CONNECT TECHNIEK


Slim
Wonen

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Slim Wonen Klantenstop.


Beste klant! I.v.m. de vele aanvragen heerst er op dit moment een klantenstop op dit product/dienst. Bekijk onze home pagina voor de mogelijkheden. Op dit moment heeft connect techniek de capaciteit voor het realizeren van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, laadpaal en thuisbatterij.

Slim wonen (Domotica)


Domotica is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het geeft meer bedienings gemak binnen uw woning of bedrijf. Het bedienen van verlichting, verwarming, ventilatie en zonwering wordt steeds meer geautomatiseerd om alles makkelijker en energiezuiniger te maken.
Domotica richt zich ook op zorgalarmering. De mogelijkheden hierin zijn groot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die langer zelfstandig willen blijven wonen. Domotica in combinatie met zorgalarmering kan veel handelingen makkelijker en toegangkelijker maken.
De mogelijkheden zijn eindeloos, van een koffiezetapparaat die aanspringt zodra uw wekker afgaat, de wasmachine die u een melding geeft wanneer de was klaar is, tot een gas-sensor die de gaskraan dichtdraait bij detectie van een lekkage.
Wat kan u van ons verwachten
  • Erkende installateurs die een nette en optimale installatie verzorgen
  • We hebben alle innovatieve kennis in huis
  • Systemen worden door TU opgeleide engineers opgesteld
  • We hanteren heldere prijzen
  • Service en begeleiding
Heeft u vragen?  Aarzel niet om contact op te nemen. We informeren u graag over de nieuwste ontwikkelingen. We adviseren u ook graag bij aankoop, installatie en onderhoud van domotica.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl