CONNECT TECHNIEK


Toegangs
Controle

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Toegangscontrole Klantenstop.


Beste klant! I.v.m. de vele aanvragen heerst er op dit moment een klantenstop op dit product/dienst. Bekijk onze home pagina voor de mogelijkheden. Op dit moment heeft connect techniek de capaciteit voor het realizeren van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, laadpaal en thuisbatterij.

Slim Wonen(Domotica).


Technologische mogelijkheden voor toegangscontrole heeft een snelle ontwikkeling gemaakt afgelopen jaren. Nieuwe technieken die volwassener zijn geworden waardoor betaalbaarheid is toegenomen. Dit maakt het ideaal om toe te passen voor zowel bedrijven op grote schaal als bij u thuis.
De toepassingen zijn eindeloos te bedenken, zo kan bijvoorbeeld maar een beperkte gedeelte toegang worden gegeven aan bepaalde personen. U kunt ook bepaalde ruimtes afsluiten, denk hierbij aan kantoren, magazijn, archieven en dergelijke. Mogelijkheden zijn er ook met pakketbezorgers, schoonmaakpersoneel, die maar toegang krijgen tot een van te voren bepaalde ruimte. Bijvoorbeeld buiten kantooruren, bezorgingen ‘s nachts of s’ avonds.
De meeste systemen werken met kaarten en badges. Er zijn ook mogelijkheden met biometrische toegangscontrole en gezichtsherkenning. Zo kunnen lichaamsunieke eigenschappen worden ingezet als identificatie. Het is ook mogelijk om toegang op afstand te verlenen middels smartphones. U kan bijvoorbeeld in combinatie met een camera systeem, een persoon toegang verlenen als u niet op locatie bent.
We verzorgen ook poort en hekwerk automatisering. Uw bestaande poort op afstand open doen, middels afstandbediening, badges en smartphone.
We installeren :
  • Toegangscontrole voor Bedrijven
  • Toegangscontrole voor Particulieren
  • Hekpoorten en garages op afstand
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van toegangscontroles.

Intercom installatie.


Met een intercom is het mogelijk om te kunnen zien wie er bij u aanbelt. U kan met bezoekers communiceren zonder de deur open te hoeven doen. Ook is het mogelijk om uw smartphone eraan te koppelen en op afstand met HD beeld beeld en scherp geluid te communiceren met bezoekers.
Mogelijkheden intercom :
  • Camera met HD kwaliteit en IR-nachtzicht voor haarscherpe beelden
  • Uw bezoeker op afstand spreken middles uw smartphone
  • Beelden van bezoekers terugkijken
  • Mogelijkheid voor video messages die bezoekers kunnen achterlaten
  • Toeganscontrole op afstand
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van intercomsystemen.
Wij installeren intercoms in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl