CONNECT TECHNIEK


Elektricien Roermond

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Elektricien Roermond.


Bent u op zoek naar erkende elektriciens in Roermond? Ga je een verbouwing of onderhoud aan je huis of bedrijf doen en heb je een elektricien uit Roermond nodig om al je elektra te installeren? Je kunt ons inschakelen voor al uw elektriciteitswerken: van grote tot kleine klussen.
De elektricien van Roermond heeft meer dan 25 jaar ervaring en is in staat om allerlei soorten elektrische werkzaamheden uit te voeren in zowel huishoudelijke omgeving als in bedrijfspanden en nieuwbouw. Van een nieuw stopcontact tot een volledige (her)bedrading van een geheel pand. Wij doen dit zeer professioneel en door onze ervaring hebben wij ook geleerd om zeer efficiënt te werken. Onze elektriciens zorgen altijd voor een minimale overlast en zorgen ervoor dat ze na hun bezoek uw pand schoon en netjes achterlaten.
Het belang van kwalitatieve elektrische installatie en voorzieningen in een woning of pand kan niet onderschat worden. Of het nu gaat om elektrische leidingen of apparatuur die daarop is aangesloten om het wooncomfort te verbeteren, een elektricien is dé specialist om beroep op te doen!
Het spreekt dan ook voor zich dat u, als u een nieuwe installatie wil laten plaatsen of een oude wil laten herstellen, vertrouwt op de kennis en vaardigheden van een gespecialiseerd elektricien. Deze kan elk werk tot een goed einde brengen, en garandeert een comfortabele, veilige en efficiënte woonomgeving. Wilt u meer weten over wat een specialist met ruim 25 jaar ervaring voor u kan doen, neem dan vrijblijvend contact op!

Elektra Aanleggen.


We hebben elektriciens in onze dienst die u graag helpen met alle werkzaamheden omtrent elektra. Het is immer hun passie en ze doen dit dagelijks. Dankzij jaren ervaring is het alleen maar tof dat we fijne service en deskundig advies kunnen aanbieden. Stroom is belangrijk en niemand wil zonder blijven. Zeker niet voor te lang. Dit aspect begrijpen wij en daarom dat wij altijd direct komen. Wij leggen al jaren elektra aan en dus kunt u zonder zorgen uw elektra overlaten in onze handen. We helpen u graag met uw elektra.
Elektricien Roermond beschikt over meerdere elektriciens die efficiënt, secuur en snel werken. En dit voor een mooie prijs! Door de jaren heen hebben zij hun vaardigheden ontwikkeld en verbeterd en zijn ze nu in staat op alle soorten problemen op te lossen. Uw feedback doet er zeker aan toe! Wij denken namelijk dat het altijd beter kan, hoe goed je het ook doet. Elke ervaring is een leermoment voor onze elektriciens. Onze huidige klanten waarderen dit aspect aan ons. Twijfel niet en schakel ons net zoals de meeste mensen in Utrecht in. Op ons kunt u rekenen! Neem direct contact op en schakel ons in om u te helpen bij het aanleggen van uw elektra.

Elektrotechniek Roermond


We hebben allemaal elke dag met stroomvoorziening te maken. Om ervoor te zorgen dat alle benodigde elektriciteit ons op een juiste en veilige manier bereikt, is het verstandig om de vakmensen van Connect Techniek in te schakelen als u te maken krijgt met elektriciteitsklussen. Zelf gaan knutselen met stroomdraden kan per slot van rekening levensgevaarlijk zijn! De elektriciens die bij ons in dienst zijn, zijn stuk voor stuk vaklui op het vlak van elektra aanleggen. En om ervoor te zorgen dat hun technische kennis met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen op peil blijft, ondergaan ze ook regelmatig aanvullende scholing. Elektricien Roermond heeft meer dan 25 jaar ervaring in alle soorten installatie, zowel voor huizen als bedrijven en industrie. Wilt u dat we voor u een groepenkast vervangen, een alarm installatie aanleggen, een stroomstoring verhelpen of op een andere wijze bij u elektra aanleggen, neem dan per telefoon of e-mail contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Krachtstroom Roermond.


Krachtstroom wordt voornamelijk gebruikt binnen bedrijfspanden, waar elektrische apparaten meer stroom vergen dan de 230 Volt die een normaal stopcontact kan leveren. In zo’n geval is het met krachtstroom mogelijk om de elektrische apparatuur goed te laten functioneren. Ook voor woningbezitters kan het gebruik van krachtstroom aan te raden zijn. Dit geldt in het bijzonder voor woningen waarin men gebruik maakt van een elektrisch kooktoestel. Elektrisch koken wordt zeker in grote appartementencomplexen regelmatig gedaan, omdat hier geen gasaansluiting aanwezig is. Onze elektriciens kunnen u helpen bij het aansluiten zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Het aansluiten van krachtstroom in Roermond kan behoorlijk ingewikkeld zijn zonder hulp van een elektricien. Maak vandaag nog een afspraak!

Groepenkast vervangen Roermond.


De groepenkast is een belangrijke schakel in uw elektronische installatie. In deze kast komt de stroom namelijk binnen en wordt de elektriciteit over uw woning verdeeld. Voldoet uw groepenkast niet meer aan uw eigen eisen of aan de veiligheidseisen van dit moment? Dan kunt u de groepenkast laten vervangen. Connect Techniek kan dit vakkundig, snel, veilig en bovendien voor een aantrekkelijke prijs voor u doen.

Stroom Storing Roermond.


Heeft u last van kortsluiting? Of heeft de stroom het begeven? Dan kan de verleiding groot zijn om zelf met de elektra aan de gang te gaan. Weersta die verleiding! Menig ongeval is het gevolg van ondeskundig gebruik van elektriciteit. Of u nu particulier bent of belt namens een bedrijf of instelling: bij ons bent u aan het juiste adres! Neem contact met ons op, overal in regio Roermond! Wij staan altijd voor u klaar, snel en voordelig!

Elektra renoveren huizen en bedrijfspanden.


Bij een verbouwing komt deze klus altijd terug: het renoveren van de elektra. Het kan zijn dat oude elektrische installaties niet meer voldoen aan de eisen van moderne apparatuur. Renovatie van de elektra is dan noodzakelijk. Het renoveren van elektra is echter geen eenvoudige klus. Wanneer de renovatie niet professioneel wordt uitgevoerd, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het inschakelen van een ervaren en vakkundige elektricien is dan aan te raden. Voor elektra renoveren in Roermond en in de omgeving van Roermond bent u bij ons aan het juiste adres.
Elektra renovatie bij oude panden is onontkoombaar. De oude elektra voldoet niet meer aan de elektriciteitsbehoefte die wij tegenwoordig hebben. Ook kan verouderde elektra voor kortsluiting en brand zorgen. Bijvoorbeeld bekabeling waarvan de beschermende laag is versleten kan voor kortsluiting zorgen met brand tot gevolg. Het renoveren van de elektra zorgt dus ook voor meer veiligheid. Het is kortom verstandig om een renovatie uit te laten voeren. Onze elektriciens doen dit graag voor u, dus neem vandaag nog contact met ons op !

Elektra voor nieuwbouwwoningen.


Nieuwbouw woningen of gebouwen zijn vaak een work-in-proces. Je gaat ervan uit dat alles goed functioneert en daarom is het belangrijk dat dit goed wordt gedaan. Ook zijn wij gespecialiseerd in het plannen en tekenen van elektravoorzieningen bij nieuwe woningen. Onze elektriciens werken altijd volgens de NEN3140 en NEN1010 normen. Voor ons is veiligheid erg belangrijk. Het is belangrijk dat stopcontacten, aansluitpunten, meterkasten etc. goed worden omgezet van de tekeningen naar realiteit. Onze elektromonteur zorgt hiervoor. Die zal zich hierop focussen. Onze ervaren elektricien zal de bedradingen mooi en netjes plaatsen naar de plek waar de stopcontacten zijn.
Uiteraard zal die ook de bedradingen netjes aan de andere kant eruit laten komen aan de meter- en groepenkast. Hierin zijn wij gespecialiseerd en erkend en kunnen u hier optimaal bij helpen. De installatie van bijvoorbeeld stopcontacten en lichtschakelaars zal onze elektricien ook afhandelen.

Elektra diensten voor zowel particulieren als zakelijke klanten.


Onze elektromonteurs zijn betrouwbaar en experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.
Het is zeer aangeraden om bij een nieuwbouwwoning een elektromonteur Roermond in te schakelen. Deze weet van A t/m Z alles wat er bij een nieuwbouw gebouw moet gebeuren wat betreft elektra. Wij scholen onze elektriciens periodiek bij om de actuele eisen, regels en ontwikkelingen bij te houden. Twijfel niet langer en schakel ons nu in om u te helpen met alles wat betreft nieuwbouw woningen.
Wij zijn voornamelijk werkzaam in het burgerwerk utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw zowel particulieren als bedrijven en aannemers kunnen een beroep ons doen. Voor eenvoudige opdrachten tot complexe Projecten. Wij zijn werkzaam in Roermond, Sittard, Maastricht, Heerlen, Weert, Venlo en Venray.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl