CONNECT TECHNIEK


Elektra

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Elektra aanleggen.


Bij het aanleggen van elektra is het erg belangrijk om kennis te hebben van elektrotechniek. Alleen zo kan u de veiligheid van uzelf en anderen garanderen. Wilt u een stopcontact aanleggen, gaat u uw keuken verbouwen en heeft u nieuwe aansluitingen nodig? Wilt u een extra groep aansluiten? Wij helpen u graag verder, met onze ruime ervaring bent u verzekerd van een veilige en nette aflevering. Bij ons kan u kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer vragen of een advies op maat, kan u ons bellen.

Inbraakbeveiliging Kosten.


Wij hebben jarenlange ervaring met diverse elektrische werkzaamheden, waaronder klussen aan de groepenkast. De groepenkast is de plaats waar de stroom uw woning binnenkomt en waar deze wordt verdeeld over uw woning door middel van verschillende groepen. In deze moderne tijd is elektra onmisbaar. We maken steeds vaker gebruik van elektrische apparaten voor onze dagelijkse handelingen in en om het huis. Meer apparatuur betekent echter ook meer aansluitingen, wat leidt tot de behoefte aan meer groepen in de groepenkast.
Wilt u uw groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen of compleet vervangen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een berekening maken of uw huidige voorziening voldoende is voor de gewenste uitbreiding, of dat wellicht een nieuwe groepenkast nodig is. Naast het verdelen van de stroom heeft uw groepenkast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de aardlekschakelaar er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stroomstoring


Wij hebben een 24-uur service voor uw storing. Deze kunt u bellen wanneer er kortsluiting plaatsvindt of wanneer u een storing heeft. Wij sturen dan direct een elektricien, zodat u binnen de kortste keren weer elektriciteit heeft. Een storing is erg vervelend en wij snappen heel goed dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt kunnen maken van uw apparatuur. Daarom hebben wij deze 24 uur service in het leven geroepen. Zo kunt u dag en nacht, 7 dagen per week contact met ons opnemen en kunnen wij het probleem snel verhelpen. Wij adviseren u een professionele elektricien in te schakelen en niet zelf op onderzoek uit te gaan bij een storing. Werken met stroom kan erg gevaarlijk zijn.
Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied en willen u graag adviseren bij het ontwerpen van de technische installatie. Wij kunnen bij totaalprojecten zoals in de woningbouw, utiliteit, midden en kleinbedrijf, winkels en industrie d.m.v. integratie vaak een zowel prijs- als gebruikersvriendelijke oplossing bieden. Wij voorzien u van adviezen en voeren onze werkzaamheden uit met grote professionaliteit . Voor acute problemen, zoals een storing, heeft Connect Techniek een 24-uurs service zodat u op elk moment van de dag van uw probleem af kunt worden geholpen.
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.
Stroomstoring in Maastricht, Roermond, Venlo, Venray, Sittard, Geleen, Heerlen, Weert, Kerkrade, Landgraaf, Echt en Panningen

Data Netwerk aanleggen.


Om onze klanten een complete oplossing aan te bieden is Connect Techniek bezig met het specialiseren in verschillende netwerkmerken. Door onze ervaring en samenwerking met professionele partners bouwen we uw volledig netwerk op met de nieuwste technieken. En we gaan hierin heel ver!
Connect Techniek levert u het volledige pakket vanaf de studie tot en met het uitmeten van de netwerken. Uiteraard kunnen we voor u een gecertificeerde data installatie leveren . In samenspraak met de klant wordt bepaald wat op dit moment noodzakelijk is en welke uitbreidingseisen moeten worden voorzien. Ook hiervoor komen we graag bij u ter plaatse. Het effectief plaatsen van de netwerk bekabeling wordt op een professionele en zeer nette manier afgewerkt zodat het onmisbare netwerk tot in de puntjes in orde is.
De data installatie is de verbinding in uw organisatie. Tegenwoordig is data installatie één van de belangrijkste schakels bij telefoon- en dataverkeer. Een stabiele en duurzame data-installatie is een noodzakelijke basis in uw bedrijf.
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We adviseren u graag naar de mogelijkheden.

Inductie kookplaat aansluiten.


Een inductie kookplaat is een duurzaam alternatief voor een gaskookplaat. Stapt u over van gas, dan is meestal een aanpassing nodig aan uw elektriciteit installatie. Laat uw inductie kookplaat daarom installeren door een vakman. We zorgen voor een extra fornuisgroep in de groepenkast, leidingwerk naar de keuken en een perilex stopcontact.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl