Warmtepomp Limburg of Brabant installeren

Er bestaan vier soorten warmtepompen die in Nederland worden toegepast: de lucht/lucht warmtepomp, lucht/water warmtepomp, water/water warmtepomp en de hybride warmtepomp. In nieuwbouw wordt gebruik gemaakt lucht/water warmtepomp en water/water warmtepomp. Deze oplossingen zijn volledig gasloos, en verwarmen de woning door middel van lage temperatuur. De onttrokken warmte wordt via vloerverwarming afgegeven in een woning. Omdat we verwarmen met lage temperatuur is het van belang om die warmte binnenshuis te houden. Goede isolatie is daarom een vereiste en zijn deze oplossingen zeer geschikt voor nieuwbouw woningen.

We moeten duurzamer gaan verwarmen, alleen kan nog niet elke woning van het gas af. Er zijn echter oplossingen om een huis net zo comfortabel te krijgen met een veel lagere gasverbruik. Dit kan met een hybride warmtepomp. Duurzamer en de energierekening gaat omlaag. Wij helpen u graag om de juiste oplossing te vinden voor uw situatie. Wilt u een warmtepomp installeren in Limburg, neem contact met ons op, of kom langs in onze airco Roermond showroom voor vrijblijvende advies.

remeha elga ace limburg

Hybride warmtepomp past in bijna elke woning

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een HR-ketel en een warmtepomp. De warmtepomp zorgt het grootste deel van het jaar voor het verwarmen van het huis. De warmtepomp haalt zijn warmte uit de lucht. Alleen voor het verwarmen van tapwater en het verwarmen van de woning tijdens extreem koude dagen, springt de HR-ketel aan. Een groot voordeel van de hybride warmtepomp is dat u hem bij een bestaande HR-ketel kunt plaatsen. Een hybride warmtepomp werkt op stroom en is dus ideaal in combinatie met zonnepanelen. In Nederland gebruiken we over het algemeen gas om een woning te verwarmen. De hybride warmtepomp is dus een goede optie om het gasverbruik te verlagen.

Onze ervaren specialisten weten als geen andere hoe ze een warmtepomp moeten installeren. Of het nu in uw woning of bedrijf is, onze installateurs beantwoorden al uw vragen en geven u uitleg over de werking. We installeren warmtepompen en hybrides door heel limburg en Brabant. Vraag naar de mogelijkheden. We werken met A+ merken zodat u jaren van uw installatie kan genieten.

Subsidie op hybride warmtepompen

Voor zowel All-Electric als een hybride warmtepomp kan je subsidie krijgen. Voor bijvoorbeeld een Remeha Ace hybride warmtepomp met buitenlucht als bron en met een vermogen van 6 kW, krijg je  € 2.700 subsidie. Exact weten hoeveel subsidie er op specifieke hybride warmtepompen is? Kijk dan op de apparatenlijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Voordeel van warmtepompElga-ace-roermond

Voor huiseigenaren zijn er grote voordelen. Bij het kiezen van een hybride oplossing voor bestaande woning is het mogelijk om gasverbruik met tot wel 80% terug te brengen. Met een hybride verwarmingssysteem vervang je een deel van het gasverbruik door duurzame energie. Gas wordt de komende jaren alleen maar duurder, dus een dergelijke systeem zorgt voor een verlaging van de energierekening. Daarnaast hoef je je woning niet verregaand te isoleren. Bij het kiezen voor een volledig elektrische warmtepomp moet dat wel.

Gratis warmtepomp offerte ontvangen?

Bent u benieuwd wat het kopen en plaatsen van een warmtepomp kost? Heeft u vragen over onderhoud of een onderhoudscontract? U kan hieronder uw gratis offerte aanvraag indienen. U zult zo snel mogelijk een offerte toegestuurd krijgen.

Wat kan u van ons verwachten:

 • Scherpe prijzen
 • Advies op maat
 • Alleen A+ merken
 • Warmtepomp onderhoud mogelijk
 • Makkelijk en snel een offerte in huis

Roermond Showroom

Bezoek onze showroom in Roermond. Daar kan je een kijkje nemen en deskundige advies krijgen. We beantwoorden graag je vragen en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Wij verzorgen complete warmtepomp installaties in de provincies Limburg en Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken

  Open WhatsApp
  1
  Hulp nodig?
  Wij zijn bereikbaar via WhatsApp! Start een gesprek via de onderstaande knop en wij zullen zo snel mogelijk reageren.