Camerabeveiliging voor particulieren en bedrijven

Camerabeveiliging is tegenwoordig onmisbaar. Door de opmars van IP beveiligingscamera’s is een goede camerabewaking toegankelijker geworden voor zowel bedrijven  als particulieren.

Een camerasysteem met een goede bewakingscamera geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op uw terrein, bedrijf, winkel, tuin, woning en al uw andere waardevolle bezittingen. Camerabeveiliging is de meest effectieve en preventieve manier van beveiligen tegen bijvoorbeeld vandalisme en intimidatie. Je hebt altijd overzicht van een situatie dat zich heeft voorgedaan en je hebt in geval van schade, bewijsmateriaal.

Connect Techniek werkt alleen met A+ kwaliteitsmerken, onder andere Hikvision en Dahua. Professionele beveiligingscamera’s met haarscherp beeld en zeer goede nachtbeeld prestaties.

Camerabeawking installatie limburg

U kan ook een kijkje komen nemen in onze showroom. Daar staan verschillende beveiligingscamera’s opgesteld. Zo kan u meerdere type beveiligingscamera’s bekijken en het beeldkwaliteit op zowel een TV als een smartphone/tablet testen.

Camera systeem installeren

Een professioneel camerasysteem hoeft helemaal niet duur te zijn. Wat wel belangrijk is, is een goede en betrouwbare camera en recorder. Wij ontwikkelen en realiseren oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. We adviseren u graag naar de mogelijkheden. Onze beveiligingsspecialisten hebben jarenlange ervaring in camerabeveiliging voor gevoelige projecten (banken).

Camerabewaking particulier

camera-installatie-limburgNooit meer een onherkenbare persoon rond uw woning of op uw erg. We installeren dagelijks camerabewaking voor particuliere klanten. Door de lage prijzen van Ultra HD beveiligingscamera’s is camerabewaking voor ieder woonhuis intressant geworden. U kan altijd terugkijken tot enkele weken en zo eenvoudig zicht houden op uw eigendommen. Met slimme zoekfuncties in de recorder kan u ook bepaalde gebeurtenissen snel opzoeken. Wacht niet langer en vraag geheel gratis een vrijblijvende offerte aan.

Hoge kwaliteit beveiligingscamera met gebruiksgemak

We werken alleen met A+ beveiligingscamera’s met een haarscherp beeld. Een dergelijk camerasysteem met hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn. U beschikt dan over een kwalitatief systeem met goede gebruikersgemak. Inclusief app, zo kan u altijd en overal uw beelden bekijken.

Wat kan u van ons verwachten

  • Gratis offerte. Advies op maat op uw locatie voor passende oplossing.
  • Professionele installateurs en beveiligingsspecialisten.
  • Ondersteuning en service met brede expertise op gebied van beveiligingstechniek.
  • Wij hanteren heldere prijzen, met goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Showroom met verschillende modellen ter demonstratie.
  • Advies, installatie en onderhoud van camerabeveiliging systemen

Wilt u een beveiligingscamera systeem van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs? Met professionele installatie. Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte.

Camera installatie Roermond

Camera beveiliging zakelijk

Ook voor zakelijke klanten verzorgen we camerabeveiliging . Of het nou gaat om een supermarkt, industrieterrein, winkelcentrum, horeca of een hoofdkantoor. Wij verzorgen maatwerk camerabeveiliging oplossingen voor allerlei bedrijven organisaties en instanties.

Beveiligings camera showroom

Bezoek onze showroom aan de Molengriendweg 1 in Roermond voor vrijblijvende persoonlijke advies. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en welke type beveiligingscamera’s voor welke situatie het beste geschikt zijn. U kan ook zelf de camera’s bedienen middels een app of de recorder, zo heeft u een beter beeld bij beeldkwaliteit en eigenschappen van verschillende beveiligingscamera’s.

showroom beveiligingscameras

Slimme toepassingen door middel van camerabeveiliging

Wij installeren camerabeveiliging in de provincies Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Waar moet je op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

Camera soort. Wat voor camera ben je naar op zoek? Digitale IP camera’s zijn tegenwoordig de norm. Wat is je doel van de camera, een vaste opstelling, een camera die kan draaien en inzoomen? Hoe zit het met de omgeving waar de camera komt te hangen. Is er veel zonlicht op die plek?

Resolutie camera’s. Naar welke resolutie ben je op zoek? Wil je een detailbeeld of juist meer overzicht. Er zijn HD camera’s tot en met 4K cameras. Verschillende lenzen voor verschillende toepassingen. We adviseren je hier graag over.

Opnameduur. Hoe lang moet je kunnen opnemen. Tot hoe lang wil je terug gaan om beelden te kunnen achterhalen bij incidenten? Hoe meer camera’s en hoe hoger de resolutie, hoe meer opslag je nodig hebt.

Nachtzicht. Moeten de cameras snachts een grote terein kunnen bewaken met weining of geen licht. Let er op dat de camera de juiste nachtzicht heeft, denk bijvoorbeeld aan Dahua’s Starlight technologie. Die hebben een betere beeld bij opname bij weinig licht t.o.v. standaard camera’s

camera nachtzicht

Terugkijken en live afspelen beelden. Hoe wil je de camerbeelden kunnen bekijken. Wil je een pc op locatie toegang geven, of misschien een bewakings station inrichten? Of wil je de beelden kunnnen bekijken via je smartphone?

camerabewaking met app

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken