Verlichting

Connect Techniek is  uw specialist op het gebied van verlichting aanleggen. Voor de montage van uw verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen lichtbronnen voor u installeren, bestaande lichtpunten verplaatsen en nieuwe lichtpunten in uw woning toevoegen. Of u nu verlichting voor binnen of buiten wilt laten plaatsen, bij ons kunt u rekenen op vakkundige elektriciens. We zijn u graag van dienst.

Wij houden ons bezig met de levering, montage en installatie van verlichting in huizen en bedrijven . Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan inbouwarmaturen voor systeemplafonds. Ook kunnen we tuinverlichting voor u aanleggen. Dit heeft niet alleen een esthetische functie, maar is ook heel praktisch en zorgt bovendien voor extra veiligheid. Ook voor het installeren van noodverlichting kunt u ons bedrijf inschakelen. Heeft u reeds noodverlichting? Het is goed om dit regelmatig te laten controleren.

Verlichting roermond

U kunt bij ons terecht voor installatie, reparatie of onderhoud aan alle soorten verlichting. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct een expert op het gebied van elektrotechniek nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

LED Verlichting

Noodverlichting

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken