Uw woning duurzaam verwarmen met een Warmtepomp?

Wilt u uw woning in Limburg duurzaam verwarmen en misschien wel helemaal energie neutraal verwarmen? Dan is een All-Electric Warmtepomp een zeer interessante optie. Deze Warmtepomp zorgt er voor dat u op een duurzame en milieuvriendelijk uw huis verwarmt. Ook zijn er Hybride warmtepompen. Deze warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en werkt in combinatie met een CV-ketel. Meer informatie over de verschillende typen warmtepompen leest u hieronder.

Wij geven u graag persoonlijk en eerlijk advies over het duurzaam verwarmen van uw woning in Limburg en Noord-Brabant met een warmtepomp. Zowel in nieuwbouw en bij het vervangen van de CV-ketel in uw bestaande woning. Een warmtepomp zorgt er voor dat uw woning duurzaam en milieuvriendelijk wordt verwarmt.

Welke typen warmtepompen zijn er.

Er bestaan vier soorten warmtepompen die in Nederland worden toegepast: de lucht/lucht warmtepomp, lucht/water warmtepomp, water/water warmtepomp en de hybride warmtepomp. In nieuwbouw wordt gebruik gemaakt lucht/water warmtepomp en water/water warmtepomp. Deze oplossingen zijn volledig gasloos, en verwarmen de woning door middel van lage temperatuur. De onttrokken warmte uit de buitenlucht wordt via vloerverwarming afgegeven in een woning. Omdat we verwarmen met lage temperatuur is het van belang om die warmte binnenshuis te houden. Goede isolatie is daarom een vereiste en zijn deze oplossingen zeer geschikt voor nieuwere woningen.

We moeten duurzamer gaan verwarmen, alleen kan nog niet elke woning van het gas af. Er zijn echter oplossingen om een huis net zo comfortabel te krijgen met een veel lagere gasverbruik. Dit kan met een hybride warmtepomp. De Hybride warmtepomp werkt samen met een CV-ketel. De CV-ketel springt alleen aan bij koude dagen en voor het warm water. Duurzamer en de energierekening gaat omlaag. Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie.

Hybride warmtepomp past in bijna elke woning

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een HR-ketel en een warmtepomp. De warmtepomp zorgt het grootste deel van het jaar voor het verwarmen van het huis. De warmtepomp haalt zijn warmte uit de lucht. Alleen voor het verwarmen van tapwater en het verwarmen van de woning tijdens extreem koude dagen, springt de HR-ketel aan. Een groot voordeel van de hybride warmtepomp is dat u hem bij een bestaande HR-ketel kunt plaatsen. Een hybride warmtepomp werkt op stroom en is dus ideaal in combinatie met zonnepanelen. In Nederland gebruiken we over het algemeen gas om een woning te verwarmen. De hybride warmtepomp is dus een goede optie om het gasverbruik te verlagen.

Onze ervaren specialisten weten als geen andere hoe ze een warmtepomp moeten installeren. Of het nu in uw woning of bedrijf is, onze installateurs beantwoorden al uw vragen en geven u uitleg over de werking. We installeren warmtepompen en hybrides door heel limburg en Brabant. Vraag naar de mogelijkheden. We werken met A+ merken zodat u jaren van uw installatie kan genieten.

Ook voor Sanitair warm water

Afhankelijk van het type Warmtepomp kan deze ook zorgen voor het warm water in uw keuken en badkamer. U kan ook kiezen voor een warmtepompboiler. Deze verwarmt uw warm water op een duurzame manier.

Subsidie op warmtepompen

Voor zowel All-Electric als een hybride warmtepomp kan je subsidie krijgen. Voor bijvoorbeeld een Remeha Ace hybride warmtepomp met buitenlucht als bron en met een vermogen van 6 kW, krijg je  € 2.700 subsidie. Exact weten hoeveel subsidie er op specifieke hybride warmtepompen is? Kijk dan op de apparatenlijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Voordeel en Terugverdientijd warmtepomp

Voor huiseigenaren zijn er grote voordelen. Een warmtepomp is zeer energiezuinig. Afhankelijk van het type warmtepomp wordt ongeveer 70% – 80% van de door de warmtepomp geleverde warmte gratis uit de bodem, lucht of grondwater gehaald. Het rendement is daardoor een stuk hoger dan een CV-ketel. Een warmtepomp verbruikt minder energie dan een CV-ketel. Met een hybride verwarmingssysteem vervang je een deel van het gasverbruik door duurzame energie. Gas wordt de komende jaren alleen maar duurder, dus een dergelijke systeem zorgt voor een verlaging van de energierekening. De terugverdientijd van een warmtepomp is afhankelijk van diverse zaken, zoals:

 • Type Warmtepomp
 • Vermogen warmtepomp
 • Inhoud woning
 • Warmte afgifte systeem: vloerverwarming of radiatoren
 • Uw warm water verbruik
 • Uw huidige gasprijs
 • Zonnepanelen

Wilt u weten wat u precies kunt besparen?  Kom gerust langs in onze showroom. Wij geven u eerlijk advies over de opbrengst en terugverdientijd van een Warmtepomp.

Installatie warmtepomp – Limburg

De installatie van de Warmtepomp laat u over aan de vakkundige installateurs van Connect Techniek. Wij zorgen er voor dat uw warmtepomp op de juiste manier wordt geïnstalleerd met de hoogst mogelijke opbrengst. U kan ook een optimalisatie handleiding krijgen om uw warmtepomp verder af te stemmen op uw wooncomfort.
Aan het einde van de installatie krijgt u persoonlijk uitleg over het systeem. En uiteraard wordt alles netjes opgeruimd.

 

Wat kan u van ons verwachten:

 • De A++ kwaliteit Warmtepompen.
 • Wij geven u eerlijk advies over de mogelijkheden.
 • U bespaart direct op uw Gasrekening.
 • Extra Voordeel door ISDE-Subsidie.
 • Wij installeren Warmtepompen in heel Limburg.
 • Showroom met duurzame oplossingen.

Roermond Showroom

Bezoek onze showroom in Roermond. Daar kan je een kijkje nemen en deskundige advies krijgen onder genot van een kopje koffie. We beantwoorden graag je vragen en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Meer informatie – Offerte aanvragen Warmtepomp

Wilt u meer informatie over uw mogelijkheden om een warmtepomp te laten installeren? Wij verzorgen complete warmtepomp installaties in de provincies Limburg en Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen.
Klik op onderstaande link, vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Petra Golsteijn
Petra Golsteijn
2023-08-01
Goede uitleg zonnepanelen, nieuwe meterkast en airco. Snel geholpen en zeer vakkundig. Vriendelijk personeel.
Wim Lemmens
Wim Lemmens
2023-07-26
Zeer snelle levering van de zonnepanelen, de mannen hebben zeer keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en afval meegenomen. dit bedrijf is zeker een aanbeveling .
Jef Cuijpers
Jef Cuijpers
2023-07-17
Prof. personeel, afspraken worden na gekomen, meerwerk is geen probleem. En zeker niet de duurste. Een echte aanrader.👍👍👍
Stephan Giesbers - Scheulen
Stephan Giesbers - Scheulen
2023-07-10
Goede communicatie Prima vakkennis Vriendelijke medewerkers Goed en duidelijk advies van kantoor medewerkers
Katertje1970
Katertje1970
2023-07-07
We zijn prettig, snel en vakkundig geholpen. Een verademing. Dank jullie wel!
Hans Mouw
Hans Mouw
2023-07-04
Succes komt niet gewoon aanwaaien, dat moet je verdienen. Connect techniek heeft met zijn mensen snel en vakkundig mijn installatie zonnepanelen gelegd. Goed degelijk en snel werk volgens afspraak. Dank jullie wel!!
Rob Jejanan
Rob Jejanan
2023-07-01
Bijzonder tevreden met begeleiding en installatie van zonnepanelen waren met drie man bij ons bezig , eenieder bracht zijn taak naar tevredenheid uit . snel en toch zeer accuraat. ga zo door .
Nies
Nies
2023-06-30
Meerdere offertes aangevraagd voor zonnepanelen en het installeren van een nieuwe meterkast. Connect had bij lange na de beste prijs. Zouden de meterkast en zonnepanelen komen installeren, toen de monteurs op het dak stonden bleek de staat van onze dakpannen echt slecht. Blij dat ze ons toen zeiden dat we het niet op ons huidige dak konden leggen, want dat was zeker misgegaan anders. Ze hebben de meterkast geïnstalleerd en geduldig gewacht tot we er een nieuw dak op hadden liggen. Toen dit eenmaal klaar was zijn ze binnen 2 weken de panelen komen installeren. Ze liggen er netjes kaarsrecht op, alle rommel opgeruimd en vriendelijke mensen. Ik ben ook tweemaal bij het kantoor zelf geweest met vragen en uitleg. Daar ook goed geholpen, goede uitleg en advies gehad.
Erline Janssen
Erline Janssen
2023-06-23
harde werkers, vriendelijk personeel. communicatief goed. komen hun afspraken na. zeker aan te raden
maurice valkenburg
maurice valkenburg
2023-06-12
Heb door dit bedrijf zonnepanelen laten plaatsen via een online offerte aanvraag. Daarna contact gehad en dit verliep prima. Goede communicatie en uitleg over de installatie, snelle uitvoering van de werkzaamheden. Kort gezegd zeer tevreden over dit bedrijf en de medewerkers

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken