Sanitair

De aansluiting van sanitair is een specifieke klus. Wij bedenken naar aanleiding van uw wensen de meest optimale situatie om uw wastafel, douche, bad en toilet aan te sluiten op de waterleiding en het riool. Leidingen kunnen we infrezen en helemaal wegwerken.

Badkamer renovatie

Wij renoveren zowel grote als kleine badkamers en verzorgen volledige, maar ook gedeeltelijke badkamer renovaties. Wij fungeren niet alleen als Installatiebedrijf. Wij hebben ook uitstekende contacten met tegelzetters, stukadoors en timmerbedrijven. U heeft dan één aanspreekpunt voor de gehele badkamer renovatie.

Badkamer verbouwing

We hebben ook ervaring met grote projecten. Badkamer installaties voor hotels, studiocomplexen en horeca.

Wat kan u van ons verwachten:

  • Badkamer installatie en renovatie voor particulieren en bedrijven.
  • Vakkundig installatie
  • We hanteren heldere prijzen

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Loodgieter Roermond

Loodgieterswerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanleggen van waterleidingen en gasleidingen.  Hierbij hoort ook het installeren van de centrale verwarming en de aansluiting van sanitaire voorzieningen aan het riool. Connect Techiek verzorgt zowel de aanleg en het onderhoud van leidingen.

Waterinstallaties

Wij kunnen de aanleg, reparatie, vervanging of omlegging van de waterleiding verzorgen in uw woonhuis, bedrijfspand of kantoorruimte. De buizen kunnen we netjes infrezen en wegwerken. Wij werken niet alleen in de keuken of sanitaire ruimtes van uw huis, maar bijvoorbeeld ook in de kruipruimte. Denk ook aan de aansluiting van uw vaatwasser of wasmachine.

Loodgieter Roermond

Gasinstallaties

Met gas moeten we erg voorzichtig zijn. Reden genoeg om uw gasleiding door een professional te laten plaatsen. Gasleidingen plaatsen wij bijvoorbeeld in de keuken voor het fornuis, voor gashaarden en uiteraard voor verwarmingsinstallaties.

Riolering

De afvoer van vuilwater of regenwater maken we op een zo efficiënt mogelijke manier. Wij sluiten uw keuken of badkamer aan op de gemeentelijke riolering. Ook voor de renovatie van het riool bent u bij ons aan het juiste adres.

Riolering roermond

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Verwarming en CV ketels

Connect Techniek zorgt dat het heerlijk aangenaam is in uw huis, op kantoor of in de bedrijfshal. Wij installeren en onderhouden onder andere uw CV-ketel, radiatoren of vloerverwarming.

CV ketels

Voor het plaatsen van een nieuwe CV-ketel bent u bij Connect Techniek aan het juiste adres.

Radiatoren

Wij plaatsen radiatoren in veel uiteenlopende varianten, van de standaard paneelradiatoren tot mooie designradiatoren en van horizontale radiatoren tot verticale radiatoren. De keuze is aan u. Uiteraard worden de radiatoren professioneel gekoppeld aan uw CV-ketel, zodat ze altijd optimaal presteren.

CV-leidingen

Infraroodpanelen

Infraroodpanelen zijn ideaal voor ruimtes die je weinig gebruikt, denk bijvoorbeeld aan badkamer, werkplek of zolder . Ze hoeft de radiator daar niet heel de dag energie te verspillen. Als je de ruimte wilt gebruiken, voelt het al binnen enkele minuten aangenaam. Ze zijn ook als hoofdverwarming te gebruiken als je huis goed is geisoleerd. Ze zijn een ideale oplossing om duurzamer te wonen. Zeker als u eigen stroom opwekt middels zonnepanelen.

Vloerverwarming

Voor het installeren van vloerverwarming bent u bij ons aan het goede adres. U kan hier  meer over lezen.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken