Thuisbatterij

Thuisbatterij installeren

Als je zonnepanelen op je dak hebt, ben je goed bezig omdat je duurzame stroom opwekt voor je huishoudelijke apparaten. Echter, ‘s avonds wanneer de zon weg is, gebruik je nog steeds stroom van het elektriciteitsnet. Dit is jammer, want je gebruikt niet alles wat je hebt opgewekt. Gelukkig is er een efficiënte oplossing: een thuisbatterij. Met een thuisbatterij

kan je optimaal gebruik maken van de zonne-energie die je opwekt, zelfs als de zon niet schijnt.

Zonne-energie opslaan in de thuisbatterij

Met behulp van een thuisbatterij kan je ongeveer twee keer zoveel van je eigen opgewekte zonne-energie verbruiken, waardoor je minder stroom hoeft in te kopen. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van energiebedrijven en minder risico loopt op overbelasting van het stroomnet. Als de salderingsregeling afloopt (wat in 2025 het geval zal zijn), zal je zelfs geld besparen.

Voordelen thuisbatterij

Op dit moment kunnen eigenaren van zonnepanelen nog profiteren van salderen, waarbij het energieverbruik aan het einde van het jaar wordt weggestreept tegen het overschot aan zonne-energie dat terug wordt geleverd aan het net. Maar na 2025 wordt deze regeling in stappen afgebouwd, waardoor terug geleverde stroom minder waard wordt. Dit dwingt huishoudens om efficiënter om te gaan met opgewekte stroom. Gelukkig biedt Connect Techniek hiervoor een oplossing. Hoewel de thuisbatterij nog nieuw is in Nederland, wordt het in onze omringende landen steeds populairder. Het is belangrijk om onze afhankelijkheid van het stroomnet te verminderen, zodat we efficiënter kunnen omgaan met de opgewekte zonne-energie en kosten kunnen besparen.

Welke thuisbatterij past bij mij?

Als je overweegt om een thuisbatterij aan te schaffen, is het belangrijk om te weten welke batterij geschikt is voor jouw situatie. Er zijn namelijk verschillende factoren die meespelen, zoals het aantal zonnepanelen, het energieverbruik en de gewenste opslagcapaciteit.

Om te bepalen welke thuisbatterij je nodig hebt, kunnen wij je helpen met het maken van een berekening op maat. Zo krijg je een goed beeld van de hoeveelheid energie die je opwekt en verbruikt en welke batterij daar het beste bij past. Op basis hiervan kunnen wij je ook adviseren over de beste locatie voor de installatie van de thuisbatterij.

Het is belangrijk om de opslagcapaciteit te kiezen die past bij jouw zonnesysteem. Ook is het belangrijk om toekomstige investeringen in duurzaamheid, zoals een eigen laadpaal aan huis, in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste thuisbatterij. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat kan u van ons verwachten:

  • Professionele Thuisbatterijen
  • Vakkundig installatie
  • We hanteren heldere prijzen

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

 

 

Thuisbatterij Roermond Showroom

Bezoek onze showroom in Roermond. Daar kan je een kijkje nemen naar de Thuisbatterijen waarmee we werken en deskundige advies krijgen. We beantwoorden graag je vragen en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Wij verzorgen complete Thuisbatterij installaties in de provincies Limburg en Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken