbruikt voor verwarming, kun je aanzienlijk besparen op je gaskosten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere planeet. Als je ook zonnepanelen hebt, zijn je kosten voor centrale verwarming bijna verwaarloosbaar!
De Remeha Elga Ace werkt naadloos samen met je bestaande cv-ketel en is dé oplossing als jouw cv-ketel jonger is dan 7/10 jaar, met potentiële gasbesparingen tot wel 70%. Dit betekent niet alleen een lagere gasrekening, maar ook een groenere toekomst.
Daarnaast biedt de Remeha Elga Ace nog meer voordelen:
Snelle en eenvoudige installatie zonder ingrijpende verbouwingen, vaak binnen één dag.
Verbetering van het energielabel van je woning met 1 of 2 stappen, wat de waarde van je huis kan verhogen.
Hoog rendement door slimme verwarming; automatisch overschakelen naar de cv-ketel bij lage buitentemperaturen.
Comfortabele en stille werking, met een buiteneenheid die een gemiddeld geluidsniveau vergelijkbaar met dat van een koelkast of vaatwasser produceert.
Dankzij de Remeha Elga Ace geniet je van warmte en comfort terwijl je geld bespaart en een positieve impact hebt op het milieu. Een win-winsituatie!

Werking Remeha Warmtepomp Elga Ace.


Met de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp maak je optimaal gebruik van warmte dankzij een slimme werking. Het proces begint wanneer de warmtebron warmte afgeeft aan een warmtewisselaar, de verdamper. In deze fase neemt het vloeibare koudemiddel in de verdamper de warmte op en verandert in damp. Vervolgens wordt deze damp aangezogen door een compressor, waar hij wordt samengeperst, waardoor zowel de druk als de temperatuur toenemen.
In een tweede warmtewisselaar, de condensor, condenseert de damp terug tot vloeistof. Tijdens dit proces levert de warmtepomp energie aan het water, dat gebruikt wordt voor ruimteverwarming of tapwaterverwarming. Nadat dit is voltooid, wordt de druk van het koudemiddel verlaagd met behulp van een expansieventiel, en begint de kringloop opnieuw.
 
Wat deze technologie zo slim maakt, is dat de Remeha Elga Ace automatisch de energiebron kiest met de laagste energiekosten. Als de buitentemperatuur 4 graden Celsius of lager is, of als er warm kraanwater nodig is, schakelt de warmtepomp naadloos over op de cv-ketel. Hierdoor wordt je cv-ketel nooit meer gebruikt dan strikt noodzakelijk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je gasverbruik voor verwarming. Bekijk alle specificaties van de Elga Ace en ontdek hoe deze hybride warmtepomp jouw comfort en kostenbesparingen kan verbeteren.

Wat kost een Remeha Warmtepomp?

 

Remeha Elga Ace Warmtepomp Subsidie.


Goed nieuws voor iedereen die overweegt om een Remeha Elga Ace warmtepomp aan te schaffen! De overheid biedt royale subsidies aan om de overstap naar milieuvriendelijke verwarmingssystemen te stimuleren.
Voor de Remeha Elga Ace met een capaciteit van 4 kW kun je een subsidie van maar liefst €2.500 ontvangen. Als je kiest voor een krachtigere variant met 6 kW capaciteit, kom je zelfs in aanmerking voor een subsidie van €2.700. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de vele voordelen van de Elga Ace, zoals energie-efficiëntie en kostenbesparingen, maar dat de overheid je ook financieel ondersteunt bij de aanschaf. Dit maakt de investering in een duurzame en comfortabele verwarmingsoplossing nog aantrekkelijker.
Wacht niet langer en ontdek hoe de Remeha Elga Ace warmtepomp en de beschikbare subsidies jouw huis kunnen transformeren.

Remeha Warmtepomp Installateur.


Wij zijn jouw betrouwbare Remeha warmtepomp installateur in het Zuiden. Ons gespecialiseerde team van installateurs heeft ruime ervaring met Remeha warmtepompen en staat klaar om jouw verwarmingsbehoeften te vervullen, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je Remeha warmtepomp optimaal presteert. Kies voor ons als jouw lokale Remeha warmtepomp installateur in Limburg en omstreken en geniet van efficiënte, milieuvriendelijke verwarming in je huis.

Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


Combineer zonnepanelen met de Remeha Elga Ace warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de Elga Ace efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

Bekijk Onze Assortiment Warmtepompen.


Bekijk onze brede assortiment aan warmtepompen. Staat uw gewenste warmtepomp er niet tussen? Geen probleem! Wij staan u graag te woord. Interesse in een warmtepomp, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Warmtepomp Aanvragen.

  Kies je product(en).

   

  Bezoek onze Warmtepomp Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

  +0475 475 999

  contact@connect-techniek.nl