CONNECT TECHNIEK


Loodgieter Roermond

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Loodgieter Roermond.


Bent u op zoek naar een professionele loodgieter in Roermond? Ga je een verbouwing of onderhoud aan je huis doen en heb je een loodgieter uit Roermond nodig om sanitair te installeren? Je kunt ons inschakelen om alles voor je badkamer te installeren of alles wat te maken heeft met de leidingen, het sanitair of de CV-ketel.
Je wilt natuurlijk dat je verstoppingen, lekkages, CV ketel installaties en onderhoud en overige loodgieterswerkzaamheden snel, vakkundig en voor een betaalbare prijs voor u opgelost worden. Wij voeren loodgieterswerk uit voor zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over juiste loodgieters apparatuur zodat we je problemen snel kunnen verhelpen. Ook vinden wij het belangrijk om een stapje extra voor onze klanten te doen.
Daarom is Connect-Techniek de partner voor al je loodgieters werkzaamheden. Wij komen onze beloften na en leveren kwalitatief werk tegen een betaalbare prijs.
Onze professionele vakmensen zijn van alle markten thuis. Geen enkele taak, die onder de noemer loodgieterswerk valt, is te moeilijk voor de loodgieter in Roermond. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden: CV-werkzaamheden, Lekkages, Verstoppingen, Badkamerinstallatie en Keukeninstallatie, Renovatie en nieuwbouw.

Badkamer Renovatie.


Je bent toe aan een nieuwe badkamer en of toilet? Ons bedrijf kan voor je een geheel nieuwe badkamer of toilet aanleggen. Wij van Connect Techniek Roermond regelen het gehele proces. Van ontwerp tot het compleet opleveren van een perfecte badkamer die weer jaren mee kan. Denk hierbij aan het betegelen en het in orde maken van het sanitair maar ook de inkoop van de materialen nemen wij natuurlijk uit handen. Wij bekijken graag samen met je wat mogelijk is en maken een vrijblijvende offerte.

CV Installatie


Bij Connect Techniek Installatiebedrijf hebben we veel ervaring met cv-installaties en het onderhouden, installeren en repareren van je cv. Of je een nieuwe CV wilt, vloerverwarming aanleggen of complete installatie van centrale verwarming, wij helpen je graag verder. Wij hebben meerdere
installateurs in dienst, dus u kunt altijd snel een afspraak maken, ook voor spoed! Onze ervaren loodgieters hebben veel verstand van nieuwate technieken en zullen altijd hun best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Woning Renovatie.


Ben je van plan je woning te renoveren? Nieuwe keuken te laten plaatsen, moet nieuwe gas leiding worden gelegd. Zoek niet verder. Connect Techniek installatiebedrijf roermond helpt je graag verder. Voorkom problemen en schakel een professionele loodgieter in. Er zijn veel details waar je rekening mee dient te houden.
Wij kunnen je helpen bij de renovatie van je keuken, badkamer, toilet of uw hele woning. Zowel binnen als buiten kunnen wij renovatiewerkzaamheden verrichten. Ook voor aanbouw van je woning weten wij precies waar we op moeten letten. Connect Techniek Installatiebedrijf Roermond is op de hoogte van de geldende regels en zo kunnen onze medewerkers je perfect van dienst zijn.

Onze Loodgietersdiensten voor zowel particulier als bedrijven.


Als loodgieter lopen onze werkzaamheden in Roermond uiteen van allerlei kleine klusjes tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas, water, sanitair, centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties. Ook een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.
Wij zijn voornamelijk werkzaam in het burgerwerk utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw zowel particulieren als bedrijven en aannemers kunnen een beroep ons doen. Voor eenvoudige opdrachten tot complexe Projecten. Wij zijn werkzaam in Roermond, Sittard, Maastricht, Heerlen, Weert, Venlo en Venray.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl