Warmtepomp

We moeten duurzamer gaan verwarmen, alleen kan nog niet elke woning van het gas af. Is uw woning geschikt voor een hybride of een All-Electric warmptepomp? We adviseren u graag.

Slim wonen

Domotica maakt een razendsnelle ontwikkeling door. Een goede installatie hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, maar het zorgt wel voor meer comfort en veiligheid

Verlichting

Of u nu verlichting voor binnen of buiten wilt laten plaatsen, bij ons kunt u rekenen op vakkundige installatie. LED verlichting, spotjes en noodverlichting.

Elektra

Aanleg van bedradingen, groepenkasten vervangen of herstelwerken aan uw elektra. Met meer dan 25 jaar ervaring in de high-end elektrotechniek sector bent u verzekerd van een goede en veilige installatie.

Zonnepanelen

Zelf uw eigen stroom opwekken? Wij kunnen zonnepanelen systeem voor u plaatsen met hoogwaardige materialen. We gebruiken de beste panelen met beste omvormers voor veilige systeem.

Laadpaal

Een laadpaal is complex apparaat met groot vermogen. Een veilige aansluiting is van groot belang. Wij verzorgen montage voor laadpalen van elektrische voertuigen, plug-in hybrides en elektrische fietsen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming verbruikt zo’n 15% minder energie dan radiatoren. Je bespaart daarmee een hoop kosten. Bovendien is er niets zo lekker als een warme vloer onder je voeten in de koude wintermaanden.

Airco Installatie

Airco’s zijn ideaal om te koelen, te ontvochtigen of te verwarmen. De warmtepomp in moderne airco’s is zuinig en dus ideaal om een prettige leef- en werkklimaat te realiseren.

Thuisbatterij

Optimaal gebruikmaken van zonne-energie? Laat een thuisbatterij installeren. Verhoog je energieonafhankelijkheid en bespaar kosten.

Camerabewaking

Camera’s zorgen niet alleen voor registratie, maar werken ook preventief. Wie zich ervan bewust is dat hij in beeld staat, zal minder snel iets strafbaars plegen.