Remeha Warmtepomp.

Hieronder leest u alles over de Remeha Warmtepomp.

 

Remeha Warmtepomp.


Ontdek de slimme en kostenefficiënte oplossing voor je verwarmingsbehoeften met de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp. Deze innovatieve warmtepomp is compatibel met alle cv-ketels en past perfect bij de meeste woningen. Als je momenteel een goede cv-ketel hebt en toch wilt besparen op je gaskosten, biedt de Remeha Elga Ace add-on warmtepomp de ideale oplossing. Door deze hybride warmtepomp aan je cv-ketel te koppelen, kun je profiteren van aanzienlijke besparingen tot wel 70% op je gaskosten. Wil je ontdekken of de Remeha Elga Ace geschikt is voor jouw situatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vanaf € 4.045 ,- incl. btw, montage & subsidie

Voordelen van Remeha Warmtepomp.


Maak kennis met de compacte en energie-efficiënte Remeha Elga Ace hybride warmtepomp, een apparaat dat hernieuwbare energie uit de lucht omzet in warmte. Zelfs op de koudste winterdagen, wanneer de warmtepomp mogelijk niet voldoende warmte levert, springt je cv-ketel bij. Dankzij het feit dat de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp geen gas verbruikt voor verwarming, kun je aanzienlijk besparen op je gaskosten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere planeet. Als je ook zonnepanelen hebt, zijn je kosten voor centrale verwarming bijna verwaarloosbaar!

De Remeha Elga Ace werkt naadloos samen met je bestaande cv-ketel en is dé oplossing als jouw cv-ketel jonger is dan 7/10 jaar, met potentiële gasbesparingen tot wel 70%. Dit betekent niet alleen een lagere gasrekening, maar ook een groenere toekomst.

Daarnaast biedt de Remeha Elga Ace nog meer voordelen:

Snelle en eenvoudige installatie zonder ingrijpende verbouwingen, vaak binnen één dag.

Verbetering van het energielabel van je woning met 1 of 2 stappen, wat de waarde van je huis kan verhogen.

Hoog rendement door slimme verwarming; automatisch overschakelen naar de cv-ketel bij lage buitentemperaturen.

Comfortabele en stille werking, met een buiteneenheid die een gemiddeld geluidsniveau vergelijkbaar met dat van een koelkast of vaatwasser produceert.

Dankzij de Remeha Elga Ace geniet je van warmte en comfort terwijl je geld bespaart en een positieve impact hebt op het milieu. Een win-winsituatie!

Werking Remeha Warmtepomp.


Met de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp maak je optimaal gebruik van warmte dankzij een slimme werking. Het proces begint wanneer de warmtebron warmte afgeeft aan een warmtewisselaar, de verdamper. In deze fase neemt het vloeibare koudemiddel in de verdamper de warmte op en verandert in damp. Vervolgens wordt deze damp aangezogen door een compressor, waar hij wordt samengeperst, waardoor zowel de druk als de temperatuur toenemen.

In een tweede warmtewisselaar, de condensor, condenseert de damp terug tot vloeistof. Tijdens dit proces levert de warmtepomp energie aan het water, dat gebruikt wordt voor ruimteverwarming of tapwaterverwarming. Nadat dit is voltooid, wordt de druk van het koudemiddel verlaagd met behulp van een expansieventiel, en begint de kringloop opnieuw.

 

Wat deze technologie zo slim maakt, is dat de Remeha Elga Ace automatisch de energiebron kiest met de laagste energiekosten. Als de buitentemperatuur 4 graden Celsius of lager is, of als er warm kraanwater nodig is, schakelt de warmtepomp naadloos over op de cv-ketel. Hierdoor wordt je cv-ketel nooit meer gebruikt dan strikt noodzakelijk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je gasverbruik voor verwarming. Bekijk alle specificaties van de Elga Ace en ontdek hoe deze hybride warmtepomp jouw comfort en kostenbesparingen kan verbeteren.

Wat kost een Remeha Warmtepomp?

 

Remeha Warmtepomp Subsidie.


Goed nieuws voor iedereen die overweegt om een Remeha Elga Ace warmtepomp aan te schaffen! De overheid biedt royale subsidies aan om de overstap naar milieuvriendelijke verwarmingssystemen te stimuleren.

Voor de Remeha Elga Ace met een capaciteit van 4 kW kun je een subsidie van maar liefst €2.500 ontvangen. Als je kiest voor een krachtigere variant met 6 kW capaciteit, kom je zelfs in aanmerking voor een subsidie van €2.700. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de vele voordelen van de Elga Ace, zoals energie-efficiëntie en kostenbesparingen, maar dat de overheid je ook financieel ondersteunt bij de aanschaf. Dit maakt de investering in een duurzame en comfortabele verwarmingsoplossing nog aantrekkelijker.

Wacht niet langer en ontdek hoe de Remeha Elga Ace warmtepomp en de beschikbare subsidies jouw huis kunnen transformeren.

Remeha Warmtepomp Installateur.


Wij zijn jouw betrouwbare Remeha warmtepomp installateur in het Zuiden. Ons gespecialiseerde team van installateurs heeft ruime ervaring met Remeha warmtepompen en staat klaar om jouw verwarmingsbehoeften te vervullen, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je Remeha warmtepomp optimaal presteert. Kies voor ons als jouw lokale Remeha warmtepomp installateur in Limburg en omstreken en geniet van efficiënte, milieuvriendelijke verwarming in je huis.

Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


Combineer zonnepanelen met de Remeha Elga Ace warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de Elga Ace efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

Bekijk Onze Assortiment Warmtepompen.


Bekijk onze brede assortiment aan warmtepompen. Staat uw gewenste warmtepomp er niet tussen? Geen probleem! Wij staan u graag te woord. Interesse in een warmtepomp, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Warmtepomp Aanvragen.

  Kies je product(en).

   

  Bezoek onze Warmtepomp Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Warmtepomp installateur Limburg en Brabant.


  Connect Techniek installeert Warmtepompen in heel Limburg en Brabant:

   

  Gizela Mikova
  Gizela Mikova
  2024-04-26
  Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf Connect Techniek. Bij mij thuis hebben ze onlangs een hybride warmtepomp geïnstalleerd. Ze zijn professioneel, deskundig, zeer vriendelijk, klantgericht, werken netjes en hard! Ze namen altijd de tijd om uit te leggen wat voor mij onduidelijk was en moedigden mij aan om indien nodig verdere vragen te stellen. Alles is goed gegaan vanaf de dag van het eerste contact, via woninginspectie, technische ondersteuning in de showroom van het bedrijf, installatie tot en met de hulp bij de subsidie aanvragen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  Lutz Engel
  Lutz Engel
  2024-04-24
  Het montageteam van Connect-Techniek heeft in 2 dagen een nieuwe electrische warmtepomp en 12 zonnepanelen geinstalleerd. Het resultaat in perfect! Vakkundig en goed geinformeerd bij het complete traject. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
  Frans Palmen
  Frans Palmen
  2024-04-05
  Super goed bedrijf, reageren accuraat en komen afspraken na. Werkzaamheden goed en zeer netjes gedaan, aardige installateurs die goede uitleg geven. Al met al een aanrader.
  Hans Raafs
  Hans Raafs
  2024-03-31
  Zeer prettige ervaring. Van het bestellen t/m het plaatsen goede en duidelijke communicatie. Duidelijke uitleg over subsidie aanvraag. En zeer kundige en aardige monteurs in de buitendienst. Kan het iedereen aanbevelen. Hans - Venray
  Bas Tegels
  Bas Tegels
  2024-03-08
  Zonnepanelen laten plaatsen door Connect Techniek, Zeer tevreden! Snel en zeer netjes geplaatst!
  Wil den hollander
  Wil den hollander
  2024-03-06
  Installatie van de Daikin warmtepomp is zeer vakkundig geplaatst door Connect Techniek. Heel vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten!
  Bart Florian
  Bart Florian
  2024-02-24
  Na een deskundige en uitvoerige ontmoeting bij Connect Techniek in Roermond hebben we levering en montage ervan direct aanbesteed. De montage, uitleg en in werking stelling werd zeer prettig uitgevoerd door hardwerkende, deskundige en zeer nette personen. Ook de interne contacten met Connect Techniek verliep zeer prettig. Een aanrader is op zijn plaats.
  A.Ph. de Haze
  A.Ph. de Haze
  2024-02-18
  Goede ervaring met dit bedrijf, zowel in de advisering/meedenken als de plaatsing van de warmtepomp en warmtepompboiler en de zonnepanelen.
  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.