CONNECT TECHNIEK


Camera
Bewaking

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom!

Camnera Bewaking Klantenstop.


Beste klant! I.v.m. de vele aanvragen heerst er op dit moment een klantenstop op dit product/dienst. Bekijk onze home pagina voor de mogelijkheden. Op dit moment heeft connect techniek de capaciteit voor het realizeren van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, laadpaal en thuisbatterij.

Camerabeveiliging voor particulieren en bedrijven


Camerabeveiliging is tegenwoordig onmisbaar. Door de opmars van IP beveiligingscamera’s is een goede camerabewaking toegankelijker geworden voor zowel bedrijven  als particulieren.
Een camerasysteem met een goede bewakingscamera geeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op uw terrein, bedrijf, winkel, tuin, woning en al uw andere waardevolle bezittingen. Camerabeveiliging is de meest effectieve en preventieve manier van beveiligen tegen bijvoorbeeld vandalisme en intimidatie. Je hebt altijd overzicht van een situatie dat zich heeft voorgedaan en je hebt in geval van schade, bewijsmateriaal.
Connect Techniek werkt alleen met A+ kwaliteitsmerken, onder andere Hikvision en Dahua. Professionele beveiligingscamera’s met haarscherp beeld en zeer goede nachtbeeld prestaties.
U kan ook een kijkje komen nemen in onze showroom. Daar staan verschillende beveiligingscamera’s opgesteld. Zo kan u meerdere type beveiligingscamera’s bekijken en het beeldkwaliteit op zowel een TV als een smartphone/tablet testen

Camera systeem installeren


Een professioneel camerasysteem hoeft helemaal niet duur te zijn. Wat wel belangrijk is, is een goede en betrouwbare camera en recorder. Wij ontwikkelen en realiseren oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. We adviseren u graag naar de mogelijkheden. Onze beveiligingsspecialisten hebben jarenlange ervaring in camerabeveiliging voor gevoelige projecten (banken).

Camerabewaking particulier


Nooit meer een onherkenbare persoon rond uw woning of op uw erg. We installeren dagelijks camerabewaking voor particuliere klanten. Door de lage prijzen van Ultra HD beveiligingscamera’s is camerabewaking voor ieder woonhuis intressant geworden. U kan altijd terugkijken tot enkele weken en zo eenvoudig zicht houden op uw eigendommen. Met slimme zoekfuncties in de recorder kan u ook bepaalde gebeurtenissen snel opzoeken. Wacht niet langer en vraag geheel gratis een vrijblijvende offerte aan.

Hoge kwaliteit beveiligingscamera met gebruiksgemak


We werken alleen met A+ beveiligingscamera’s met een haarscherp beeld. Een dergelijk camerasysteem met hoge kwaliteit hoeft niet duur te zijn. U beschikt dan over een kwalitatief systeem met goede gebruikersgemak. Inclusief app, zo kan u altijd en overal uw beelden bekijken.

Camera beveiliging zakelijk


Ook voor zakelijke klanten verzorgen we camerabeveiliging . Of het nou gaat om een supermarkt, industrieterrein, winkelcentrum, horeca of een hoofdkantoor. Wij verzorgen maatwerk camerabeveiliging oplossingen voor allerlei bedrijven organisaties en instanties.

Beveiligings camera showroom


Bezoek onze showroom aan de Molengriendweg 1 in Roermond voor vrijblijvende persoonlijke advies. We laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en welke type beveiligingscamera’s voor welke situatie het beste geschikt zijn. U kan ook zelf de camera’s bedienen middels een app of de recorder, zo heeft u een beter beeld bij beeldkwaliteit en eigenschappen van verschillende beveiligingscamera’s.

Voel je vrij om ons te benaderen voor advies of eventuele vragen.

+0475 475 999

contact@connect-techniek.nl