Daikin
Cashback actie

Profiteer nu tijdelijk van de cashback actie en ontvang tot € 750 ,- korting

 

Cashback van Daikin!


Als je vóór 15 maart akkoord gaat met jouw offerte voor een Daikin warmtepomp, profiteer je van een aantrekkelijke cashbackactie van Daikin. Je ontvangt dan een cashback van €500 op de aanschaf van jouw Daikin warmtepomp. Dit maakt het mogelijk om de kosten van de installatie nog sneller terug te verdienen.

Cashback actie €500 is geldig t/m 15 maart 2024

Hoe maak ik gebruik van de cashback ?


Bestel uiterlijk 15 maart 2024 een Daikin Wartmepomp via ons en ontvang €500 terug. Bestelt u de warmtepomp in februari nog? Dan ontvangt u nog eens een extra €250 korting.

Vraag uw unieke vouchercode via hier aan. U ontvangt een mail met code vanuit Daikin.
Gebruik uw unieke vouchercode en voeg uw ondertekende offerte toe: Verzend de unieke vouchercode samen met de ondertekende offerte of het aankoopbewijs via de e-mail die u hebt ontvangen na het aanvragen van de vouchercode.
De installatie dient na oplevering uiterlijk voor 30 juni 2024 te zijn aangemeld bij Daikin om in aanmerking te komen voor de garantieverlenging.

Wij helpen u graag verder bij het aanmelden voor de cashbackactie.

Welke Warmtepomp past bij mij?

Volledig Elektrisch

Warmtepomp

 • 100% Besparing op gas
 • A+++ Daikin All Electric
 • Alleen Warmtepomp in werking
 • Keuze voor wanneer u volledig van het gas wilt

Hybride met Cv-ketel

Warmtepomp

 • 80% Besparing op gas
 • A++ Daikin Intergas
 • Combinatie van Cv-ketel en Warmtepomp
 • Keuze wanneer uw Cv-ketel ouder is dan 7 jaar

Volledig Elektrisch Warmtepomp.


Met een volledig elektrische warmtepomp, zoals de naam al suggereert, ga je volledig elektrisch verwarmen en neem je afscheid van gas als energiebron. Deze warmtepomp zorgt zowel voor de verwarming van je huis als voor het opwarmen van warm tapwater. In plaats van een traditionele cv-ketel wordt een boilervat gebruikt om je huis van warm water te voorzien.

Een goed geïsoleerde woning is essentieel voor een effectieve werking van de all-electric warmtepomp. Daarnaast vereist dit systeem een verwarmingssysteem met lage temperatuur. De initiële investering is doorgaans groter dan bij een hybride warmtepomp, maar met een all-electric warmtepomp ben je volledig klaar voor de toekomst.

Hybride met Cv-ketel.


Een hybride warmtepomp is een combinatie van een HR-ketel en een warmtepomp. De warmtepomp zorgt het grootste deel van het jaar voor het verwarmen van het huis. De warmtepomp haalt zijn warmte uit de lucht. Alleen voor het verwarmen van tapwater en het verwarmen van de woning tijdens extreem koude dagen, springt de HR-ketel aan. Een groot voordeel van deze hybride warmtepomp is dat u een ingebouwde cv-ketel erbij zit. Zo hoeft u geen aparte cv-ketel te nemen indien uw cv-ketel ouder is dan 7 jaar. Een hybride warmtepomp werkt op stroom en is dus ideaal in combinatie met zonnepanelen. In Nederland gebruiken we over het algemeen gas om een woning te verwarmen. De hybride warmtepomp is dus een goede optie om het gasverbruik te verlagen.

Warmtepomp ISDE Subsidie.


Voor zowel All-Electric als een hybride warmtepomp kan je subsidie krijgen. Voor bijvoorbeeld een Daikin hybride warmtepomp 8 kW, krijg je € 2.850 subsidie. Exact weten hoeveel subsidie er op specifieke warmtepompen is? Bekijk onze warmtepomp producten of raadpleeg een van onze experts. Subsidies lopen al gauw op tot € 3.900 ,-

Bekijk Onze Assortiment Warmtepompen.


Bekijk onze brede assortiment aan warmtepompen. Staat uw gewenste warmtepomp er niet tussen? Geen probleem! Wij staan u graag te woord. Interesse in een warmtepomp, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Daikin-hybride-intergas

Daikin Altherma Hybride

 • 4,4 & 8 kW variant
 • Incl. ingebouwde Cv-ketel
Daikin-volledig-elektrisch

Daikin Altherma All Electric

 • v.a. 6 kW (Boiler optie)
 • Geen Cv-ketel & gas meer

Offerte Warmtepomp Aanvragen? 


Laat uw gegevens achter, en een van onze experts zal contact met u opnemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend. Wilt u graag een afspraak maken voor een schouwing of bezoekje aan onze showroom? Vernemen we dat graag!

CONTACT

  Bezoek onze Showroom.


  Onze showroom, gevestigd in Roermond, biedt een inspirerende omgeving waar je onze producten kunt bekijken en ervaren. Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke behoeften en budget, natuurlijk samen met een kopje koffie! Een huisscan ter plaatsen is ook mogelijk.

  Deze Famillies waren u voor.