Toegangscontrole

Technologische mogelijkheden voor toegangscontrole heeft een snelle ontwikkeling gemaakt afgelopen jaren. Nieuwe technieken die volwassener zijn geworden waardoor betaalbaarheid is toegenomen. Dit maakt het ideaal om toe te passen voor zowel bedrijven op grote schaal als bij u thuis.

De toepassingen zijn eindeloos te bedenken, zo kan bijvoorbeeld maar een beperkte gedeelte toegang worden gegeven aan bepaalde personen. U kunt ook bepaalde ruimtes afsluiten, denk hierbij aan kantoren, magazijn, archieven en dergelijke. Mogelijkheden zijn er ook met pakketbezorgers, schoonmaakpersoneel, die maar toegang krijgen tot een van te voren bepaalde ruimte. Bijvoorbeeld buiten kantooruren, bezorgingen ‘s nachts of s’ avonds.

De meeste systemen werken met kaarten en badges. Er zijn ook mogelijkheden met biometrische toegangscontrole en gezichtsherkenning. Zo kunnen lichaamsunieke eigenschappen worden ingezet als identificatie. Het is ook mogelijk om toegang op afstand te verlenen middels smartphones. U kan bijvoorbeeld in combinatie met een camera systeem, een persoon toegang verlenen als u niet op locatie bent.

 

We verzorgen ook poort en hekwerk automatisering. Uw bestaande poort op afstand open doen, middels afstandbediening, badges en smartphone.

We installeren :

  • Toegangscontrole voor Bedrijven
  • Toegangscontrole voor Particulieren
  • Hekpoorten en garages op afstand

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van toegangscontroles.

Intercom installatie

Met een intercom is het mogelijk om te kunnen zien wie er bij u aanbelt. U kan met bezoekers communiceren zonder de deur open te hoeven doen. Ook is het mogelijk om uw smartphone eraan te koppelen en op afstand met HD beeld beeld en scherp geluid te communiceren met bezoekers.

Dahua intercom

Mogelijkheden intercom :

  • Camera met HD kwaliteit en IR-nachtzicht voor haarscherpe beelden
  • Uw bezoeker op afstand spreken middles uw smartphone
  • Beelden van bezoekers terugkijken
  • Mogelijkheid voor video messages die bezoekers kunnen achterlaten
  • Toeganscontrole op afstand

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag bij aankoop, installatie en onderhoud van intercomsystemen.

Wij installeren intercoms in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken