Inbraakbeveiliging installatie

Ben je op zoek naar hoogwaardige alarm installatie? Inbraak of brand in bedrijven, winkels en woonhuizen komt tegenwoordig maar al te vaak voor. Daarbij ontstaat veel schade en financieel verlies, en het kost veel extra werk om alles weer op orde te brengen. Ook verzekeraars en overheidsinstanties stellen steeds hogere eisen aan de beveiliging van uw pand of woning. Een goede beveiliging is dus erg belangrijk.

Connect Techniek is een gecertificeerd alarminstallateur voor woningen met risico klasse 1, 2 en 3 en voor utiliteitsgebouwen risico klasse 1 en 2. Wij verzorgen graag je behoefte voor een slimme en betaalbare alarmsysteem. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte en plaatsing van alarmsysteem.

inbraakbeveiliging

We adviseren u graag op beveiligingsgebied. Onderdeel van dit advies is altijd een analyse van de situatie binnen en buiten uw pand of woning. Er wordt een inventarisatie gemaakt van uw wensen en er wordt gekeken welke eisen uw verzekeraar stelt.

Inbraakbeveiliging kosten

Een alarmsysteem hoeft helemaal niet duur te zijn. De meeste kosten zitten in de maandelijkse abonnementskosten. Met Ajax en Hikvision inbraak zit u daar niet aan vast. Bovendien kan u altijd het syteem makkelijk uitbreiden met  extra detectoren in de toekomst.

Ajax Alarm

Waarom een AJAX of Hikvision Inbraakbeveiliging

 • Huisdier vriendelijk
 • Push notificaties met audio bij alarm.
 • Integratie met brand en water centrales.
 • Eenvoudig te koppelen met onze camerasystemen.
 • Draadloos detectors met bereik tot 1200/2000 meter
 • Géén maandelijkse abonnementskosten
 • Géén onderhoudscontract
 • Volledige bediening met je smartphone
 • Zones onafhankelijk van elkaar in/uitschakelen.
 • Wereldwijd meldingen ontvangen op je smartphone
 • Slimme integratie voor schakelen van verlichting, hekwerken en elektrische deuren.
 • 2-Weg communicatie met alle detectors tegen jammen
 • Detectors tot 7 jaar werkzaam op meegeleverde batterij

Draadloze alarm installatie

Het Ajax en Hikvision alarmsysteem werkt geheel draadloos. Dit zorgt ervoor dat de installatie van het alarmsysteem voordeliger kan wordenAjax alarm systeem gerealiseerd. Ook zijn detectiepunten eenvoudig te verplaatsen na een uitbouw of aanpassing in het gebouw. Het systeem kan ook in de toekomst makkelijk worden uitgebreid met detecoren. Er zijn ook regelmatig updates die automatisch worden geinstalleerd waardoor er nieuwe functies bijkomen.

Door het enorme bereik van de alarm detectors kunnen deze overal in de woning en aangrenzende gebouwen worden geplaatst. Ideaal voor vrijstaande woningen of woningen met een grotegarage of schuur. Ook is het nog mogelijk om een extender te plaatsen wanneer het signaal de alarm installatie een grote afstand moet overbruggen. Ajax maakt bijvoorbeeld gebruik van 5 verschillende frequentiebanden waardoor jamming niet mogelijk is. Door de 900 Mhz frequentie zijn muren en andere obstakels geen probleem.

Gebruiksvriendelijke alarm app

Het alarmsysteem is voorzien van een gebruiksvriendelijke app waarin alle meldingen eenvoudig te zien zijn. Zo weet je wanneer er problemen spelen of wanneer de alarminstallatie afgaat in huis of uw bedrijfspand.

Daarnaast kunnen wij je eenvoudig op afstand helpen bij eventuele problemen aan het alarmsysteem.

alarminstallatie

 • Aan en uit te zetten via de app
 • Foto verificatie bij alarm
 • Log met alle meldingen en gebeurtenissen
 •  Tijdsschema’s voor automatische schakelingen

 

 

Verschillende Bewegingssensor en detectoren

Ajax en Hikvision bieden verschillende soorten bewegingssensoren aan. Deze verschillen zowel in functionaliteit als prijsklasse. Er zijn bijvoorbeelde sensoren op basis van infrarood, zogenaamde PIR detectoren. Deze detecteren beweging op basis van temperatuur verschillen en zijn er in binnen en buiten uitvoering. Voor ruimtes waar het tocht of waar er veel temperatuurverschillen kunnen zijn, heb je dual detectoren met zowel PIR als Radar detectie.

alarm-installatieVerder zijn er ook detectoren met PIR en glasbreuk detectie. Deze geven een inbraakmelding bij detectie van glasbreuk of beweging. Dan zijn er nog narrowbeam detectoren en PIR/Cam detectoren. Deze maken fotos na detectie van alarm en sturen die door naar je smartphone ter verificatie. We adviseren je graag naar wat er allemaal mogelijk is.

Het alarmsysteem is uit te breiden met magneetcontacten om deuren en ramen te beschermen, magneetcontacten met tril en shok sensor. Glasbreukdetectie sensoren. Een sirene die u zelf kan instellen met de app tot 113 decibel ! En nog meer sensoren.

Showroom alarmsystemen

Bezoek onze showroom en ervaar zelf AJAX en Hikvision alarm systemen. Bekijk de mogelijk sensoren en ervaar het gemak van bediening. We adviseren je graag naar de mogelijkheden en verschillende opties.

Wij installeren inbraakbeveiliging door heel Limburg en Noord-Brabant, waaronder in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen .

Brandbeveiliging

Wat onze klanten zeggen

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken