CONNECT TECHNIEK


Verlichting

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Verlichting Klantenstop.


Beste klant! I.v.m. de vele aanvragen heerst er op dit moment een klantenstop op dit product/dienst. Bekijk onze home pagina voor de mogelijkheden. Op dit moment heeft connect techniek de capaciteit voor het realizeren van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, laadpaal en thuisbatterij.

Verlichting.


Connect Techniek is  uw specialist op het gebied van verlichting aanleggen. Voor de montage van uw verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen lichtbronnen voor u installeren, bestaande lichtpunten verplaatsen en nieuwe lichtpunten in uw woning toevoegen. Of u nu verlichting voor binnen of buiten wilt laten plaatsen, bij ons kunt u rekenen op vakkundige elektriciens. We zijn u graag van dienst.
Wij houden ons bezig met de levering, montage en installatie van verlichting in huizen en bedrijven . Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan inbouwarmaturen voor systeemplafonds. Ook kunnen we tuinverlichting voor u aanleggen. Dit heeft niet alleen een esthetische functie, maar is ook heel praktisch en zorgt bovendien voor extra veiligheid. Ook voor het installeren van noodverlichting kunt u ons bedrijf inschakelen. Heeft u reeds noodverlichting? Het is goed om dit regelmatig te laten controleren.
U kunt bij ons terecht voor installatie, reparatie of onderhoud aan alle soorten verlichting. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct een expert op het gebied van elektrotechniek nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl