Zonnepanelen Limburg en Noord-Brabant

Ben je op zoek naar zonnepanelen in limburg of Noord-brabant? Maak dan kennis met Connect Techniek: eersteklas installateur van zonnepanelen. Wij helpen je bij het opwekken van je eigen zonne-energie en directe besparing op je jaarlijkse energiekosten. Tegelijkertijd help je de provincie om haar klimaatdoelen te behalen. Vraag meteen een gratis offerte, of vraag naar een dakcheck voor een indicatie van de mogelijkheden.

Waarom zonnepanelen?

De energieprijzen blijven maar stijgen. Net als de CO2 uitstoot en luchtvervuiling. Groene energie kan helpen om je woning energie neutraal te maken. Daarom maken wij het opwekken van schone en goedkope energie makkelijk voor iedereen met een geschikte dak. Een lager energierekening en een duurzamer Nederland. Samen maken we het mogelijk.

Zonnepanelen installeren

Connect Techniek staat voor kwaliteit. We luisteren graag naar je wensen en stellen aan de hand daarvan de juiste legplan voor je dak. We gaan uiterst nauwkeurig te werk. We kiezen de juiste producten voor je en geven verschillende opties waar je uit kan kiezen.

We brengen geen merk gebonden advies uit, maar adviseren je wat het beste is voor je situatie. Zo ben je ervan verzekerd dat je het best mogelijke rendement en jarenlange profijt hebt van je installatie.

Helaas komt het maar te al te vaak voor dat zonnepanelen niet goed worden aangesloten. Bij een incorrect aangesloten zonnepaneel is er brandgevaar. Laat je zonnepanelen door ervaren installateurs aansluiten op je meterkast. Onze installateurs beantwoorden graag al je vragen en geven u uitleg over werking van het monitoring systeem.

Zonnepanelen Roermond

Subsidie zonnepanelen

Op dit moment is er geen subsidie bekend voor particulieren, wel voor mkb bedrijven. Wel is er een btw-teruggave voor particulieren. Je kunt dan 21 procent van je aankoopbedrag terugvragen. Dat maakt het interessant om te investeren in zonnepanelen. Met een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar, zijn zonnepanelen het nieuwe sparen.

Persoonlijke dakcheck en vrijblijvende advies

De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen, zowel schuine als platte daken. We kunnen een dakcheck voor je uitvoeren om te kijken of je dak geschikt is zonnepanelen. Is je dak geschikt? Dan kunnen we gratis een een vrijblijvende offerte voor je uitbrengen. Hierbij houden we rekening met je situatie, je dakligging, schaduwvorming, bomen en de hellingshoek van je dak. Zo kunnen we nauwkeurig berekenen hoeveel schone energie de zonnepanelen je kunnen opleveren.

Persoonlijk advies in showroom

Je bent ook van harte welkom in onze zonnepanelen showroom in Roermond voor een persoonlijk advies. Je kan hier verschillende panelen, omvormers en montage mogelijkheden bekijken.

showroom zonnepanelen

Alle voordelen van Connect Techniek zonnepanelen

  • Connect Techniek regelt alles
  • A++ kwaliteit zonnepanelen en omvormers met hoogste rendement
  • Professionele montagesysteem
  • Vakkundige installatie door zeer ervaren installateurs in één dag
  • Legplannen door TU Eindhoven opgeleide engineers
  • Direct besparing op uw energierekening
  • De prijs is altijd all in, geen verborgen kosten
  • Inclusief een voor-inspectie en een na-inspectie
  • De waarde van uw woning stijgt

Zonnepanelen installatie limburg

Wij installeren zonnepanelen in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken