Een greep uit onze diensten

Warmtepomp

We moeten duurzamer gaan verwarmen, alleen kan nog niet elke woning van het gas af. Is uw woning geschikt voor een hybride of een All-Electric warmptepomp? We adviseren u graag.

Zonnepanelen

Zelf uw eigen stroom opwekken? Wij kunnen zonnepanelen systeem voor u plaatsen met hoogwaardige materialen. We gebruiken de beste panelen met beste omvormers voor veilige systeem.

Thuisbatterij

Optimaal gebruikmaken van zonne-energie? Laat een thuisbatterij installeren. Verhoog je energieonafhankelijkheid en bespaar kosten.

Airco Installatie

Airco’s zijn ideaal om te koelen, te ontvochtigen of te verwarmen. De warmtepomp in moderne airco’s is zuinig en dus ideaal om een prettige leef- en werkklimaat te realiseren.

Laadpaal

Een laadpaal is complex apparaat met groot vermogen. Een veilige aansluiting is van groot belang. Wij verzorgen montage voor laadpalen van elektrische voertuigen, plug-in hybrides en elektrische fietsen.

Slim wonen

Domotica maakt een razendsnelle ontwikkeling door. Een goede installatie hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn, maar het zorgt wel voor meer comfort en veiligheid

Elektra

Aanleg van bedradingen, groepenkasten vervangen of herstelwerken aan uw elektra. Met meer dan 25 jaar ervaring in de high-end elektrotechniek sector bent u verzekerd van een goede en veilige installatie.

Toegangscontrole

Toeganscontrole wordt meestal gebruikt voor het autoriseren van personen voor bepaalde ruimtes. Dit kan middels badges, biometrische sensors of met je smartphone.

Verlichting

Of u nu verlichting voor binnen of buiten wilt laten plaatsen, bij ons kunt u rekenen op vakkundige installatie. LED verlichting, spotjes en noodverlichting.

Ventilatie

Goede ventilatie is essentieel voor je gezondheid. Echter gebeurt dit vaak onvoldoende. Veel gebrouwen hebben last van schimmel of fijnstof. We adviseren je graag bij toepassing van goede lucht techniek

Alarm Systemen

Beveiliging is belangrijk voor zowel woningen als bedrijven. Voorkom onbevoegde toegang met een goede alarmsysteem en bescherm je eigendommen

Camerabewaking

Camera’s zorgen niet alleen voor registratie, maar werken ook preventief. Wie zich ervan bewust is dat hij in beeld staat, zal minder snel iets strafbaars plegen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming verbruikt zo’n 15% minder energie dan radiatoren. Je bespaart daarmee een hoop kosten. Bovendien is er niets zo lekker als een warme vloer onder je voeten in de koude wintermaanden.

WiFi-netwerk versterken

Een goed beveiligd Wifi-Netwerk met goede dekking is belangrijk voor zowel particulieren als kantoren. Wij helpen je bij het analyseren van je eisen en benodigdheden om het WiFi netwerk te laten voldoen aan alle eisen.

Kunnen we u ergens mee helpen

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte opvragen, vul hiernaast uw gegevens in en we zullen snel contact met u opnemen

Wilt u graag een offerte op maat, of een zonne panelen offerte dan kan u ook contact pagina bovenaan gebruiken