Slim wonen (Domotica)

Domotica is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het geeft meer bedienings gemak binnen uw woning of bedrijf. Het bedienen van verlichting, verwarming, ventilatie en zonwering wordt steeds meer geautomatiseerd om alles makkelijker en energiezuiniger te maken.

Domotica richt zich ook op zorgalarmering. De mogelijkheden hierin zijn groot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die langer zelfstandig willen blijven wonen. Domotica in combinatie met zorgalarmering kan veel handelingen makkelijker en toegangkelijker maken.

Domotica-limburg

De mogelijkheden zijn eindeloos, van een koffiezetapparaat die aanspringt zodra uw wekker afgaat, de wasmachine die u een melding geeft wanneer de was klaar is, tot een gas-sensor die de gaskraan dichtdraait bij detectie van een lekkage.

Wat kan u van ons verwachten

  • Erkende installateurs die een nette en optimale installatie verzorgen
  • We hebben alle innovatieve kennis in huis
  • Systemen worden door TU opgeleide engineers opgesteld
  • We hanteren heldere prijzen
  • Service en begeleiding

Heeft u vragen?  Aarzel niet om contact op te nemen. We informeren u graag over de nieuwste ontwikkelingen. We adviseren u ook graag bij aankoop, installatie en onderhoud van domotica.

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken