Daikin Hybride

Warmtepomp

Hieronder leest u alles over de Daikin Hybride Warmtepomp.

 

Daikin Hybride Warmtepomp.


Sta je op het punt om je cv-ketel te vervangen, maar ben je nog niet klaar voor een volledige overstap van gas? De Daikin Altherma Hybride warmtepomp biedt de ideale één-op-één vervanging voor je huidige cv-ketel. Deze warmtepomp zorgt voor de verwarming van je huis, terwijl de geïntegreerde cv-ketel warm water levert, bijvoorbeeld voor douchen.

Als je op zoek bent naar een krachtige totaaloplossing voor duurzame verwarming, overweeg dan de Daikin-Intergas warmtepomp. Deze combinatie van een cv-ketel en warmtepomp is de natuurlijke keuze voor efficiënte verwarming. Benieuwd of de Daikin warmtepomp iets voor je is? Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

Vanaf € 6.420 ,- incl. btw, montage & subsidie

Voordelen van Daikin Hybride Warmtepomp.


De Daikin Altherma Hybride warmtepomp is de perfecte keuze voor het vervangen van je cv-ketel in huis. De installatie verloopt soepel doordat deze warmtepomp naadloos aansluit op bestaande gasleidingen. Met het compacte formaat van een standaard cv-ketel past hij vrijwel overal. De hybride warmtepomp integreert zowel het binnendeel van de warmtepomp als de cv-ketel in één behuizing, wat ruimte bespaart en de installatie vereenvoudigt.

Deze oplossing is geschikt voor bijna elke situatie, met specifieke voordelen voor deels geïsoleerde woningen. Je hebt de keuze uit verschillende vermogens en kunt zelfs optioneel koelen via vloerverwarming. Hiermee biedt de Daikin Altherma Hybride warmtepomp een veelzijdige en efficiënte manier om je woning te verwarmen.

Als je op zoek bent naar een krachtige totaaloplossing waarmee je direct kunt besparen op gas, dan is de Daikin-Intergas warmtepomp de juiste keuze. De installatie verloopt snel en gemakkelijk, vaak binnen twee dagen, zonder grote verbouwingen. Deze hybride warmtepomp verbetert het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen, wat ook de waarde van je woning kan verhogen. Met een relatief hoge COP (Coëfficiënt of Performance) biedt de Daikin Intergas een hoog rendement en bespaar je tot wel 70% op je gasverbruik. Kortom, een krachtige totaaloplossing voor de vervanging van oude cv-ketels.

Daarnaast biedt de Daikin Altherma Hybride nog meer voordelen:

Snelle en eenvoudige installatie zonder ingrijpende verbouwingen.

Verbetering van het energielabel van je woning met 1 of 2 stappen, wat de waarde van je huis kan verhogen.

Hoog rendement door slimme verwarming; automatisch overschakelen naar de cv-ketel bij lage buitentemperaturen.

Comfortabele en stille werking, met een buiteneenheid die een gemiddeld geluidsniveau vergelijkbaar met dat van een koelkast of vaatwasser produceert.

Werking Daikin Hybride Warmtepomp.


De Daikin-Intergas is een lucht-water warmtepomp, wat betekent dat hij buitenlucht gebruikt om water te verwarmen. Via de buitenunit onttrekt de pomp warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt vervolgens doorgegeven aan de binnenunit, waar het water wordt opgewarmd. Dit warme water wordt vervolgens naar je radiatoren of vloerverwarming gestuurd om je woning te verwarmen.

De binnen-unit combineert zowel een cv-ketel als een warmtepomp, wat ruimte bespaart en de installatie vereenvoudigt. Dit maakt de Daikin-Intergas een efficiënte en compacte keuze voor verwarming. Voor meer gedetailleerde specificaties van de Daikin-Intergas kun je de productinformatie bekijken.

 
 
 

In vergelijking hiermee werkt de warmtepomp in een kringloop van warmtewisselaars. Het vloeibare koudemiddel in de verdamper absorbeert warmte van de warmtebron en verandert in damp. Deze damp wordt aangezogen door een compressor, waar deze wordt samengeperst, waardoor de druk en temperatuur toenemen. In de condensor condenseert de damp weer tot vloeistof, waarbij energie aan het water wordt geleverd voor ruimte- of tap-waterverwarming. Vervolgens wordt de druk van het koudemiddel weer verlaagd met behulp van een expansieventiel, en begint de cyclus opnieuw.

Daarnaast biedt de Daikin Altherma Hybride de optie om te koelen via vloerverwarming en is geschikt voor zowel radiatoren als vloerverwarming, waardoor deze warmtepomp perfect past bij verschillende woningen, zelfs als ze nog niet optimaal geïsoleerd zijn.

Wat kost een Daikin Hybride Warmtepomp?

 

Daikin Hybride Warmtepomp Subsidie.


Fantastisch nieuws voor iedereen die overweegt een Daikin warmtepomp aan te schaffen! De overheid biedt aantrekkelijke subsidies aan om de transitie naar milieuvriendelijke verwarmingssystemen aan te moedigen.

Voor de Daikin warmtepomp met een vermogen van 4,4 kW kom je in aanmerking voor een royale subsidie van €2.550. En als je kiest voor de krachtige 8 kW variant, kun je zelfs een subsidie van €2.850 ontvangen. Dit betekent dat je niet alleen kunt profiteren van de voordelen van de Daikin warmtepomp, zoals energie-efficiëntie en aanzienlijke kostenbesparingen, maar dat de overheid je ook financieel ondersteunt bij je investering in een duurzamere en comfortabelere verwarmingsoplossing.

Wacht niet langer en ontdek hoe de Daikin warmtepomp en de beschikbare subsidies je huis kunnen transformeren in een energiezuinige en milieuvriendelijke omgeving.

Daikin Warmtepomp Installateur.


Wij zijn jouw vertrouwde Daikin warmtepomp installateur in het zuiden en Limburg. Ons ervaren team van installateurs heeft uitgebreide kennis van Daikin warmtepompen en staat paraat om aan al jouw verwarmingsbehoeften te voldoen. Of je nu een deskundige installatie nodig hebt, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat je Daikin warmtepomp optimaal presteert. Kies voor ons als jouw lokale Daikin warmtepomp installateur in Limburg en geniet van efficiënte, milieuvriendelijke verwarming in je woning.

Warmtepomp combineren met Zonnepanelen.


Combineer zonnepanelen met de Daikin Hybride warmtepomp voor een winnende combinatie. Zonnepanelen wekken groene elektriciteit op, die de Daikin Hybride efficiënt gebruikt om je huis te verwarmen. Op zonnige dagen geniet je van gratis warmte, terwijl de warmtepomp automatisch overschakelt naar andere bronnen wanneer dat nodig is. Dit betekent een lagere energierekening, een groenere levensstijl en het comfort van een constant warm huis. De perfecte match voor een duurzame toekomst.

Bekijk Onze Assortiment Warmtepompen.


Bekijk onze brede assortiment aan warmtepompen. Staat uw gewenste warmtepomp er niet tussen? Geen probleem! Wij staan u graag te woord. Interesse in een warmtepomp, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte Warmtepomp Aanvragen.

  Kies je product(en).

   

  Bezoek onze Warmtepomp Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.

  Warmtepomp installateur Limburg en Brabant.


  Connect Techniek installeert Warmtepompen in heel Limburg en Brabant:

   

  Dick Cos
  Dick Cos
  2024-02-02
  Het persoonlijk gesprek, de offerte, de eindfactuur met stappenplan voor de subsidie aanvraag, het is allemaal perfect geregeld. De monteurs werken hard en nauwkeurig, gunnen zich weinig tijd voor koffie. De opbouw van de warmtepomp en zonnepanelen zijn perfect en netjes gemonteerd. De montage was binnen de afgesproken levertijd.
  D WV
  D WV
  2024-01-29
  Het was ons eerste bedrijf waar we naar toe zijn gegaan en door het correcte en eerlijke advies niet verder meer gezocht. Ook de installatie van de warmtepomp perfect geregeld. Netjes afgewerkt en heel vriendelijke monteurs . Ook de hulp achteraf bij advies en vragen. Zeker een aanrader.
  Mart Aben
  Mart Aben
  2024-01-27
  Bedrijf om plezierig zaken mee te doen. De montage is soepel en vlug verlopen dankzij de positieve instelling van de montageploeg. Alles supper gemonteerd en opgeruimd. Zeer tevreden.
  Ger Sliwinski
  Ger Sliwinski
  2024-01-26
  Duidelijke informatie en goed advies waarbij de diverse aspecten welke van belang zijn voor de keuze van welke zonnepanelen te kiezen en hoe deze op het dak gelegd worden aan bod zijn gekomen. Afgerond met een scherpe offerte, gevolgd door goede communicatie. Een echte aanrader dus!!
  Theo Tegels
  Theo Tegels
  2024-01-23
  Heelgoed bedrijf goede uitleg en informatie duidelijk snelle levering en plaatsing Mooi en netjes gewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te raden
  peter jonkers
  peter jonkers
  2024-01-05
  zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel.Plaatsing warmtepomp prima verlopen en keurig afgewerkt.
  Marius Timis
  Marius Timis
  2023-12-16
  Bij dit bedrijf heb ik zonnepanelen geplaatst. Ik had een heel goede ervaring
  Ferale Mauro
  Ferale Mauro
  2023-12-16
  Ik heb bij dit bedrijf zonnepanelen geplaatst, een hele goede ervaring. Ik vond ze de beste prijs in de omgeving. aanbevelen
  Maurice Hamers
  Maurice Hamers
  2023-12-11
  Warmtepomp en warmtepomp boiler. Via site solvari aan connect techniek gekomen. Door faillissement van één andere installatietechniek was ik dringend op zoek naar één bedrijf die warmtepompen levert en installeert wat blijkbaar een groot probleem is want andere doen alleen hybride pompen. Na 2 offertes ben ik daar even naar het bedrijf gereden om de puntjes op de i te zetten. Levertijd gemiddeld 8 weken op dat moment maar omdat ik in een koude situatie zat thuis door het faillissement van een ander wilde connect techniek proberen om mij binnen 5 weken van warmte te voorzien. Connect techniek krijgt van ons 10 sterren. Binnen 4 weken hebben ze de warmtepomp en de warmtepomp boiler geleverd en aangesloten. Vriendelijke mensen op kantoor en bedrijf, en bekwame medewerkers die de vriendelijkheid zelf zijn op lokatie bij ons thuis. Als wij straks voor zonnepanelen uitbreiding gaan zal ik mij beslist weer bij connect techniek Roermond melden. Top mensen en bedankt. Groetjes familie Hamers Heerlen